Djevojke, evo test od jutros.
Nije najtamnija, ali je tu.
https://ibb.co/tmWLsRx
Djevojke, evo test od jutros.
Nije najtamnija, ali je tu.
https://ibb.co/tmWLsRx
Da daaa to je tooo... Imaš kakav trik i tips hahhaha.... Ja ti mogu čestitat onda ❤️❤️🍀🍀🍀
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hahaha hvala
Reci cu ti najgluplji savjet, da ne zelis to
Znam koliko to iritira 😑
Mi smo 4 godine cekali, nista se nije dogodilo i evo sad 🤭🤭
Inna, Bella, Ancio, Lori ♥️
Prije svega moram priznati da sam ugodno iznenađena što je ff-u trebalo samo 3 dana da mi označi o! Nikada nije bio brži i baš sam sretna 😍😍 Ancio temp je eto kao malo pala ali ajd, ne sekiram se oko toga otkako mi je gin potvrdio ovulaciju 😊 a neka te tu s nama, što da sama prolaziš kroz to sve ♥️
Bella msm da onaj tvoj snješko lažee, vidi temp kako se drži 😍
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kejkej čestitam! 😊 Svaka čast na strpljivosti. 👌
Mi smo ušli u 7. ciklus rada na bebici i već sam došla do toga da bih platila samo da mi netko implantira taj embrio 😅🤣
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Jutro curke!
Čitam sad tu za prolaktin,netko je pitao jel mirovala pola sata prije nego je vadila hormone i sad me muci to
Ja sam vadila prolaktin i receno mi je da dva sata moram biti budna prije nego ga izvadim i da setam a bio mi je visok oba puta
Pa mi evo nije jasno sad,jel se treba mirovati stvarno pola sata prije?
I onda je to sigurno utjecalo na moj nalaz
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
LaVi kad sam došla na vađenje prolaktina, morala sam prvo pola sata mirno sjediti u čekaonici.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Meni ništa takvo nisu rekli
Koliki ti je prolaktin?
.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}
Iskusne cure da li mi mozete pojasniti nalaz hormona. Vidim da mi je prolaktin puno veci nego sto bi trebao biti koliko sam skuzila pa sam vec u panici
https://ibb.co/1Ts5d4s
Hej🤗
Da prolaktin je veći, isto kao i TSH koji mislim da bi trebao biti niži i viši je malo androstendion(koliko znam kod pcos-a i problema s ovulacijom se taj hormon gleda,ali sad iskreno neznam jel ovak manje povišenje problematicno). I omjer lh i fsh ne znam jel skroz ok. Ostalo mi se čini ok. Bas me zanima sto će ti reći gin. Javi kad se čuješ s ginekologicom.
Budem javila sta ce reci, ali jos moram obaviti cervikalne briseve i muz spermiogram, onda sa svim nalazima idem ginekologu da vidim sto ce reci. Ja vec nakon ovih hormona imam crne scenarije u glavi, u svemu sam nova pa cim vidim neka odstupanja sam u panici
Ma meni osobno se ništa ne čini toliko drastično osim ajde tog prolaktina možda. Al vidjet ćeš,nemoj odmah na najcrnije misliti. Budeš sve to dovela u red što treba💗
Hvala ti 💕 nadam se da nista nije toliko drasticno, jedva cekam da to sve skupim i cujem misljenje ginLara, vjerujem da ti je to sve novo, ali nemoj se brinuti toliko..
Vrijednosti hormona variraju iz mjeseca u mjesec..
TSH i prolaktin jesu povišeni, ali se isto tako mogu i izregulirati bez većih problema..
Opusti se, biti će sve ok! 🤗🤞
Hvala, a da malo mi je stresno i posao i sve ostale stvari pa je mozda i zbog toga, samo kako sam nova, ne znam tocno te vrijednosti sto je malo poviseno a sto znaci puno tako da na prvu sam bila u panici.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Laranemoj se puno brinuti. Nije to ništa sto se ne da rijesiti. Znam da je to tesko, ali ionako ćes sve vidjeti sa ginekologom.
Samo da te pitam jesi li mirovala prije uzimanja krvi za prolaktin? On dosta reagira na stres i jako je bitno mirovati pola sata prije uzimanja uzorka.
A nisam mirovala, mislim nisam ni skakala, red je bio veliki u labaratoriju tako da sam stajala na stepenistu i onda otisla predati knjizicu kada sam dosla na red i sjela sam mozda 5min i vec su me zvali. Tako da nije bas da sam sjedila dugo, ali opet nije ni da sam malo prije toga trcala. A inace se i bojim vadenja krvi pa mi je mozda i od panike pred vadenje.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Sortiraj odgovore
Najstariji