Buhtilce boook, stavi nam sliku lh trakice 🤗
37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️
6/2026 stigla 🌈
Jutro ženiceee❤️❤️
Bellice kako si mi danas? Sigutno nesto ima a neces reć😁😁
Buhtlice. Ženooo gdje si nam, kako si nam ti?
Bambina, lunamoon, lori, belindaaa❤️❤️❤️❤️
Aman zeno tu sam, ali me nitko nije dozivio na predhodnom postu 😅🤣
Ja sam dobro,cekam M nikako da dode. Pojavio se nekaki bijeli iscjedak, pisnila sam lh jednu i ono ne znam sto da mislim. Inace su uvijek olafi bili sad se vidjela testna i jos 2 svijetle 🤣🤣 znaci 3 crte sta god to znacilo. Ali jako svijetle, trudna nisma to znam. Kad ce stic,ne znam tablete popijene sad cekam. Muz poceo piti Almagea,Freyazahvaljujem 😘
Malo sam u strci ovih dana nikad dosta vremena. Em posao em poslje poslaa divim se vise sama sebi sta izdrzim 😅
Kako ste vi svi?
Vidim da je bilo plusica pa cestitam svima 🥰
Ooooo žao mi je dragaaa😒😒 mislim sto smo izignorirale... Nenamjerno naravno... Pa cuj možda si ti nekim slucajem propustila pik i O... Onako slucajno...kad ti treba stić? 😘😘😘Super za tableteee.. 😘😘Loriiiiii hahahhaha daaaa... 😁😁❤️❤️

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Lori i Rio
Bellica nas bas zakida za simptome. Bella javi seee. 😊😄Ja sam u dosadnom dijelu ciklusa pa cekam kakva zanimljiva događanja ovdje 😁
Buhtlice daj nam tu trakicu da vidimo 😄🙂
Jutro cure, evo malo zabave u subotu. Stavljam slikicu- ja na momente i sa tonom filtera nesto vidim- svjesna sam da se realno nis ne vidi al se igram🤦♀️
https://ibb.co/82D0pN2
Buhtliceslikikicaaa:)
Reaprobaj pobijeditiInnusa planom za ciklus 😂😂😂
Rio i tebe jos malo cekaju planovi!
Bella daj nesto na 🌞
Anci di si ti? Kako si?
Hm hm.. Ne vidim draga bas nista nažalost.... A koji si dpo?

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
A jeste navrle😁💗💗Žene čistim kupaonu,perem veš, i plačem pa ak je to nešto od simptoma nek je🙈 uhvatila me tuga neka pa se zaokupljam čišćenjem. A nema nekih simptoma sve bezveze ,boli me zdjelica odnosno povremeno mi je onaj glupi pritisak kao i inače pred M . Cicke me ne bole bas jako ali kad stisnem osjetim ih😅 i to je to. Iscjedka nemam. Mučnina nemam. Probadanja nemam. Prištića na licu imam. I nemam kaj drugo prijaviti. Pričekat ću taj ponedjeljak kak god.
Belinda sretno s testom🤞🤞🤞
Buhtlice stavi sliku lh😘
👱♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
..🔅 ET- 1, beta❌️
..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
..❄️ FET-1, beta❌️
✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️
Lavanya drago mi je da je m gotova i mozes krenut sa hopsanjem 😁 javi se nakon pregleda u utorak vjerujem da ce bit sve ok 🙂🙂
Ja sam 3dpo i cekam pojavu bilo kakvih simptoma 🤣 jos nisam dobila nalaz feritina, dr nemrem dobit na tel i tak...sve nesto cekam 🤣🤣
Belinda ne vidim nista, ali rano je jos 🤞🤞
Inna svidja mi se ratni plan za ovaj ciklus 💪💪
Bella kak si? Ima makvih simptomcica? 😀
Netko je pito za cjepivo, ja nisam za to ali svatko ima svoje misljenje, pogotovo zbog planiranja T pa ne zelim riskirat....a kasnije bas ako cemo bit prisiljeni onda budemo...AZ stvara ugruske i sad je ispalo da se ne preporuca ne samo starijima nego i mladjim zenama, Pfizer i Moderna su na mrna bazi i prica se da mogu utjecat na DNA...e sad....

👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
A curke moje to je bilo jucer trakica je u smecu, ali samo za vas sam sad osla pisnit jednu i evo moj oci gledaju a ne vjeruju 🤣
Predpostavljam da jje to znak nadolazece M. Moram priznat da mi je srce zatitralo od prizora ali znam da je nemoguce, posto mi je progesteron na 21. Dc bio 0.21 a pratila sam lh svaki dan 3x.
Nisam mogla ni svijetlu crticu uhvatit a ne O.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tek sad skuzim da nisam zaljepila link 😅https://ibb.co/NFfbcqC

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica možda je ovo o?
Bella je je, sve du to simptomčići 😁
Ancio sretnooo :*
Inna navijamo za tebe :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bella oh da ribanje i čišćenje je najbolji kanalizator lose energije. Kasnije ubaci jos malo fertility joge i da vidis zen 😄 sorry sto smo dosadne. Lose se osjećaš, a mi te jos na to stalno ispitujemo o simptomima ❤️
Buhtlice takve testove sam i ja uzela ovaj mj piškam od valjda petog DC (m mi jos nije bila posteno ni zavrsila, ne pitaj zasto 😅🤦) i svo vrijeme imam dosta izrazenu drugu liniju. Ocito zbog jake osjetljivosti testa.
Ova tvoja mi se čini dosta tamna.
Jesi li pisnula Hcg?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji