Bambina eto tako smirujem misli kad vas tu na forumu čitam ❤️ Tako da hvala puno... ne znam što ću, naime, trenutno sam bila na antibioticima zbog jake upale zuba i sad jos neke pretrage sa snimanjima moram obaviti i druge neovisno i od zubara i citam kako ne bi trebalo sljedecih 3mjeseca barem raditi na bebi... jeste li imale neke slicne situacije? S tim da se dvoumim i cijepiti...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Lorisuper da si ulovila pik 💪 iduci ciklus napadas i tvoj je 💪💪💪
Innazao mi je za m 😔 novi ciklus, nova nada i samo hrabro i jako dalje ❤
Luciii Lunemam iskustva pa ne mogu komentirat, pitaj svog gin ili potrazit drugo misljenje mozda 🤷♀️
Kejkeji ja mislim da nije prenisko s obzirom na dpo, bitno da se pravilno dupla. Opusti se i u pon ponovi betu 🥰
Lavanyakak je kod tebe? M polako gotova?
Je, jos malo brljavi, ali to je to... jos sutra letrozol i u utorak idem na uzv 🤞Kako si ti? 😊
Bambina, ovo je super pik! 🥰 I to još na zelenoj trakici! 😍 Ovo se zove kvalitetna ovulacija! 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Bambina, ovo je super pik! 🥰 I to još na zelenoj trakici! 😍 Ovo se zove kvalitetna ovulacija! 😊
Draga, objasni mi ovo sa zelenom trakicom, molim te, haha.. Što su te ekstra zahtjevne ili? 🙈😅
Hvala žene 💗
BokLuciii Lu, ja imam blago ulegnuće maternice zbog čega je srcolikog oblika. Doktor u Podobniku mi je rekao da to ne predstavlja prepreku začeću jer se ne radi o pregradi te da plod ima dovoljno prostora za rast i razvoj. Isto me dosta morilo ulegnuće koje imam. Ako već nisi obavila, preporučam detaljan 3D uzv pregled i sve što ide uz to jer ćeš tako dobiti i mišljenje liječnika je li potrebna eventualna intervencija. Sretno❤️
Hvala ti. Ni u mom slučaju se ne radi o pregradi, ali ću svakako potražiti drugo mišljenje i obaviti uzv. Čisto da sam mirna. 😊
Belinda09 u planu je svaki treći dan čim prestane M, pa onda od 12. dc svaki drugi dan, a kad bude pik onda 3 dana za redom. 🤣🤣🤣 Već sad mi je slabo, ali ne predajem se. 😄😄
Ovo mi je zadnji ciklus prije dodatnih pretraga, nemamo što izgubiti, pa ćemo dati sve od sebe 🙈
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️
Bambina super za pik🤗
Malina nemam iskustva, mozda da pitas ginekologa za to treba li pauza? Sto se cijepljenja tice osobno se necu cijepiti, navodno se ne preporucuje zenama koje planiraju trudnocu i trudnicama. Da sam u rizicnoj skupini ili da radim s rizicnim skupinama bi se cijepila. Prvo su rekli da se trudnice mogu cijepiti pa na kraju bolje ne..tko bi ga znao. Mojoj frendici je ginekolog rekao da se ne cijepi ako planira trudnocu ubrzo.
Belinda - ja isto imam solo party, muz je kod frenda. Razmisljala sam pozvat frendice al sam toliko umorna da mislim da cu se srusiti u krevet kroz sat vremena😁 Citam knjigu i skroz mi je dobro😁
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Belinda09 u planu je svaki treći dan čim prestane M, pa onda od 12. dc svaki drugi dan, a kad bude pik onda 3 dana za redom. 🤣🤣🤣 Već sad mi je slabo, ali ne predajem se. 😄😄
Ovo mi je zadnji ciklus prije dodatnih pretraga, nemamo što izgubiti, pa ćemo dati sve od sebe 🙈
Opa bit ce seksa😂😂 Nadam se da dodatne pretrage nece trebati🤞🤞🤞
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori hvala na info za cijepljenje, nisam jos stigla do gin. s tim pitanjcem, ali drago minje da dijelite mi info od drugih, hvala puno stvarno 🙏🏻 I da cure, planirate li cijepljenje u ovoj fazi planiranja trudnoće, a ima li možda ovdje vec koga da se cijepio?
Pa pitanja ovdje ko u priči, pogotovo od mene 😂
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Bambina čitam da dosta često žene ne ulove jasni pik na zelenoj, tako nisam ni ja kad sam ih imala tamo poslije nove godine. Ne znam zašto su štekale. S ostalim ovulacijskim testovima je sve lijepo pokazalo.
Marty i Bella, možda ovaj put ni ne dođe. Još uvijek postoji nada. TIĆNU !
Da, tako uvijek imam velike planove, al onda se ili nešto nepredvidivo desi ili sama odustanem 🤣🙈
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji