Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    16. Travanj 2021. 08:03

Jutro drage moje, evo samo da vam pokazem mog snjeska.. 
    https://ibb.co/6YpHVSy
    nisam pisnula test mjesecima pa eto ga.. boli me dolje sve jace pa se nadam da ce kuya sto prije.. odtugovala sam jucer, vjerojatno ce jos koja suzica dok ova krene al kaj.. idemo daljeee 💪 nema druge.. zelim vam svima lijep dan ❤❤
    Bella jedva cekam ponedjeljak i jako jaako jaakooo zelim da ugledas plusic🤞🤞❤❤ nek ovo bude tvoj mjesec, drzim fige do neba i natraag🍀
    lindsay zao mi je, samo hrabro dalje💪

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    16. Travanj 2021. 08:10

▪Marty

Jutro drage moje, evo samo da vam pokazem mog snjeska..
    https://ibb.co/6YpHVSy
    nisam pisnula test mjesecima pa eto ga.. boli me dolje sve jace pa se nadam da ce kuya sto prije.. odtugovala sam jucer, vjerojatno ce jos koja suzica dok ova krene al kaj.. idemo daljeee 💪 nema druge.. zelim vam svima lijep dan ❤❤
    Bella jedva cekam ponedjeljak i jako jaako jaakooo zelim da ugledas plusic🤞🤞❤❤ nek ovo bude tvoj mjesec, drzim fige do neba i natraag🍀
    lindsay zao mi je, samo hrabro dalje💪

A Marty moja 😭😭😭 sve znaš. Grlim na najjače 💗💗💗💗💗💗💗💗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    16. Travanj 2021. 08:10

Angel 🌼

Bella i ja tako. Bas uvijek imam te bolove prije m pa mislim nista od toga onda opet se sjetim da su sve frendice imale takve bolove i u trudnoci, a ocekivale m. pa se onda opet nadam. Vidjet cemo onda u nedjelju i ponedjeljak 🤞🤞

Vidjet ćemo da🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• skategirl
    16. Travanj 2021. 08:28

Jutro cure 🥰
    Angel i Bella drzim najvece 🤞🤞 i cekamo ned/pon da pisnete ➕ ❤❤❤❤
    Lori kak ide s trakicama? Pocele tamnit?
    Anci neka si ti nama tu, opusteno je vec bez temp i trakica 😊 neka ti ovaj novi ciklus donese srecu i btzi plusic 🥰🥰
    Lindsay zao mi je sto nije uspijelo iz prve 😔😔 nadam se da ce iduci uspijet 🤞🤞🤞❤❤❤❤ 
    Fb cure sve znate 💕💕
    Svim ostalim koje nisam spomenula 😘

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

16. Travanj 2021. 08:38

Jutro drage cure 😊
    Marty draga zao mi je bas 😔😔 Grlim 😘
    Bella drzim 🤞🤞 na najjace!!!! 💗💗💗
    Andela kako si ti? Jesi ponovno radila test? Ii jesu ti mozda sise nabujale od letrozola?
    Lindsay zao mi je 😔 drugi pokusaj ce biti dobitan, sigurna sam ❤🙏🤞

Lori🍀
    16. Travanj 2021. 08:45

Jutro trudilice
    Garava i Curka93 ja stvarno nisam nešto vješta u hvatanju tih sjenica i iskreno ne vidim ništa ni kod jedne ni kod druge. Vjerujem da je uživo druga priča i da će za par dana digitalac pokazati + 
    Garava ja ti želim svu sreću i dala bih ti jedan prijateljski savjet. Ako se ispostavi da si sad trudna, odi brzo raditi briseve na bakterije, papu, provjeri štitnjaču. Čim prije na pregled da se vidi jel neki hematom u pitanju i sl. Vidi jel možeš nešto napraviti da održiš ovu trudnoću.
    Ako nisi trudna onda si daj malo vremena, pošalji muža na spermiogram a ti vidi šta možeš od pretraga obaviti za sebe. Imaš na temi Potpomognuta oplodnja na 1. stranici pretrage koje cure rade, nije bitno što ti ne ideš u MPO postupak. Draga MTBica je sve to lijepo ispisala.
    Sjećam se da si pisala prije ove trudnoće (ako to nisi bila ti oprosti) da si htjela na pretrage ali si eto ostala trudna. I sad opet ista priča? Možda je neki banalni razlog za te biokemijske i spontani bio koji se da lako riješiti tipa neka urinoinfekcija. Mlada si, daj si vremena da se i psiha i tijelo odmore od svega i nađi uzrok. Bit ćeš mama sigurno jednog dana. Ali jedno po jedno. P neće se ništa dogoditi ako par mjeseci ne radite na bebi. Uostalom super je znati da možeš ostati trudna tako brzo. Znači da neće biti problem ni ako napravite pauzu da odete na potrebne pretrage.
    Sretno!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Inna_92
    16. Travanj 2021. 08:47

Marty neeee😭😭 Žao mi je jako...😘😘
    Lavanya vidim krenula s letrozolom. Folikul ima da eksplodira u jajovod😊❤ Sretno! Neka bude ovsj ciklus bude plusić.
    Ancio ja čim ulovim pauzu, evo me na forumu 😄
    RioMare i ja se pratimo. :)
    Kod mene se sve "pokvarilo", više ni menga bolove nemam (ne znam je li to pozitivno)
    Skategirl😘

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lori🍀
    16. Travanj 2021. 08:51

Lindsay jako jako mi je žao, nadam se da će idući put biti uspješan. Želim ti takvu savršenu trudnoću da zaboraviš na sve prepreke i sve suze od ranije.
    Marty šaljem ogromni zagrljaj, drži se Neće doći idući ciklus glupača!
    Rea - hvala na pitanju jučer sam baš bila u komi. Sad mi je neka gužvica pa tipkam kasnije detaljnije.
    Skategirl popodne je bila svijetla trakica a navečer sam bila toliko jadna da nisam ni piškila. Budem danas popodne. 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

buhtlica23
    16. Travanj 2021. 09:04

Jutro cure,
    Bellice moja hvala sto pitas za mene, tu sa samo mi je malo veca ludnica na poslu poslje posla i tako. Zaredalo se par dana ludnice. Jucer sam citala forum navecer i zaspala sa mobom u ruco pa tek sada pisem. Od moje M nema nista jos, vim dode javim. Jucer aam isto taka pisnila lh cisto da vidim pojavila se jedna tamna i 2 svijetle,  🤣😂 ne znam sto bi mislila o tome.

U svakom slucaju javim kad dode. 
    Lindsay zao mi je, drzi se!

E sad pitanje netko je pisao da pije Marulju, e ja ko ludi suljo osla kupit i umalo umrla kad sam probala. S cime to piti? Gori okus nisam osjetila ajme. Cak mi je i gorka sol bolja od toga 🤣😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Travanj 2021. 09:08

Inna_

Martyneeee😭😭 Žao mi je jako…😘😘
    Lavanyavidim krenula s letrozolom. Folikul ima da eksplodira u jajovod😊❤ Sretno! Neka bude ovsj ciklus bude plusić.
    Ancioja čim ulovim pauzu, evo me na forumu 😄
    RioMare i ja se pratimo. :)
    Kod mene se sve "pokvarilo", više ni menga bolove nemam (ne znam je li to pozitivno)
    Skategirl😘

Hahahha daaaa... Onda se totalno pratimoo jer se i kod mene pokvarilo... M STALA jucer već, samo glupo smeđarenje... Pripisujem to možda stresu odvih dana🤦‍♀️🤦‍♀️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.