Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    15. Travanj 2021. 11:44

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Cure, da ponovim pitanje, koliko dugo zadržavate piš za testiranje LH trakice? Ja krećem sa novim trakicama pa da ne napravim greškice u koracima.. 😄
    Kod Clearblue se preporučalo 4 sata, a to je baš tlaka..

2h ja minimalno… Sorry ako smo te nenamjerno izignorirale za pitanje❤️❤️

E super, to mi je već ok! Stavim vam danas na razmatranje prvu.. 😄 ❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 11:53

Inna_

RioMare, žao mi je☹☹. Evo da te utješim, i ja sam u procesu dobivanja menge, smeđarim.
    Zuzujalicadanas mi je 14 ili 13 dpo, u procesu dobivanja menge sam, smeđarenje.
    Ovaj ciklus sam baš bila 15. dc na sistematskom koji uključuje i ginekološki pregled, folikul je bio 28x20, taman pred pucanjem. Hopsnuli smo 12., 15., 16. i 18. dc., nije se uvatilo.

A žao mi je inna 😭😭... Al cek ti smeđaris već danima zar ne.. 🤔🤔 Možda i neće doć
    Bambina možeee stavi nam(slikicu), 🤣😘❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    15. Travanj 2021. 11:57

Bella razumijem da je to deprimirajuće kad vidiš bijeli testić, ali znaš i sama da je 9dpo rano, nije još gotovo ♥️
    Inna žao mi je ako smeđarenje znači da ćeš dobiti m :/ nadam se da to nije to 🤞
    Lunamoon jučer smo baš pričali o tome vidi li se druga crtica uvijrk na lh trakici. Meni se uvijek vidi kao jako blijeda sjena ali jasno vidljiva, dok tek 2 dana pred o potamni i ond ponovo ostane sjenica. 
    Kejkej hej, ne znam što mi je s mobitelom pa mi danas neće otvoriti nijednu slikicu koju ste poslale tako da nisam vidjela tvoj test, ali vjerujem curama kad kažu da je pozitivan :) čestitam! 
    Bambina hej, ja sam primjetila po svojim trakicama da baš ne igra ulogu koliko dugo držim urin jer ja sam baš piškilica i na svakih sat vremena moram ići na wc. Bez obzira jel mi urin jako žut od držanja ili gotovo proziran, trakica mi bez problema potamni i bude realna

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bambina
    15. Travanj 2021. 12:21

Rio Mare, da - slikicu, cccc.. 😎😎
    T.loza, thanks, isprobavat ću malo jer i ja često idem na wc, a puno i pijem pa mi je tlaka zadržavati.. 😅
    Lunamoon, i meni isto bude bar malo vidljiva sjenica kroz ciklus.. Kad kreneš sa trakicama, stavi slikicu da proučavamo.. 😄

• IK_26
    15. Travanj 2021. 13:01

Da se javim, i danas sam radila clear Blue negativan na žalost. 4. Dan kašnjenja, što je jako čudno jer su inače točni kao urica.  Javila sam se svojoj ginićki, i rekla mi da danas dodem u 17:30 da me pogleda. I dalje se nadam da će ona možda nešto vidjeti 🙏🙏🙏

Inna_92
    15. Travanj 2021. 13:04

RioMare, t.loza jučer i danas je smeđarenje (uvijek  dana prije krene, osim ono prije 3 mjeseca kad je smeđarilo od 24. dc).
    I meni se uvijek vidi blijeda linija na LH trakici, a pik mi traje oko 12 sati.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

▪Marty
    15. Travanj 2021. 13:06

Lori, Zujalice, Belinda, Inna, Bella hvalaaa na pozitivi ❤️❤️
    kaj se tiče lh trakica, ja nikad ne zadržavam urin, pišnem ih kad dođem s posla tj kad mi se piški i uvijek mi pokaže situaciju i uhvatim pik bez problema. skroz bijele bijele mislim da nisu bile, unosila sam ih i u aplikaciju i uvijek je iščitalo bar neku vrijednost.
    kejkej pa čestitke od srca! nakon 4 godine ovo je stvarno preedivna vijest! puno puno sreće ti želim!

Mare moja sve znaš ❤️❤️
    Inna jooojjj..ma nadam se još da neće m! a uvijek tako smeđariš neko vrijeme prije nego krene kak spada? meni ili krene odmah crveni slap ili počne malo roskasto kao nagovještaj (to me zeza zadnjih par mj kak radimo na bebi, inače je uvijek odmah poteklo crveno) a ne smeđarim prije baš nikad, samo zadnja 2 dana m.

ik_26 držim fige da ćeš saznati prekrasne novosti
    luce na žalost ne vidim ništa ali ima još vremena za plusić

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

lunamoon
    15. Travanj 2021. 13:13

Zuzu i t.loza jucer posljepodne sam radila na 5. Dc cisto da vidim kako reagiraju i bila je bas jasno vidljiva druga crtica, slabija od testne linije. Moguce jer je test osjetljiv 10mIU/ml . Inace imam bolne ovulacije sredinom ciklusa tako da pretpostavljam onda da ce se i  kod mene uvijek vidjeti. Hvala cure.
    Bambina nažalost nisam fotkala, ali kad budem radila pred O jer planiram poceti svaki dan tamo od 7-8 dc onda fotkam za analizu 😅

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 13:29

lunamoon

Zuzu i t.lozajucer posljepodne sam radila na 5. Dc cisto da vidim kako reagiraju i bila je bas jasno vidljiva druga crtica, slabija od testne linije. Moguce jer je test osjetljiv 10mIU/ml . Inace imam bolne ovulacije sredinom ciklusa tako da pretpostavljam onda da ce se i kod mene uvijek vidjeti. Hvala cure.
    Bambina nažalost nisam fotkala, ali kad budem radila pred O jer planiram poceti svaki dan tamo od 7-8 dc onda fotkam za analizu 😅

Preporučila bi ti uzet trakice srednje osjetljivosti od 20 jer ove osjetljivije mogu biti stalno pozitivne... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• kejkej
    15. Travanj 2021. 14:06

Koja je osjetvljivost CB-a? Ja se nadam s tobom :D
    .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.