Reanisi jedina hahah ja pokusavam nac svih i nikog nisam našla :( dajteee curee odajte nam tajnu hahah
Wondereržao mi je za tatu, imala sam istu situaciju sa svekrvom, ali nadam se da ce uz terapiju koju je dobio ubrzo bit bolje <3 a ti čim mislis da se nemoze mrvica ulovit u ovom stresu možda se baš desi suprotno :)
Sunshineodvratnaaa gin imala sam i ja takvu i odmah sam ju zamjenila. Sačuvaj sebi živce i odi negdje drugdje :*
MarinciI JA BIIIII IGRALA SKRIVAČA NA INSTAGRAMUUU
Ancio ja se ne kužim u tempicu ali ova tvoja mi se sviđa :P hahah da počmem i ja to mjerit ? di nabavite taj toplomjer ? mi je sad vec kasno ? hm hm hm ?
Maša otkrit ću ti tajnu za sebe.. mene na inst. Možes pronaci preko psa 🤣 Moja Rea je influencerica 🤣 kad pronađeš nju ces naci i mene.
Ma ja odustala od traženja 🤣🤣
Curke ja vas potiho citam al nemam kj pametno komentirat. Meni je danas dosla menga punoo prerano nego kj sam trebala dobit, tako dal mogu plizz na listu za 30.4. 😉
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sandričak doć će tempica na svoje, a i ti na moreee🌞🌞🌞💜💜
Marty bas tako suđeno ti je ovaj ciklus, uvijek tako ispadne spontabo, jos se nisi ni zamarala s ničim i znaci opusteno ste upali u dobitni ciklus... Bas mi je drago i vjerujem u tebe sunčekooo🌞💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Curke ja vas potiho citam al nemam kj pametno komentirat. Meni je danas dosla menga punoo prerano nego kj sam trebala dobit, tako dal mogu plizz na listu za 30.4. 😉
Jesi sigurna da je M 🤔🤔🤞💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marty uhuuu neka si u igri,navijamoo😁❤❤ ne ne,ne počinje na L😊 teško da ćete me naći 😉
A ja isto apsolutno nikog ne mogu nać,toliko o mojim detektivskim sposobnostima😅 pišnem popodne Lh i očekujem da tamni. Javim sve🤗
Nina5 drago mi je da si bolje❤ ja imam non top upale na papi pa su mi jajovodi prohodni.
Gumbica upisana si. Žao mi je za M💕💕 al bas ti je uranila.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Marty da da sjecam se i ja lovely znam bas da smo pisale iskustva. I eto ona sasvim normalno ostane trudna. Ako mozes da je pitas sta je ona sve koristila i ima li neke savjete :)❤️
Maša a fazon je sto uopce to nije ginekolog nego endokrinolog , sto je jos gore. Nije uopce njena struka a nasla se praviti pametna. Moj gin je jako divna osoba koja moze satima pricati sa mnom i sve mi lijepo objasniti i oraspoloziti me. ❤️
Sve ostale curke, hvala vam puno na podrci ❤️❤️❤️
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Marty Supeer sto si hopsnulaa,neka bude dobitnoo ovaj ciklus. 🤗🤗💋❤ Hvalaa sto mislis da sam kandidat ali ne verujeem (nikad ja ne verujem) 😅😂 sedam dana je nista,mi nismo od pika,znaci danas sam 9dpo,,onda znas kolikoo. 😭😭😭🤣🤣🤣🤣
Nina5 Ne verujem da se odmah dobijaju zacepljeni jajovodi,ne verujem. Ako ne uspete uskoro,krenite na pretrage i taman mozes i da ides na prohodnost jajovoda da se uveris da je sve u redu. Ja cu to da uradim sledece ako dobijem ovaj put. 💋❤
Marincii Jaoo ne znam kako da ti pomogneem 🤣❤
Mašo Takodje ne znaam kako bi nas naslaa. 😅❤
Rea Jos da nam kažeš rasu psa. 😅❤
Gumbica 👋❤❤ Bas bezveze za glupacu grlim 💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Nazalost da prava menga, doslovno lije iz mene 😓 cim prije bi se trebala narucit kod gin da vidim kakvo je stanje, al zadnja 2tjedna sam fizicki puno aktivnija nego prije pa je mozda i to utjecalo 🤷
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Hvala vam curke ❤️❤️❤️❤️
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Hej svima.. vidim da ste dosta pitali za mene. Nakon pada bete, biokem.trudnoce nije mi bilo do niceg. Sad krećem sa svim pretragama.
Čestitam na novim plusićima !!
Zao mi je zbog novih M
Ljubim Vas i grlim i pratim tu i tamo ću se pojaviti s novostima.
😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji