Cure danas sam radila test i naravno negativno imam osjecaj da nista od mene ni ovaj mjesec! Bas me nece i nece ili sam prerano ga napravila samo se sad osjecam lose! 😔🤞❤️🤔
Zao mi je 😔😔😔 koji si dpo?
U cetvrtak mi je bila O
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Kaaaako se nalaziteeee? Kako?
Vecer curke vidim da se neke nalazite na društvenim mrezama ja vas istoooo želim vidit i pratit,,,,ja sam vam na intagramu,jel ko želi kako da se nadjemo
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Cure danas sam radila test i naravno negativno imam osjecaj da nista od mene ni ovaj mjesec! Bas me nece i nece ili sam prerano ga napravila samo se sad osjecam lose! 😔🤞❤️🤔
Zao mi je 😔😔😔 koji si dpo?
U cetvrtak mi je bila O
Znaci 7dpo to ti je rano jos, nemoj otpisivat ciklus i bedirat se, pricekaj jos koji dan pa ponovis 😉
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Rea 😅😂 Jaoo Marty je krenula sa detektivskim igrama,i baas je dobra. 😅😁❤ A za doktorku nemam reci,mora da je neka iskompleksirana baba. Verujem da te jako pogodilo. 💋❤ Da da dostinex je za prolaktin. Javi bas jel imas kakve reakcije na taj lek. ❤
Lori1988 👋💋❤
Mare12345 Prerano je too. Imas li kakve simptome? I ja sam isto 7dpo 💋❤
Skategirl ❤💋
Marinci Naravnoo Marincii. 😅❤ samo moras da probas da nas nadjes ,ovde ipak da ne pisemo prave profile. ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Rea 😅😂 Jaoo Marty je krenula sa detektivskim igrama,i baas je dobra. 😅😁❤ A za doktorku nemam reci,mora da je neka iskompleksirana baba. Verujem da te jako pogodilo. 💋❤ Da da dostinex je za prolaktin. Javi bas jel imas kakve reakcije na taj lek. ❤
Lori1988 👋💋❤
Skategirl ❤💋
Marinci Naravnoo Marincii. 😅❤ samo moras da probas da nas nadjes ,ovde ipak da ne pisemo prave profile. ❤
Zasad nemam simptome jos vidjet cemo necu test uopce radit dok ne krenu simptomi neki a sise me znaju bolit 2 do 3 dana pred M ali ne jako ali kad taj dan trebam M dobit taj isti dan me rastura trbuh dolje i dolje kicma uzasno me to boli e onda znam da trebam dobit taj dan, mislim sve dane smo pokrili i O i prije nje i poslije nje znaci ulovili smo pik, 4 dana zaredom hopsali i sumnjam da nije uspjelo a sad cemo vidjeti dalje ❤️🤞🤷♀️😔 dodje mi da placem koliko mi je tesko..
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Mare1234 ma daaaj pa rano je to baš za išta... Ima tu još ohoho prostora i vremena za plusić 🥰
Marinci hajdeee igramo skrivača po instagramu 🙈
Sarita btw tebe sam iz nekog razloga zamišljala kao plavušu 😁😁 baš sam se prevarila
.
Jojšto sam ljubomorna kad ovaj moj zahrče a meni se ne spava 😤😤😤
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lori1988 👋💋❤
Skategirl ❤💋
Al kakoooooooo
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Mare sacekaj jos barem 3,4 dana,cak i 5 ako si strpljiva 🤞🤞🤞
Nista od mene😭😭😭 ne kuzim... Opet negativan, a bila sam uvjerena cak da je to to. Ne kuzim kako sam O krivo izracunala. Ocito nije nista pouzdano osim LH trakica. Bas sam tuzna, sad opet moram dugo cekati...
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Jutriiic ☕☕
Danas sam se super raspolozena probudila, smirila sam se 🥰 dosta sto mi je luda baba jedan dan pokvarila, nece vise ♥️
Lori bas kao sto kazes jedna luda babuskara, ni meni nije jasno kako uopce privatno radi kad je tako odvratna. Sigurno joj se ne vracam . A upravo to, uopce nije ginekolog a nasla se praviti pametna. 🙄🙄🤮🤮
Sandričak sinoc citam milion nuspojava koje su napisane I izmedju ostalog pise pojacan sexualni nakon sto se muzu jako svidjelo 😂 ali pise I pojacana zelja za shopingom I trosenjem novca, taj dio mu se ne svidja 😂😂
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Juuutrooo 😀😀 ima cega novoga? Ja sam jucer ko top zaspala sva sreca pa je bilo samo 2-3 stranice za procitati 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji