Hej svima.. vidim da ste dosta pitali za mene. Nakon pada bete, biokem.trudnoce nije mi bilo do niceg. Sad krećem sa svim pretragama.
Čestitam na novim plusićima !!
Zao mi je zbog novih M
Ljubim Vas i grlim i pratim tu i tamo ću se pojaviti s novostima.
😀😀
Sretnoo i drzite se🤞🤞❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Je li neka isla na propuhivanje jajovoda, kako tacno ide taj postupak? Znam da se radi na isti nacin kao papa, i ubacuju neku tecnost i da traje nekih 30 min . Kazu da je bas bolno ? Mene je malo strah toga
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Ako tko bude želio mene naci dogovorit ćemo način hahahahqhhqhqhqh,ja čekam da se vi javite s plusicima pa ne može sama Sarita u zimskim bebama bit idemoooo i miii
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ja pokušavam da nadjem Reu 🐕 ali ne ide 😂😂😂 ostale ne znam kako ste se nasle
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Marty nasa detektivna, neka ste vi lijepo iskoristili i navijamo da si za 2tj s ➕🤞❤
Hahaha dobro je nisam jedina koja nikog ne uspjeva nac, a ne mogu se sjetit koji je naziv profila od Sarite s onim njenim lijepim radovima 🤔
Rea ni tebe tj tvog psa ne nalazima 🤣 bas sam baksuz 🤣🙈
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Mare moja ❤️❤️ riječi ti se pozlatile. i ja vjerujem u tebe i Bellu ovaj ciklus više nego ikad. sad da vidiš imat ćemo sve tri plus! ma ima da se i nama konačno posreći 🤞🤞🤞
Bella hvalaa srećice moja ❤️❤️ ma daaaaj.. a da si se mi htjela javiti na mail našle bi se već odavno
Sunshine, ne moram ju pitat jer znam sve u detalj. Ovako, ona ti je na dobitni ciklus prestala piti sve, apsolutno ništa nije pila, ni brojala, ni mjerila, pratila. hopsali su kako im se dalo ali znam da su bili dosta aktivni.. i primilo se u doslovno opuštenom ciklusu! eto. čim manje stresa, samo hopsanje i puuno ljubavi i primit će se
Gumbica žao mi je za m, drži se
Dada sretno!
.
curke vidim da se mučite po insta hahah ja vam ostavim mail da vam olakšam potragu, koja želi nek se javi pa vas dodam na fb ili insta
[email=marty.forum0@gmail.com]marty.forum0@gmail.com[/email]
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Rea nekog psa Reu sam zapratila 😂😂 Imala sam i ja Reu, retrivericu. Inače, simptomi su ti 🔝🔝 Nadamo se da ipak neće biti prehlada, tužan film i tako to 😂
Inna nikakvo otpisivanje ciklusa dok M ne dođe 🤞
Marty e neka ste ipak u igri 😁
Anci tempica se lijepo drži 🤞🤞
Sandričak ja sam imala namješten alarm za mjeriti temp i alarm za ustajanje. Jer nisam ustajala jednako svaki dan.
Dada sretno vam sa svime i da što prije opet vidiš ➕ i da bude sve u redu ❤️
😘😘😘😘 Svima
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo jos jedan trag.. imam zutu labradoricu 🤣🤣 koja ima svoj profil 🤣🤣 moja sestra joj otvorila 🤣🤣
Reanekog psa Reu sam zapratila 😂😂 Imala sam i ja Reu, retrivericu. Inače, simptomi su ti 🔝🔝 Nadamo se da ipak neće biti prehlada, tužan film i tako to 😂
Innanikakvo otpisivanje ciklusa dok M ne dođe 🤞
Martye neka ste ipak u igri 😁
Ancitempica se lijepo drži 🤞🤞
Sandričak ja sam imala namješten alarm za mjeriti temp i alarm za ustajanje. Jer nisam ustajala jednako svaki dan.
Dada sretno vam sa svime i da što prije opet vidiš ➕ i da bude sve u redu ❤️
😘😘😘😘 Svima
Jesam 🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji