Curke, evo mee 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Bila sam bas losa psihicki, al sam se sad smirila. Doktorica me bas psihicki ubila u pojam. Prvo jako je bitno da naglasim da sam isla privatno, a ona me tako psihicki ubije. Fuuuuj, užasna je . Rekla mi je ovim rijecima " JE LI VAMA IKO REKAO DA VI NAKON VANMATERICNE, MOZETE OPET IMATI VANMATERICNU I DA JE VAMA JEDINA SANSA ZA TRUDNOCU UMJETNA OPLODNJA ". I ovo je nekoliko puta spomenula. Onda je uzela muzev nalaz I rekla ukoliko bude sve uredu sa spermokulturom I urinokulturom koje treba raditi, onda su problema neka antitijela koja su kod njega u spermi I onda OPET TREBAM ICI NA UMJETNU OPLODNJU. Dala mi je hrpu nekih nalaza da izvadim I kao da dodjem njoj ponovo sa tim nalazima. A ne toj bolesnici ne idem sigurno. Platim joj da me psihicki uvijek, ne dolazi u obzir. Kao terapiju mi je dala euthyrox I dostinex, a od vitamina selen, cink I d3. U medjuvremenu sam saznala da sto se tice terapije je vrhuski strucnjak, ali da je psihicki pukla I da je užasno neljubazna prema svima. Stavljam vam I sliku nalaza 😊 Nadam se da nije predug komentar 💕
https://ibb.co/By2v3V2
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sunshine šaljem zagrljaj💕jooj kako grozno iskustvo,pa zašto je ljudima teško biti ljubazan i objasniti neke stvari kako treba?Pogotovo to kad platiš. Dobro je što si dobila terapiju i nešto konkretno,ali mislim da nije fer tako ozbiljnu stvar tako reći. Pa koliko je žena nakon slične situacije ostvarili ponovnu trudnoću. Mislim da je i naša Lovely,koja je tu bila,imala vanmateričnu ako se ne varam i ako nešto nisam pomijesala,i zatrudnjela nakon toga prirodno i eto je sad u jesenskim bebama. Ok,ako neće ići ovako uvijek možete na mpo, al nekog tako zastrašiti je stvarno bezveze.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam našla Sandrička našeg i na Ig 😁 Nisam se previše trudila, sjetila se da je zapratila profil 😂
Marty kak je netko napisao: volite se ❤️
Zoeuzoe žao mi je 😔
Sunshine kako bezobzirno od nje. Nadam se da ti je barem dala ispravnu terapiju i da će se taj dio srediti. Drži se ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
T.loza Hahahha ,znaam da se ne zove Zuzuzujalica. 😂😂 salila sam see 🤣😁❤ E ako,ogovarajte nas, ja cu da vas ogovaram sa RioMare. 😋😁❤
Sunshine10 Jaoo bas te je izgleda ubila u pojam. Najbolje sledeci put onda kod nekog drugog da idete dr. Haos,kakvih doktora ima. Dostinex je za prolaktin,ja sam na njega imala nezeljene reakcije. 1/4 sedmično,koliki ti je bese prolaktin ? A za ostalo se ne razumem. Probaj da se ne nerviras 💋❤
Sarita_00 A daa bila sam ti izlajkovala one prelepe radove 🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sunshineeeee ajme ovo je tako bilo grozno i za pročitati, baš sam si zamislila neki bahati ton u glavi. Čuj, potpisujem ovo što je rekla Bella i u pravu je za lovely. Možeš je otići na jesenske pitati za njeno iskustvo, jesu li njoj rekli nešto slično itd. Nije ni mpo smak svijeta, ali je razumljivo da takvu informaciju nije baš ugodno za čuti. Šaljem ti sve zagrljaje ovog svijeta i nadam se da ćeš sutra biti psihički malo bolje 🤗🤗🤗🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Joooj sad ću i sandrička našeg nać na ig čim se sjetim kako je sarita rekla da joj se profil zove, tako da ste obje BUSTEEEEEEEED! 😁😁😁
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sandričak jesam li teeeee 😁😁
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sandričak jesam li teeeee 😁😁
Jesiii.. bravooo 😆😅❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Curke, evo mee 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Bila sam bas losa psihicki, al sam se sad smirila. Doktorica me bas psihicki ubila u pojam. Prvo jako je bitno da naglasim da sam isla privatno, a ona me tako psihicki ubije. Fuuuuj, užasna je . Rekla mi je ovim rijecima " JE LI VAMA IKO REKAO DA VI NAKON VANMATERICNE, MOZETE OPET IMATI VANMATERICNU I DA JE VAMA JEDINA SANSA ZA TRUDNOCU UMJETNA OPLODNJA ". I ovo je nekoliko puta spomenula. Onda je uzela muzev nalaz I rekla ukoliko bude sve uredu sa spermokulturom I urinokulturom koje treba raditi, onda su problema neka antitijela koja su kod njega u spermi I onda OPET TREBAM ICI NA UMJETNU OPLODNJU. Dala mi je hrpu nekih nalaza da izvadim I kao da dodjem njoj ponovo sa tim nalazima. A ne toj bolesnici ne idem sigurno. Platim joj da me psihicki uvijek, ne dolazi u obzir. Kao terapiju mi je dala euthyrox I dostinex, a od vitamina selen, cink I d3. U medjuvremenu sam saznala da sto se tice terapije je vrhuski strucnjak, ali da je psihicki pukla I da je užasno neljubazna prema svima. Stavljam vam I sliku nalaza 😊 Nadam se da nije predug komentar 💕
https://ibb.co/By2v3V2
Ajme kako hladno i neprofesionalno od nje. Moja teta je imala vanmatericnu. Isla na kiretažu nakon toga rodila normalno dvoje zdrave djece. Nemoj se brinuti. Jedino stvarno super sto ti je dala svu terapiju. Big hug šaljem ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji