Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2021. 22:29

zoeeuzoee

Vecer drage moje, bila danas na pregledu po ult je danas 7 tjedni
    Vidi se i dalje samo gestacijska vrecica osim sto je sad veca ali je prazna tak da nisu bas dobrije vijesti. Vec me na kiretazu slala al sam odlucila pricekati jos par dana posto ne krvarim i nemam bolove.
    Evo slikehttps://ibb.co/6wGSg5p

Zao mi je draga, drži se 💗

▪Marty
    01. Travanj 2021. 22:31

Cure divne ste ljubim vas sve ❤❤❤
    Sandricak... LM. A💖💖💖 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• skategirl
    01. Travanj 2021. 22:35

Zoeuzoe bas mi je zao sto nisu dobre vijesti 😔 drzi se ❤
    Sunshine si i inace isla kod nje il si prvi put? Mislim da je krajnje neprofesionalno da se tako ponjela, mislim da se to moze puno ljepse i blaze rec, upozorit da bi se moglo dogodit, al sigurno nije pravilo. I lijepo te uputiti koje su vam opcije za nedaj boze da se ponovi, pa u tom kontekstu spomenut mpo
    Marty, Sandricak, Mare, t.loza igre detektiva hahahaha 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Sandričak
    01. Travanj 2021. 22:36

▪Marty

Cure divne ste ljubim vas sve ❤❤❤
    Sandricak… LM. A💖💖💖

👏👏👏👏😅😅❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sunshine10
    01. Travanj 2021. 22:42

Bella ocito zena nema ni grama kulture I suosjecanja u sebi . Ma da dosta zena najnormalnije poslije ostvari trudnocu . Jest jest I Lovely je imala vanmatericnu, I normalno je ostala trudna ❤
    Sarita I ja se nadam da je barem terapija dobra ❤
    Sandricak 8dc mi je bio oko 580, a 21dc mi je 1030. A znam da su jedne za prolaktin a jedne za pospjesivanje zaceca, utice na estrogen ili progesteron...nesto od to dvoje. A ne moze covjek nikako da ostane smiren I da se ne nervira na takve grupe rijeci.
    Tloza bas je nekako tako bahato I zvucala, kao neka vještica sa crtića 🙄 a naravno da nije, ali te pogodi  da ti neko kaze tako grubo da ti je to jedina sansa na trudnocu . Bolje je vec malo, a I sutra će biti jos bolje 💕 
    Rea hvala ti 🥰❤ eto bas jos jedan primjer kako se najnormalnije moze desiti trudnoća. Veliki hug I tebi 😘

Skategirl da isla sam prvi put kod nje, a ne znam kakve veze ona kao endokrinolog ima I sta se ona tu mjesa. Ni jedan ginekolog mi to nije rekao . Svi  gin kazu dok imas barem jedan jajovod itekako imas sansu za normalnu trudnocu . A eto ona se nasla pametna 🙄

Detektivi, ma kako se to vi pronalazite ? 😂

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Lori🍀
    01. Travanj 2021. 22:45

Bok cure samo da vas kratko pozdravim, prebijena sam idem spavat. Jedva cekam uskrsnje piskilice vidim ima dosta kandidatkinja🤗
     Zoeezoee jako jako mi je zao. Drzi se! Pricekaj koji dan ali svakako kad dodes u bolnicu oni ti naprave jos 1 uzv di sve jos 2 provjere. Na temi spontani pobacaj imas iskustva puno nas koje smo to prosle, ako ti treba bilo kakva info samo pitaj
    Wonderer zao mi je za tatu da ga je uhvatila sad i ta upala pluca. Jako cesto se dogodi da 1 clan kucanstva ima koronu a 2 ne dobije od njega, tako je bilo i kod nas sa svekrom i svekrvom. On kurio 40 i na sumamedu njoj nista. Drzi se, bit ce sve ok!
    Sunshine uzas koje iskustvo!! Odi ti lijepo kod nekog drugog, ne vracaj se ludoj babi. Kako su i cure rekle nije MPO smak svijeta ali mnoge zene ostanu trudne nakon vanmat.normalno tko kaze da neces i ti. Uf bas me ljuti kad netko bez imalo suosjecanja radi takav posao a uz to je uspio i privatnu praksu otvoriti.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• skategirl
    01. Travanj 2021. 22:50

Sunshine10

Skategirl da isla sam prvi put kod nje, a ne znam kakve veze ona kao endokrinolog ima I sta se ona tu mjesa. Ni jedan ginekolog mi to nije rekao . Svi gin kazu dok imas barem jedan jajovod itekako imas sansu za normalnu trudnocu . A eto ona se nasla pametna 🙄

Detektivi, ma kako se to vi pronalazite ? 😂

Bas, nek ona radi svoj dio posla i poslozi terapiju, a  ostalo oko T ces dog sa svojom ginicem. Nije joj trebao takav nastup nikako. 
    Odmori, prespavaj, smiri se, vidjet ces kak ce ti bit s terapijom pa u nove pobjede i brzo si ti nama s ➕😁

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Lori🍀
    01. Travanj 2021. 22:59

Ajme sunshine sad sam tek pohvatala da si bila kod endokrinologa. Pa glupaca nek se drzi svoje specijalizacije. Uzas!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Mare12345
    01. Travanj 2021. 22:59

Cure danas sam radila test i naravno negativno imam osjecaj da nista od mene ni ovaj mjesec! Bas me nece i nece ili sam prerano ga napravila samo se sad osjecam lose! 😔🤞❤️🤔

👱‍♂️25
    👱‍♀️25
    🤵👰 24.10.2015.
    👶👣 29.2.2016.
    Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
    Papa test 2/2021. 👌✅
    Folikulometrija 3/2021. 👌✅
    Lh trakice 3/2021.👌✅
    Zadnja M 26.2.2021.

• skategirl
    01. Travanj 2021. 23:11

Mare12345

Cure danas sam radila test i naravno negativno imam osjecaj da nista od mene ni ovaj mjesec! Bas me nece i nece ili sam prerano ga napravila samo se sad osjecam lose! 😔🤞❤️🤔

Zao mi je 😔😔😔 koji si dpo? 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.