Monstera 🤣🤣🤣 ovo kopiram i doslovno cu mu pokazati💜💜
A da ci nalo niste taj datum kasno odredile? 🤗🤞
Wonderejaoo duso draga bas mi je žao sta te tako snaslo.. Nadam se da ce tata biti dobro i da ce se oporaviti... Znam da je tesko al malo da smanjis stres i biti xe sve u redu! Grlim te jakooo💜💜🥰🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Curke moje drage,
Evo i mene da vam se malo javim, trenutno sam negdje na autocesti, sve bliže kućici svojoj ❤️
RioMare ako se muž i dalje njoska, reci mu da je tebi zakonski propisano da se na 14dc mora obaviti građanska dužnost, jer u protivnom će cure sa foruma biti jako ljute, pa slijede penali 😂😘
Tloza draga, pročitala sam o drugom mišljenju koje si potražila, mislim da si dobro odlučila i da ćeš poslušati svog gin-a. Bolje da rješiš sve šta imaš pa da kad zatrudniš možeš biti sigurna da je "dole" sve u redu 🤗😘
Bella drago mi je da je tvoj pregled dobro prošao i da si zadovoljna, sad samo čekamo bebača da se udobno smjesti 😘😍
Zuzujalice jedna velika pusa tebi, drago mi je kad naletim na tvoj post 😘
Wonderer tati želim brzi oporavak. I moja mama je uslijed korone zaradila tešku upalu pluća, ali na svu sreću je sve ok završilo. Isto će biti i sa tvojim tatom, sigurna sam. Znam da si strgana ali kad je zbog tvojih onda se sve izdrži. A i dragi sam sigurna da shvaća da ti je to stresan period. Grlim te jako❤️
Marty, Sandričak, LazyO, Lori88, Rea❤️
Curke koje su dobile, jako mi je žao 😔 Sad samo još žešće u novi ciklus 🤗
Kod mene ništa novoga, Ancioo ija imamo piš-dogovor na 06.04.ima li još kandidatkinja da nam se pridruže?🍀🤞
Hmmm mogla bih se pridruziti piš dogovoru, svakako ne trebam dobiti 7. 04. 🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Evo i mene na jutarnji prijavak 😊.
Jucer uzasan dan, od 13h kad sam izletila s posla tatu vozit na Hitni prijem zaraznog. Tamo smo bili do 17h pa sam otisla doma otusirat se i pojest prvo nesto s nogu i nazad od 19 do 20:30 cekat njegove nalaze. Nazalost ipak ima upalu pluca s koronom. Odvela sam ga doma mami da nije sam u drugom stanu u SI takav, tako da ostaje samo nadat se da ona nece pokupit sad… Spakovala mu stvari iz tog stana i prebacila nazad doma, zavrsila sam sa svim u 22h, slomljena psihicki i fizicki…
Svakakvih stvari sam tamo cula i vidila cekajuc s njim, rasplakala sam se par puta, dosla doma cila sj** i bzvz se izderala na dragog, na kraju se i s njim zakacila…
Eto toliko, uopce nisam mislima u dpo iako mi je oznacilo jutros 3 dpo, nekako imam osjecaj da s ovakvim stresom nema sanse da ista bude…
Svima 🤗😘, pratim vas i citam koliko stignem.
Draga Wonderer bas mi je žao što to prolazite, drzi se i želim sve najbolje tati, da se čim prije oporavi❤ znam da je uzasno stresno, i mogu sako misliti kako se osjećaš. Ali izdrži,možeš ti to 💪💪
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Monsterice držimo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞navijamo za vas❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
RioMare slobodno pokaži ti njemu, nek zna da se mi držimo tradicija i pravila 👆😂
Sandričak odlično, možda se još koja cura pridruži pa da napravimo mini listu piškenja 🤭
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monsterice držimo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞navijamo za vas❤
❤️❤️❤️
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
RioMare slobodno pokaži ti njemu, nek zna da se mi držimo tradicija i pravila 👆😂
Sandričak odlično, možda se još koja cura pridruži pa da napravimo mini listu piškenja 🤭
Ginny i LazyO znam da su isto tuu,možda i one hoce. 😅❤ Mada ne obecavam da necu pisnuti i pre mozda neki hcg. 🙈🙈😅❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ginny i LazyO znam da su isto tuu,možda i one hoce. 😅❤ Mada ne obecavam da necu pisnuti i pre mozda neki hcg. 🙈🙈😅❤
Ma dapače, i ja se nadam da ćeš prije da nas razveseliš sa plusom 🤗 Išla sam ti sad škicnuti graf, dakle kao prvo ženo draga pa ti si predivna 😍 Te kosa, te lice, wow 😍. A kao drugo imala si implantacijski pad, znaš šta to znači? Možeš ti već sutra-prekosutra piškiti 🤞🤞🤞
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ma dapače, i ja se nadam da ćeš prije da nas razveseliš sa plusom 🤗 Išla sam ti sad škicnuti graf, dakle kao prvo ženo draga pa ti si predivna 😍 Te kosa, te lice, wow 😍. A kao drugo imala si implantacijski pad, znaš šta to znači? Možeš ti već sutra-prekosutra piškiti 🤞🤞🤞
Sandričak nam je sigurno jos kratko na ovoj temi🤞🤞🤞💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jaoo hvalaa. 🙈🙈❤❤ Srecom nema nikog ko ce me prepoznatim 😅🙈 sad sam se postidela. 🙈😇
Ee pa citala sam malo o tome,ali videla sam i da tipa na ff aplikaciji 11% je bilo sa tim padom a da nije bilo trudno,a 23% da je trudno. Mada ne znaam,mozda ipak budem u ovih 11%,ipak imam tipičan pms. Mislim da cu prekosutra da preskocim. Onda cu prekosutra prvi da pisnem. 😅😇
RioMare Nadaam see. Grliiim 🤗🤗❤❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji