Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:15

t.loza

RioMare mir mir mir, niko nije kriv 😁😁😁
    Sarita sve su to slatke brige sada 😁 ako mučnine i jesu simptom nek ti prođe što prije! 🤗
    Jana daj malo vamo trudničke prašine ♥️♥️😁 vidim dečka nosiš 😍😍 kako podnosiš trudnoću?

On je kriv normalno al mi treba od njega juniori pa sam popustila(grozna sam sta cu) 🤣🤣💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Jana25
    01. Travanj 2021. 16:16

t.loza sipam 5 vagona prašine 🤞❤
    Je je, stiže momčina, i to na svakom uzv tjedan dana veći 🤣
    U prvom tromjesecju je bilo dosta tesko, necu lagat. Konstantan umor, stalno sam spavala, na poslu glavu nisam mogla drzat. Mučnine ako sam gladana, ako se prejedem, ako mi nešto krivo zamiriši 😖 pored sirovog mesa u dućanu nisam prošla bar 2,5 mj 🤣
    Ali sve se isplati kad osjetiš prve leptiriće 🥰🤗 svima vam želim isto ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    01. Travanj 2021. 16:18

Cure hvala vam 🤗🥰 2 trojesecje je stvarno laganini. 
    Sad sam ko metak 😎
    Rio Mare imaš neki mail na koji se mogu javit? Pa da daš adresu i da ti pošaljem 🤗 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Samoja6
    01. Travanj 2021. 16:20

Jana25

Pozdrav trudilice 🥰 kako ste? Nadam se da ste sve dobro i da niste klonile duhom i da ste svaki ciklus sve jace i jace ❤
    Evo Jana poklanja kineze 😃 dobila sam ih ali nisam koristila 🤣 14 LH trakica i 12 testova za trudnoću 🤗🤗
    Jedini uvijet je da vam donesu sreću i da pišnete 2 crte🥰
    Veliku pusu šaljem
    Ako koja zeli, tu sam 🤗

😍😍😍😍
    Divna si! Evo ja sam ostala bez ičega... Ostala mi još samo 2 testa (hcg)... Presušilaaaaa! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Monstera
    01. Travanj 2021. 16:22

RioMare bravo, svaka čast, vidiš kad mu pokažeš da smo opasne, dragi se odmah primi posla😉
    Tloza i Zuzujalice mislim da će nas Ancio još neko vrijeme roštiljati sa odlukom o piškenju 😂 Ali neka ona meni pravi društvo u utorak 😍
    Marty joooj zaboravila sam kako si me preimenovala slučajno u Mom-stera, a tako mi je slatko ispalo na kraju 😍 Ako popišam plusića, mijenjam nadimak 😂 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:25

Jana25

Cure hvala vam 🤗🥰 2 trojesecje je stvarno laganini.
    Sad sam ko metak 😎
    Rio Mareimaš neki mail na koji se mogu javit? Pa da daš adresu i da ti pošaljem 🤗

Super za dobro podnosenje🤞🤞💜neka tako i oatane do kraja.. 🥰Mirna i uredna trudnoća
    Možeš na mbirin290@gmail.com
    A ako se jos netko javi podijeli 💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

▪Marty

moj labav karakter je cini se popiskio pik. pisnut cu navecer jos jednu, mozda moze to jos jace 🤣  iako samo rekli da ovaj mj necemo raditi na bebi jer je muz pio atb, sad dok.vidim ovo se ceskam po glavi i govorim u sebi hmmm, hmmmmmmm..hmmm.. jebote. nist, ostavit cu trakicu na vesmasini pa nek vidi i nek on danas radi kaj hoce. srce mi je na 500 😂 

https://ibb.co/ngfjx5s
    eto Bellice da znas kakva te trakica uskoroooo ceka 😊😊😊💕💕 di je tvoja danasnja?
    Momstera heheh mjenjat ces ga ti mjenjat uskoro obaveznoooo 😁😁😁😍😍😍

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sarita_00

Imam i ja 9 lh trakica, pa ako će tko 😊 Stalno hoću napisati, pa zaboravim. Hcg sam sve potrošila 🤣
    Marty operacija za sad pada u zaborav. A i kakva je situacija u PGŽ, čisto sumnjam da uopće obavljaju išta što nije hitno. Počela sam raditi vježbe za jačanje koljena, pa ću vidjeti kako će ići. 
    Preživjeti će se i mučnine. Prvi put nisu bile ubitačne, pa se nadam da će i sada biti podnošljive

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:27

Monstera

RioMare bravo, svaka čast, vidiš kad mu pokažeš da smo opasne, dragi se odmah primi posla😉
    Tloza i Zuzujalice mislim da će nas Ancio još neko vrijeme roštiljati sa odlukom o piškenju 😂 Ali neka ona meni pravi društvo u utorak 😍
    Marty joooj zaboravila sam kako si me preimenovala slučajno u Mom-stera, a tako mi je slatko ispalo na kraju 😍 Ako popišam plusića, mijenjam nadimak 😂

Hahahaha🤣🤣kaže on meni kad aam mu pročitala sta si napisala kao "pa kako to tako si odmah isla reć?" 🤣🤣 ja reko A JOK ti siii,tunse sve mora znat pa nemas pojma s kim se kačiš i kolilo ti ih se može ovdje nakačit💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Jana25
    01. Travanj 2021. 16:27

Rio Mare  evo javljam se 😃
    Samoja piši mail pa da ti pošaljem bit ce ovih HCG za vas obje 😃❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.