Bella kako si ti?
A di nam je Garava😢 Jel se javila mozda u nekoj drugoj grupi zna netko?
Dobro sam Lori draga💛. M je završila i sad polako krećemo. Nemam neku posebnu taktiku za ovaj mjesec, kako će nam se dati. Malo ću popratiti trakicama i to je to. Idem na uzv u utorak pa ću vidjeti kakvo je tu stanje,ima kaj novo il je sve ok.
Što ima kod tebe? Kako se ti držiš?
Mozda i bolje bez taktike! Trakice su super stvar za znati kad je O, ali ovo ostalo, koji sat hopsati, dal 2x taj dan, dal svaki dan oko O ili svaki drugi, dici noge/guzu nakon..iskreno mislim da takve stvari samo stvaraju pritisak a imaju vrlo malo utjecaj na zacece. Hopsati oko O i primiti ce se kad tad🤞🤞🤞
Sretno na uzv u uto i javi nam kako je proslo!
Ja sam skroz ok, jucer bila kod frendice cijelo popodne pa me njena kcer pitala cija sam ja mama pa sam se malo rastuzila. Ali inace stvarno ok. Stalno negdje letamo, posao, uredjenje stana, starci jedni drugi tako da mi prolaze dani kao od sale.
I da se pohvalim jucer je bio hops nakon mjesec i pol, nisam vise nevina😂
Haha super za hops😁😁 joj kad se sjetim, nama su nakon smeđarenja u 6tjednu bili zabranjeni odnosi,i nismo ih imali skroz do iza prve M nakon spontanog,zbog svih komplikacija kaj su bile, tako da je isto bilo prošlo poprilično 😅 al dobro,u toj situaciji to ti je zadnja stvar na pameti ionako.
A ovo što si se rastužila, bude to tako ponekad. Ipak koliko god da sve to skupa dobro podneseš i prihvatiš,ne mijenja činjenicu da je beba ipak bila tu. Evo mene isto sinoć uhvatila nostalgija i tuga, kratko u jednom periodu večeri, a prošlo je već 10 mjeseci. Al bit će dobro sve to skupa Lori moja,budemo mi to sve izdržale i doći će naše beboline❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mašažao mi je..ali ne gubi nadu…Pokrili smo petak, jucer 2x i danas cemo… ali mislim da je danas ovulacija jer me dans rastura lijevi jajnik… valjda cemo nesto uspjeti 🤞
Cezar i Romaledobro došle i još prije otišle 😍🤞
Tonkica cekamo betu 🥰🤞sutra obavezno javi 😀
Sandričak, Bella, Zuzujalica,Rio … i sve ostale šaljem vam jedan veliki zagrljaj !! ❤😍 kako ste mi curke ❤
Lijepo ste vi to pokrili, ima da te za 2 tjedna stavim na vrh liste😁🤞🤞🤞😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mašažao mi je..ali ne gubi nadu…Pokrili smo petak, jucer 2x i danas cemo… ali mislim da je danas ovulacija jer me dans rastura lijevi jajnik… valjda cemo nesto uspjeti 🤞
Sandričak, Bella, Zuzujalica,Rio … i sve ostale šaljem vam jedan veliki zagrljaj !! ❤😍 kako ste mi curke ❤
Ej draga… Pišno danas trakicu onda.. 🤞🤞Neka ti bude plodonosno💜
Odlicno ja, evo ulazim u svoj plodni cirkus pa jedva cekam 😘😘
Pisnut cu kasnije,jer sam sva pospana pa sam piskila bez hvatanja 🤣🤣 tako da sad cekam 2-3h da hvatam !
Sad dolazi zanimljivo razdoblje !! 😀😀
Lijepo ste vi to pokrili, ima da te za 2 tjedna stavim na vrh liste😁🤞🤞🤞😘😘😘
Nadam se 🤞🤞
Ej draga… Pišno danas trakicu onda.. 🤞🤞Neka ti bude plodonosno💜
Odlicno ja, evo ulazim u svoj plodni cirkus pa jedva cekam 😘😘
Pisnut cu kasnije,jer sam sva pospana pa sam piskila bez hvatanja 🤣🤣 tako da sad cekam 2-3h da hvatam !
Sad dolazi zanimljivo razdoblje !! 😀😀
Samo optimistično i letis na vrh...💜
Ja kao aktivno hopsalica od 6 dana sam 4 hopsal i pravo da ti kažem osjećam se kao da sam izdala Boga i narod🤣🤣🤣🤣 a nisu mi ni bili plodni😁😁 grozna sam!
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dobro jutrooo ženice, tigrice💜☕
Sandričakk e pa neka si se malo opustila😁😁dobro sam ja cekam i cekam to je onaj glupi dosadni peridod sta ces😁💜
Amy kad odlucis onda piški mada binstvarno već mogla🤣 sve lipo nabrajas bome🤞🤞
Innaaakako si mi ti? 💜
Zuzuzujalivesta ima kod tebe, ako nas citas i dalje💜💜
Skategirl,veroma💜💜priblizavate se, jeste pune simptoma? 😁😁😁💜💜
Buhtlicee jesi ti uspjela ulovit O? Nisam popratila ili nisi ni pisala…, 💜
LazyO, Marty, Lozaa💜💜💜
Maša. Ja koliko znam da te digitalce je možda prerano koristit… Dosta iskustva sam cula da u rsnim dpo on bas i ne detektira… 💜💜
Nisam, nazalost😒
Jos nisam ni tablete pocela piti sve se nadam da ce ipak potamniti. Pocela sam koristiti te prirodne vaginalete, i pijem selen. Sve ostalo sam prestala i vrkutu i jod i to sve 🤨
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sandričakk e pa neka si se malo opustila😁😁dobro sam ja cekam i cekam to je onaj glupi dosadni peridod sta ces😁💜
Innaaakako si mi ti? 💜
LazyO, Marty, Lozaa💜💜💜
Maša. Ja koliko znam da te digitalce je možda prerano koristit… Dosta iskustva sam cula da u rsnim dpo on bas i ne detektira… 💜💜
Nisam, nazalost😒
Jos nisam ni tablete pocela piti sve se nadam da ce ipak potamniti. Pocela sam koristiti te prirodne vaginalete, i pijem selen. Sve ostalo sam prestala i vrkutu i jod i to sve 🤨
😣😣 A jebemi kvasac... A sto vrkutu i jod si prestala? To si nesto cula ili?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Innaaakako si mi ti? 💜
LazyO, Marty, Lozaa💜💜💜
Nisam, nazalost😒
😣😣 A jebemi kvasac… A sto vrkutu i jod si prestala? To si nesto cula ili?
Ma nisam nista cula, vec mi se cini da od kad pijem da je jos gore stanje, tj prije sam bar imala svijetlu crticu na lh, nikad pik ali sam imala. Sada nista, pa me strah da nisam nesto jos jace zeznila haha.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sarita_00 Jos uveek nista,svakako je jos rano. 😁 cak me ni golubovi ne gledaju cudno 🤪😁😅 Kako sii ti, jel imas kakvih novih simptoma ? 😍
Tonkica Vidi see. Cekamo betu sa tobom 🤞🤞❤
Maša Ovaj drugi test sto si postavila ja ne vidiim,coravaa sam. 🧐 Ali sigurna sam da se uživo vidi. ❤
Lori1988 Super za gubljenje nevinosti. 😅😍😍 Jos bolje kad ste tako zauzeti,ne razmišljaš sigurno previse o tome. Bolje kad covek nije dokon. 🤗 Verujem da si bila tuzna zbog pitanja,ali uskoro ces biti necija mama 🤞❤
RioMare Jeste dosadan periood. Uskoro krece akcijaa. 🥰❤
Rea 🤗🤗❤❤💋
Svima saljem zagrljaj. Uživajte u nedelji ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Jutro cure ❤️ procitala sam samo par str unazad do tablice 🙈 nemam vrimena disat🙈🙈 sinoc sam bila toliko krepana da sam se onesvijestila oko ponoc i po i stariji me probudio u 7.20 po novom 🙄🙄🙈
Lori 😘😘 normalno je da se rastuzis 😘😘 kad se sitim, najvise sam plakala kad sam dobila stvari godinu dana nakon kiretaze 🙈😘😘 neke stvari nikad ne prođu 🤷♀️ nek si se razdjevicila hahaha, bome ste dugo cekali 😘😘
Mašo 🤔 tek si 10dpo. Taj cb je 25mlu 🤔 🤷♀️ za kineze ne znam sta bi rekla, moguce i da ta serija ima gresku 🤷♀️ dok ne dobijes nije gotovo
Tonkice 🤞🤞🤞
Vidim ima novih, dobrodosle i sto prije otisle.
Jel slavi danas neko 14dc 😎😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji