Jutro cure, da vam se javim malo i utjesim curke sa minusima, moj test je pokazivao minus skroz dok mi nije kasnila menga 2 dana, jer se ispostavilo da je ovulacija isto kasnilaa 10 dana po ultrazvuku mi je ginekologica rekla, ja sam trudnocu vec otpisala bila nakon tih silnih minusa i onda sook pluss tako da ima jos nade nebrinite ako ne ovaj iduci mjesec je vas🥰🍀🤞
🤰🍀 👶 🌸
Bella kako si ti?
A di nam je Garava😢 Jel se javila mozda u nekoj drugoj grupi zna netko?
Dobro sam Lori draga💛. M je završila i sad polako krećemo. Nemam neku posebnu taktiku za ovaj mjesec, kako će nam se dati. Malo ću popratiti trakicama i to je to. Idem na uzv u utorak pa ću vidjeti kakvo je tu stanje,ima kaj novo il je sve ok.
Što ima kod tebe? Kako se ti držiš?
Mozda i bolje bez taktike! Trakice su super stvar za znati kad je O, ali ovo ostalo, koji sat hopsati, dal 2x taj dan, dal svaki dan oko O ili svaki drugi, dici noge/guzu nakon..iskreno mislim da takve stvari samo stvaraju pritisak a imaju vrlo malo utjecaj na zacece. Hopsati oko O i primiti ce se kad tad🤞🤞🤞
Sretno na uzv u uto i javi nam kako je proslo!
Ja sam skroz ok, jucer bila kod frendice cijelo popodne pa me njena kcer pitala cija sam ja mama pa sam se malo rastuzila. Ali inace stvarno ok. Stalno negdje letamo, posao, uredjenje stana, starci jedni drugi tako da mi prolaze dani kao od sale.
I da se pohvalim jucer je bio hops nakon mjesec i pol, nisam vise nevina😂
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Dobro jutrooo ženice, tigrice💜☕
Sandričakk e pa neka si se malo opustila😁😁dobro sam ja cekam i cekam to je onaj glupi dosadni peridod sta ces😁💜
Amy kad odlucis onda piški mada binstvarno već mogla🤣 sve lipo nabrajas bome🤞🤞
Innaaakako si mi ti? 💜
Zuzuzujalivesta ima kod tebe, ako nas citas i dalje💜💜
Skategirl, veroma💜💜priblizavate se, jeste pune simptoma? 😁😁😁💜💜
Buhtlice e jesi ti uspjela ulovit O? Nisam popratila ili nisi ni pisala..., 💜
LazyO, Marty, Lozaa💜💜💜
Maša. Ja koliko znam da te digitalce je možda prerano koristit... Dosta iskustva sam cula da u rsnim dpo on bas i ne detektira... 💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Amy na 13dpo bi trebao pokazati ali razumijem ako nisi spremna. Sutra onda sigurno ocekujemo tvoj testic i nadamo se plusu🤞🤞🤗
Sandricak kako si? Kakvi su planovi za nedjelju?
Heej Lori,dobroo sam. Pospano,ustala sam u pola 5 po novom vremenu,baas mi je tesko palo,osecam se kao da sam pijana 🥴 Radim,dosadjujem se na poslu,ali jos 3h pa sam gotova i posle spavanjac. Kako si tii,sta ti radiis ? 😘😘🥰
Joooj neka vise ukinu to pomicanje sata, koja glupost. Ajde brzo ce to proci pa ces kuci🤗
Ja sam ok, idem malo pospremiti pa kasnije do mojih idemo na rucak. Neko bezveze vrijeme kod nas tako da mislim da cemo danas biti doma uglavnom.
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sweetdream i Lejla bas lijepo od vas da malo dodete bodriti cure❤
RioMare😘
Maso ajde probaj se malo strpiti mozda ce ti biti lakse da ne piskis sad recimo 2-3 dana. Pa pisni onda digitalac. 10dpo stvarno moze biti rano, ne bi otpisala na tvom mjestu jos nista!
Tonkica vidi se sad bolje! Drzim fige za betu sutra🤞🤞🤞🤞
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sweetdream iLejlabas lijepo od vas da malo dodete bodriti cure❤
RioMare😘
Maso ajde probaj se malo strpiti mozda ce ti biti lakse da ne piskis sad recimo 2-3 dana. Pa pisni onda digitalac. 10dpo stvarno moze biti rano, ne bi otpisala na tvom mjestu jos nista!
Ma meni je na ovoj temi najlipše 🤭
Sweetdream iLejlabas lijepo od vas da malo dodete bodriti cure❤
RioMare😘
💜😘Kako si ti?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Maša žao mi je ..ali ne gubi nadu... Pokrili smo petak, jucer 2x i danas cemo... ali mislim da je danas ovulacija jer me dans rastura lijevi jajnik... valjda cemo nesto uspjeti 🤞
Cezar i Romale dobro došle i još prije otišle 😍🤞
Tonkica cekamo betu 🥰🤞sutra obavezno javi 😀
Sandričak, Bella, Zuzujalica,Rio … i sve ostale šaljem vam jedan veliki zagrljaj !! ❤😍 kako ste mi curke ❤
Mašažao mi je..ali ne gubi nadu…Pokrili smo petak, jucer 2x i danas cemo… ali mislim da je danas ovulacija jer me dans rastura lijevi jajnik… valjda cemo nesto uspjeti 🤞
Cezar i Romaledobro došle i još prije otišle 😍🤞
Tonkica cekamo betu 🥰🤞sutra obavezno javi 😀
Sandričak, Bella, Zuzujalica,Rio … i sve ostale šaljem vam jedan veliki zagrljaj !! ❤😍 kako ste mi curke ❤
Ej draga... Pišno danas trakicu onda.. 🤞🤞Neka ti bude plodonosno💜
Odlicno ja, evo ulazim u svoj plodni cirkus pa jedva cekam 😘😘
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Ja san sve dane iskoristila za seks hahahahha, al već osjećam danima da M dolazi,ne da mi ni da se nadam
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji