Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Timmy
    25. Siječanj 2022. 14:33

drugim riječima cure, osim tih trakica ništa nije 100 posto znak, niti bazalna, niti iscjedak, niti simptomi trudnoce prije izostanka? sve je ocito individualno

• roxanne95
    25. Siječanj 2022. 14:54

Lavice ja sam tu malo novija pa te ne poznam baš ko ostale cure, ali kad sam pročitala tvoj post baš sam promislila kako hrabra žena. 💪🏻

Ja imam pitanje u vezi hcg testa kad ga napravit ako ne znamo kad je bila O i jel bila uopce 🤣. Pošto sam na duphastonu gin mi je rekla da se prvo testiram na trudnocu pa onda ako je negativan da prestanem za duphastonom kako bih dobila mengu. 

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

• Timmy
    25. Siječanj 2022. 15:25

Keysi Siri 

Znaci uvijek biti strpljiv tih 2 tj:)

Ustvari mi je nevjerojatno da je moguce biti trudan, a ne imati odmah tih ranih siptoma☺️

BlairWaldorf
    25. Siječanj 2022. 15:32

Lavice da, iz 1. pokušaja♥️ ma znam za trakice, ovaj put sam ih kupila duplo pa imam na bacanje 🤪 eto aplikacija mi je rekla da se popiškim pa sam je poslusala 😬 ali bas to prije 17. se ni ne nadam, vidjet ćemo, bit ćete obaviještene 🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    25. Siječanj 2022. 15:57

Vidim nekoliko pluseka naredanih ovo dan dva😍 drago mi je zbog novopecenih buducih mamica uzivajte u trudnoci i nista briga nista stres. Cuvajte svoju bebicu i sebe🤗.
    Kejsy ti meni isto tako mirises na novopecenu trudnicu, imam taj neki predosjećaj 😅
    Mene muci gripica, tj kasalj me ubiiii, jucer temperatura 37.7, tako da ovaj mjesec se ne mogu oslanjati na bazalnu i to. Nego vidjet cemo sta ce biti.
    Svima saljem pozdrave, brz oporavak onim djevojkama koje imaju neke problemceke i da sve prodje u najboljem mogucem redu. Sretno ovaj ciklus svima koji se trude😍😚

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Lion32
    25. Siječanj 2022. 19:28

Keysi zarazila si me sa tim cerviksom😃 uopce nisam isla za tim do proslog mjeseca dok nisi spomenula. 
    Uglavnom moj je nekako visoko, inace nikad nije bilo tako..

Jajnici me bas bas jako bole, ali kako pijem Duphaston ne znam da li je od toga..🤷‍♀️

Korona me satrala, 38.7 cijeli dan. Sad sam se isla tusirat onako duuuugo pa je pala na 38.
    Cak razmisljam o prirodnoj medicini moje svekrve (krumpir na tabane i to🤣🤣)

U petak planiram piskit🤞🤞🙏

Netko je gore napisao isto da pije Duphaston i da kad napravi test ako je negativan da prestane pit.. meni je dala pit na dan ovulacije ali da prestanem pit tek kad nakon 8 dana kasnjena napravim betu..🤷‍♀️svakom drugačije...

baarbaraa34
    25. Siječanj 2022. 20:52

Vecer!
    Jel izgled i kolicina egg iscjedka ima veze sa kvalitetom ovulacije? Pitam jer nesto je slabasno bilo..ili jos uvijek je🤔 U sub. u 10h je bila poz.LH pa vjerujem da je vec prosla.
    Sinoc sam dozivjela inace vecinom obratnu situaciju na relaciji muško-žensko-seks😄 Pitam muza, ocemo li😎 Kaze on 'jel bas moramo, mislio sam da gledamo seriju'🤣 Krepali smo od smjeha. Aj reko ne moramo, dajem ti dan pauze hahaha!
    Inace bili smo u poslu od pon. do jucer svaki dan. E sad, znam da nije ni to najbolje zbog obnove spermica, bla bla, al eto nije ni da smo bas saaamo zbog ovulacije, trudnoce..pa kako bude. Mislim da cemo danas ponovit🙊 pa bas ako je jucer bilo kljucno fulanje onda ocito jos nije vrijeme. A i da jesmo mozda se zvijezde jos ne poklapaju.
    E da, i htjela sam pitati dali se po icemu na UZVu moze vidjet trudnoća prije izostanka menstruacije? Nadam se da sljedeći tjedan putujemo za Hr. i napravila sam si termin privatno, ali se ispostavilo da ce to biti 25DC, a inace dobijem, a recimo oko 27, nekad nekako. Zadebljani endo? Ili i to jos uvijek moze značit obje opcije?

baarbaraa34
    25. Siječanj 2022. 21:15

mary1880
    ja recimo oduvijek imam slabasne menstruacije, a i kratke. Tako, 2.dan je najvise, a nekad mi se cini da nije higijene da bi cijelu mogla proci sa 2 uloska. Vise traje dok lagano prestaje neg sto krvarim. E sad, sto Kejsy kaze ipak kod tebe to znaci primjenu pa je mislim najbolje rjesenje zagonetke potražit u provjeri hormona.
    Lion32 zao mi je za koronu. Samo da prodje laganini. A javlja ti se iskusna migrenusa pa ti za glavobolju, ako te jos pati mogu preporucit hladni oblog (meni su uvijek 2 u frižideru oni plavi, ispunjeni gelom iz DMa. i to i kod sveki i kod nas i kod mojih hahah) i imas mali roll-on (ljekarna, DM..) sa travama s kojim mazes celo, sljepoocnice, vrat..ovisi gdje boli..i to pomogne barem malo. I njega drzi u frizderu.
    Lavica bas ti stoji nick! Netko je napisao nesto slicno i bas se slazem - koliko god je tesko sad sve znate crno na bijelo i nema prepreka i dilema sta i kako dalje! Sad se prvo oporavi, slozi kockice, prvenstveno uzivaj sa dragim i korak po korak do cilja. A mi cemo mantrat da vam dr. ni ne zatrebaju dok ne dodje vrijeme za Prvi pregled 🤰🏻💞
    Blair a jesi me nasmijala oko ovog odmora od seksa! 😂 Treba nekad i od toga predah! Hahah! Danas se dopisujem sa dvije legice na grupi na Viberu i tak nesti dodjemo na tu temu i ispričam im ovo iz prethodnog posta i kaze jedna 'uh presisali ste mojih 6mj' , druga se nadoveze 'i mojih 3i pol godine' 🤣 Kaze 'bona, jesi ti dobro? dobit ces potres mozga' E jesam se ismijala! A najsmjesnije je da one svaka imaju po dvoje, s tim da drugo ni kod jedne nije bilo ni P od planiranog.
    Eto, mozemo se na glavu postavit, al kad oce oce, al kad neće brate mili i nece.
    Tak da ti se odmaraj, noge u zrak..a onda mozda nesto i uleti🤣
    Sad ozbiljno - kako si ovako? Bolje od onda kad sam ti filozofirala?

• Timmy
    25. Siječanj 2022. 21:16

Keysi kuzim te skroz, tako i kod nas😂

• Kate28
    25. Siječanj 2022. 21:16

Pozdrav, kolke su sanse da se zatrudni nakon koristenja pilula (2godine, lindolete)?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.