Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    04. Svibanj 2022. 20:52

Avama, ti si postala i proročica??
    Prerano je, vidjet ćemo! Uostalom ako nema idemo dalje dok ne pobjedimo!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

buhtlica23
    05. Svibanj 2022. 08:19

lussy2205_

Dobro jutro drage moje. Već 2 dana za redom vidim sjenicu na testu koji pomalo tamni svakim danom ,ali rekla sam si umišljaš ,pošto znam gdje dođe ova testna,ali izgleda da sam u krivu. Urin je zadržan cijelu noć. Sutra ponavljam da se uvjerim o čemu se radi. (Fotografija nije provučena kroz filter) https://ibb.co/D5cHM5h
    https://ibb.co/g6qL8K7

Ja bi rekla da je ovo pozitivno ,🤞🤞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 10:01

Anja 🌸 🧚

happy_m

Izgleda da su me ovaj mjesec i M i testovi odlučili baš zezati 🙈
    Napravila sam sad ujutro još jedan i nisam riješila nikakve dileme hahahha
    Evo vam slikica
    https://ibb.co/ZWBksY4

https://ibb.co/qJWJWqk
    Jedino što je danas toliko vidljivo da sam vam bez problema uslikala i ne treba se tražiti nego se vidi i iz daljine 🙈
    Netko se baš odlučio našaliti samnom ovaj mjesec hahaha

Koji ej ovo testic? Mislim kao izgleda ovo pakovanje sa druge strane? Meni en izgleda kao evaporacijska, ali ako je sa druge strane ovog pakovanja neki rozi cvjetic, e tim testovima nista ne vjerujem imaju evaporacijske skoro svaki ili svaki drugi. Nadam se da nije taj testic i da bude crtica tamnija uskorona 💞🤞🍀

Evaporacijska kao i na tvome ovaj ciklus? Ma, hvališ te testove kako su odlični ja nikada gore nisam u životu imala, pokazivali pozitivno na hcg, a hvatala peak. To je tvoje iskustvo s njima ali nemaju svi isto. 

Cure , molim Vas ne oslanjajte se na kineze i odmah zabrijavate biokemijske ili ne znam ni ja što.. 
    Kad se već rano testirate, budite spreme na sve.. 
    I htjela bih naglasiti da nikada ne umacete u isti urin hcg i lh jer boja zna prijeći s jednog na drugi  također ne stavljate ih preblizu iz istog razloga.. 
    Ako kinez pokaže sjenicu ,trk  po neki pouzdani test u ljekarnu.. ako je taj negativan .. onda trudnoće ni nema. 
    Ja 3 godine pokušavam ostvariti trudnoću i vjerujete mi da ne postoji test koji nisam probala, od wondfo, easy at home , first response, femometer.. a o ostalim jeftinim testovima da ne pričam.. kinezi i ostale gluposti.   

Happy od srca ti želim da ugledaš pravi plusić 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Matajči
    05. Svibanj 2022. 10:45

lussy2205_

Dobro jutro drage moje. Već 2 dana za redom vidim sjenicu na testu koji pomalo tamni svakim danom ,ali rekla sam si umišljaš ,pošto znam gdje dođe ova testna,ali izgleda da sam u krivu. Urin je zadržan cijelu noć. Sutra ponavljam da se uvjerim o čemu se radi. (Fotografija nije provučena kroz filter) https://ibb.co/D5cHM5h

Super, vidim i ja! 😊

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

BlairWaldorf
    05. Svibanj 2022. 10:48

lussy2205_

Ja vidim crticu 🤞😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Radoznalica35
    05. Svibanj 2022. 10:58

Anja 🌸 🧚

avama

Evo cure meni danas 11 dpo i nema nista, znači ni ovaj mj ništa. Na kraju od one prehlade koju smo imali je bila korona. (Mene je samo grlo jako bolilo)
    Dobro smo svi sad. Eto idemo dalje, sad čekam m i opet ispočetka.

Drago mi je da ste bolje. Ali zasto mislis da na 11 dpo mora biti nesto na testu???? Pa implantacija se desava od 6-12 dpo! Ako je implantacija bila na 9 ili 10 dpo ni beta mozda nece nista pokazati na 11 dpo,a test sigurno nece pokazati nista. Da ne spominjem ako je implantacija na 11 ili 12 dpo. Kako ce test nesto pokazati ako do implantacije JOS nije doslo? Evo meni je i pala bazalna i test nije vise pozitivan i doktorica kaze ni slucajno da krecem sa antibioticima jer mi kasni menstrucaija, i na 14 ili 15 dpo negativan test ne mora puno da znaci, nego kaze da cekam da mi okasni jos bar 4 dana pa da ponovim test. Nemojte obracati paznju na žene iz drugih zemalja, one rade onaj FR test kojem je osjeteljivost 6.5 mlU/mL pa zato pokaze crticu onom kome je implantacija bila na 6-7 dpo pa i sjenu nekom kome je imlantacija na 8 dpo. Nasi najosjetljiviji tstovi su 10 mlU/mL, a to je stvarno velika razlika. Svako ko odbaci ciklus zbog negativnog testa na 11 ili 12 dpo ne treba da radi test dok menatruacija ne zakasni, jer ocigledno je da se razocarate i sebi presing stvorite, nerealno ocekujete da mora biti bar sjena… cim napisete nema nista na 11 dpo to je to nista ovaj ciklus 😮.. Samo malo realno razmislite kako je moguce da testi ulovi HCG kojeg stvaraju celjije koje stvaraju posteljicu, kad se ona stvara tek sa implantacijom? A mozda tek na 11 dpo dok se vi razocaravate zapocinje implantacija. I jos nesto… kad zapocne implantacija ne stvori se u jednom danu more HCG-a nekome od implantacije do pozitivnog testa prodje i 7-10 dana.. svi smo razliciti sablona nema… Paiha igra veliku ulogu. Zato ko nije spreman da ce mozda biti prvi pozitian test na dan kasnjenja menstruacije, da do tad moze bilo koji dpo biti negativan test.. ne treba ni raditi test do dana kasnjenja.

Slazemm se  :)

Ella..
    05. Svibanj 2022. 11:08

BlairWaldorf

lussy2205_

Ja vidim crticu 🤞😍

I ja vidim 🤗🤗🤞
    Neka samo tamniii i da sve prođe u redu!!

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lota 🌼
    05. Svibanj 2022. 14:02

Anja 🌸 🧚

🌸🤰 Trudnice 🤰🌸
    Anavi1206 🗯️ ➕🤰🍀Martina2020 ➕🤰🍀Aleksija24 ➕🤰🍀Loza 💙😇 ➕🤰🍀Marinelammm ➕🤰🍀Blair Waldorf ➕🤰🍀golubica93 ➕🤰🍀buhtlica23 ➕🤰🍀.🌷🍀 ODBROJAVANJE - 4. MJESEC 🍀🌷.Lea06 - 26.04. 🤞🏼 💕happy_m - 29.04. 🤞🏼 💕MBMikica - 30.04. 🤞🏼 💕Orhideja🔜🤰 - 30.04. 🤞🏼 💕.🌼🍀 ODBROJAVANJE - 5. MJESEC 🍀🌼.Anja 🌸 🧚 - 03.05. 🤞🏼 💕Draga1982 - 04.05. 🤞🏼 💕lussy2205_ - 09.05. 🤞🏼 💕avama - 10.05. 🤞🏼 💕Ella.. - 16.05. 🤞🏼 💕Christine - 17.05. 🤞🏼 💕Beban - 22.05. 🤞🏼 💕Malenileptirić - 25.05. 🤞🏼 💕Lea06 - 28.05. 🤞🏼 💕—————————Sretno cure 🤞🏼 💕 🍀

Ako treba nekoga dodati na listu pisite datum, ili ako nesto treba mjenjati javite, nekad ne stignem sve upraitit Ja iscekujem vjesticu da stigne, ledja me ubijaju bukvalno… tako da moguce da ce uskoro bazalna je i dalje 36.4 znaci da mi je vjestica blizu

Hej Anja, evo primijetila sam da sam ja dva puta na listi, u 4om mj i u 5om. 😁
    Neocekivana je 28.5. 😊

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 14:41

Anja 🌸 🧚

Hmmm umocila sam HCG i LH u vodu i nisu putili pigmet tj boju u vodu.. hmmm voda bistra, onda sam potopila u potpunosti obe trakice, i vidi cuda voda je i dalje bistra.. zanimljivo🤷‍♀️ Eto ko ne vjeruje neka i sam napravi eksperimet. I da… nema ni traga od druge crtic na obe trakice.. svasta kako onda boja sa LH moze preci na HCG ili obrnuto? 🤷‍♀️ Aa da pa niej urin vec j evoda pa je tu problem (vodu sam koristila isklucvo iz razloga sto se bolje boja vidi jer da bi jedna trakica povukla boju mora prvo ta boja da predje u tekucinu u koju se umace.. mislim logicno.. Po mom misljenju glupost zesca, isto vam je onda ako umacete 5 testova razlicitih na trudnocu u isti urin, svi oni imaju pigment 🤷‍♀️ I dalje stojim iza tog da su oni testici pouzdani.

Eto, nek si ti nama tako pametna.. 🙄
    https://glowing.com/community/topic/3015479/dye-transfer-warning

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 18:38

Kao prvo nije stvar u prijevodu,  ja sam link stavila do druge opcije za koju sam rekla da se ne radi..  dakle da se ne stavljaju testovi jedan uz drugi.. 
    Kao drugo iako tvrdiš da je nemoguće dogodilo se.. isprobano i testirano.. tko prati sto pišem zna da nikada ne lupetam ako nisam sigurna u nešto.. ne želim da se netko zbog moje gluposti misli sta i kako i osjeća loše ili nedaj Bože bolesno. 
    Znači moje iskustvo je takvo i od tada  nikada prvo ne umačem LH pa HCG ..

To je bio dobronamjeran savjet.. da se cure ne povesele pa razočaraju.. ali čim sveta krava Kejsi nije napisala odmah nije istina.. i  znači da mi drugi smo opaki, zli ili nebitno..

I još nešto.. čim sliku testa moraš provuci kroz 600000 filtera 99% da je evap.. a ostalo je opcija da je prerano. 
    To što su neki ovdje realni i spuštaju ponekad na zemlju može djelovati okrutno ali okrutnije je davati lažnu nadu drugima koji čitaju i sudjeluju u temi.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.