Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    04. Svibanj 2022. 11:53

buhtlica23

nana.92

Cao moje zene .
    Imam pitanje… koliko je od vas zatrudnilo a da ste pusaci?
    Mi smo poceli raditi na bebi , ali se to nazalosn nije desilo ovaj mjesec… da li ima veliki utjecaj stres? Jer sam imala osjecaj kao da se to desilo, ali sam imala nakon toga veliki stres i jednostavno se pojavila menstruacija 3 dana prije ocekivanja.. samnom i sa partnerom je sve u redu , pa me zanima da li cigarete i stres igraju ulogu u ostvarenju bebe…
    Hvala vam

Koje pitanje naravno da utjece. Kad se planira beba trebalo bi se prestati pusiti izbjegavati preveliki unos kofeina i izbjegavati stres u sto sirem luku. Naravno lakse rec nego napraviti. Jako puno toga utjece moraju se sve zvijezde i zvjezdice poslozit. Evo ja sam svoje cudo docekala nakon malo vise od 3 godine tako da to sto se ovaj mjesec nije desilo ne znaci da nece iduci. Normalno je i da 6 mjeseci ne uspije. Tako kazu doktori. Nakon godinu dana predlazu pretrage..

Slažem se da se moraju sve zvijezde i zvjezdice posložiti. Prije smo sve mislile da ćemo ostati trudne čim prvi put ne budemo pazile, a sada tek shvaćam težinu svega toga i koliko je zapravo teško uspijeti u tome.

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

buhtlica23
    04. Svibanj 2022. 12:07

Ella..

buhtlica23

nana.92

Cao moje zene .
    Mi smo poceli raditi na bebi , ali se to nazalosn nije desilo ovaj mjesec… da li ima veliki utjecaj stres? Jer sam imala osjecaj kao da se to desilo, ali sam imala nakon toga veliki stres i jednostavno se pojavila menstruacija 3 dana prije ocekivanja.. samnom i sa partnerom je sve u redu , pa me zanima da li cigarete i stres igraju ulogu u ostvarenju bebe…
    Hvala vam

Koje pitanje naravno da utjece. Kad se planira beba trebalo bi se prestati pusiti izbjegavati preveliki unos kofeina i izbjegavati stres u sto sirem luku. Naravno lakse rec nego napraviti. Jako puno toga utjece moraju se sve zvijezde i zvjezdice poslozit. Evo ja sam svoje cudo docekala nakon malo vise od 3 godine tako da to sto se ovaj mjesec nije desilo ne znaci da nece iduci. Normalno je i da 6 mjeseci ne uspije. Tako kazu doktori. Nakon godinu dana predlazu pretrage..

Slažem se da se moraju sve zvijezde i zvjezdice posložiti. Prije smo sve mislile da ćemo ostati trudne čim prvi put ne budemo pazile, a sada tek shvaćam težinu svega toga i koliko je zapravo teško uspijeti u tome.

Bas sam bila pricala sa sestrom neki dan i kazem joj koliko sam se prije bojala da slucajno ne ostanem trudna. A da sam znala da ce nam ovoliko trebati da napravimo bebu da ne bi vjerovala. Eto kako se sve to preokrene.. iako vjerujem da za sve ima svoje i zasto nesto traje toliko koliko traje. Kad bolje razmislim nije mi se u bolje vrijeme mogla desiti trudnoca. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ella..
    04. Svibanj 2022. 12:36

buhtlica23

Ella..

buhtlica23

nana.92

Cao moje zene .
    Hvala vam

Bas sam bila pricala sa sestrom neki dan i kazem joj koliko sam se prije bojala da slucajno ne ostanem trudna. A da sam znala da ce nam ovoliko trebati da napravimo bebu da ne bi vjerovala. Eto kako se sve to preokrene.. iako vjerujem da za sve ima svoje i zasto nesto traje toliko koliko traje. Kad bolje razmislim nije mi se u bolje vrijeme mogla desiti trudnoca.

Baš to, dok sam bila mlađa štrepala sam, a sada evo se sve okrenulo..
    Naravno, sve to ima svoje i bebica dođe baš kad je najbolje vrijeme za to 🤗🤗
    Uživaj u tom lijepom stanju,  zaslužila si 😊

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Silmarilion
    04. Svibanj 2022. 13:15

Anja 🌸 🧚

Angiee

Pozz cure, evo da vam javim bila sam jutros u ginekologa, on misli da je u pitanju ipak miom a ne cista, i savjetovao mi je da idem to skidati. Tako da cu ga sutra vjv zvati da mi dogovori termin, ici cu privatno jer se u bolnici čeka 9-12mj za doći na red.
    Da li je itko od vas išao laparaskopski skidati ciste/miome? Koliko vam je trajao oporavak?
    Meni je rekao da ako bude sve u redu na prvom pregledu iza zahvata da se odma mogu baciti nazad na pokušavanje 😁

Nisam radila ja licno nista laparaskopscki, ali prijateljice koje su imale neke operacije tog tipa, su se jako brzo oporavile, Jedna prijateljica je nakon 10 dna se vratila na posao, ali zavisi i od postupka i sta se uklanja ili se npr laparaskopoja radi samo da bi se bolje vidjelo o cemu se radi… To je jedan od manje invazivnih metoda. Sretno i neka nakon toga brzo bebica bude na putu

Hvala ti! ❤
    Čitala sam po forumima o trudnoci nakon tog zahvata, ali sve šta nalazim su samo MPO, odmah ciklus nakon zahvata. Mene zanima ima li itko da je zatrudnio prirodnim putem iza takvih zahvata 😄

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• avama
    04. Svibanj 2022. 15:18

Evo cure meni danas 11 dpo i nema nista, znači ni ovaj mj ništa. Na kraju od one prehlade koju smo imali je bila korona.  (Mene je samo grlo jako bolilo)
     Dobro smo svi sad. Eto idemo dalje, sad čekam m  i opet ispočetka. 

• avama
    04. Svibanj 2022. 15:21

Čitam malo zaostatka i vidim.da im novih plusica, pa čestitam svima

Ella..
    04. Svibanj 2022. 15:30

avama

Evo cure meni danas 11 dpo i nema nista, znači ni ovaj mj ništa. Na kraju od one prehlade koju smo imali je bila korona. (Mene je samo grlo jako bolilo)
    Dobro smo svi sad. Eto idemo dalje, sad čekam m i opet ispočetka.

Kako misliš nema ništa? Nije isključeno sve dok M ne dođe 🤗🤞

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    04. Svibanj 2022. 15:31

Bellanaa,  jel hvatas O ili si uhvatila? 🤗🤞

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• avama
    04. Svibanj 2022. 15:47

Anja 🌸 🧚

avama

Pozdrav, nije me bilo par dana u nekoj prehladi smo svi, ali ide na bolje.

Meni je sutra 9 dpo, ne nadam se previše ničemu jer me baš ova prehlada skrsila. Simptome nemam nikakve

Kad (ne) ocekujes vjesticu da te stavim na listu? I ne mora da znaci, nekad se implantacija lakse desi kad je imunitet malo oslabljen…

Ne ocekujem 10.5. 

Matajči
    04. Svibanj 2022. 18:36

Evo ja isla piskit maloprije na wc i kad sam se obrisala bilo svjetlocrveno na papiru, tako da, ocekujem vjesticu sutra, najkasnije preksutra. Bilo je lijepo dok je trajalo 😊 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.