Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Siječanj 2021. 18:55

Cure moram prijavit preeeedivnu sluz 😂😂 Evo ne znam dal se to ikad tako lijepo rastezalo i bilo obilno 😂😁😁
    🤞🤞🤞

Bella🌟
    03. Siječanj 2021. 19:10

Sandricak sjećam te se🤗 dakako da može biti implantacijsko i držim 🤞🤞🤞🤞 da je😁
    Lavanya neka,lijepo, samo betonirajte😜😘😘 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sandričak
    03. Siječanj 2021. 19:14

Bella🌟

Nisam znala da sam se preimenovala u Sandrucak 😅😆
    Al dobroo. 😁
    Jaoo ja nesto mislim da je to to. Kad li mogu najranije da uradim test 🤔🤔🥰

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bella🌟
    03. Siječanj 2021. 19:19

Sandricak11

Bella🌟

Nisam znala da sam se preimenovala u Sandrucak 😅😆
    Al dobroo. 😁
    Jaoo ja nesto mislim da je to to. Kad li mogu najranije da uradim test 🤔🤔🥰

Mislim da se 2 dana poslije implantacije već moj pokazati nešto no ako možeš pričekaj malo pa bar na 10 dpo ako ti je sad implantacija.🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bachata
    03. Siječanj 2021. 19:49

Ciao.... 
    Ma imam pitanje..... Gadura (NE) treba doć 10.1... Najplodniji dan je bio 25.12 i od tada i prije smo aktivni.... Moje pitanje je malo tupasto jer sam nestrljiva🤷‍♀️- da li da sutra uzmem test za napravit u utorak 5.1? Koliko je to mjerodavno?
    😁
    Ima ko kakva iskustva s tako ranim testom?
    Btw nemam nikakvih simptoma 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Mala2323
    03. Siječanj 2021. 20:24

Želim utješiti dragu Mokoshi s blijedim testom. 
    Prije 6 dana sam bila na pregledu kod ginekologa jer mi je kasnila 4 dana i imala sam blijede testove i digitalac + sa 2-3 tj. I također bolove u stomaku na što me je odmah isti dan primila.
    I bez brige! GV 4mm u formiranju trudnoća 4+3!

Stavit ću i slike, bila je još bljeđa od tvoje....

https://ibb.co/09gFwr9

https://ibb.co/QjD9z7V

Držim Vam fige i sve će biti uredu! 🙏

+ 26.12.2020🖤

03. Siječanj 2021. 20:24

Pozdrav cure! Neke od vas ce me prepoznat s teme LH trakice,a posto sam u planiranju bebe s muzem imam pitanje za curke koje ste isle do sada privatno na pregled. Nakon dosta razmisljanja i situacije koja me muci, odlucila sam se na privatni pregled,ali ne znam jel bolji Podobnik ili Mazalin,pa ako koja od vas ima nekog iskustva pomogle bi mi puno. Inace imam dosta problema s ciklusom. Trebala sam dobiti jos 1.12.zadnju M,ali nisam,barem mislim da nisam. Naime imala sam sve fizicke znakove ovulacije,od sluzi,preko bolova u noci sa 17. Na 18.12.,a od 23.12. Je krenulo nekakvo smedarenje,kap dvije kroz dan i stalo je otprilike na Bozic. Sve je bilo ajmo reci ok, do unazad 4-5 dana kada na papiru ponovno uocavam roze i smede tragove krvi mijesano,a kroz dan je nema dovoljno da uopce napuni ulozak i sve je to popraceno bolovima u jajnicima,u zdjelici i cak ponekad jaci grcevi nalik menstrualnim,ali eto,nikako da to curi kako treba. 30.12. Sam radila test i bio je jaaaako negativan pa mislim da nije mozda neka upala,infekcija ili nesto posto me ovo sad vec stvarno muci pa zato pitam ako koja ima iskustva s ovim privatnicima da lakse odlucim? Muci me sto se to jos nikad nije dogodilo, a i ovo je vec drugi put u zadnjih 6mj da mi se ciklusi produze na 50+ dana. Ako koja ima savjet bila bih zahvalna,jer planiram sutra zvati i naruciti se na pregled sto prije.. PS cestitam svim plusicima,nadam se da ce vas biti sto vise 🤞🏻

Mokosh
    03. Siječanj 2021. 20:44

Bachata

Ciao….
    Ma imam pitanje….. Gadura (NE) treba doć 10.1… Najplodniji dan je bio 25.12 i od tada i prije smo aktivni…. Moje pitanje je malo tupasto jer sam nestrljiva🤷‍♀️- da li da sutra uzmem test za napravit u utorak 5.1? Koliko je to mjerodavno?
    😁
    Ima ko kakva iskustva s tako ranim testom?
    Btw nemam nikakvih simptoma

Ja sam u drugoj trudnoci radila test 4 ili 5 dana prije m i vidio se plus. Ne sjecam se koji sam koristila. Moja topla preporuka da ako se ne mozes strpiti uzmi neki bas osjetljivi test.
    A sad i 4 dana nakon kasnjenja blijeda crta...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    03. Siječanj 2021. 20:46

Mala2323

Želim utješiti dragu Mokoshi s blijedim testom.
    Prije 6 dana sam bila na pregledu kod ginekologa jer mi je kasnila 4 dana i imala sam blijede testove i digitalac + sa 2-3 tj. I također bolove u stomaku na što me je odmah isti dan primila.
    I bez brige! GV 4mm u formiranju trudnoća 4+3!

Stavit ću i slike, bila je još bljeđa od tvoje….

https://ibb.co/09gFwr9

https://ibb.co/QjD9z7V

Držim Vam fige i sve će biti uredu! 🙏

Hvala ti draga i cestitam. 😊 Nadam se da ce i kod mene sve biti u redu. ❤ 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bachata
    03. Siječanj 2021. 20:56

Hvala ti.... Pokušat ću se strpit do ned ili 11.12 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.