Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 09:26

zuzuzujalica

Sandricak ma mislim da je totalno normalno da 6dc bude sasava temperatura, bez brige 🙂 vazno je da poslije O bude i ostane vislja nego inace. Meni je prije O neki prosjek 36.0, a poslije O je 36.3, tako da zaista mala razlika. Bas me zanima kako ce se odvijati u narednim danima 🙂🙂🙂
    .
    I cure, je li svaka ima “implatation dip”? Odnosno, pad temp na dan implatacije. Iskreno, prvi i zadnji put sam to kod Tommy vidjela, pa ne znam jel iznimka ili pravilo

Mislim da nije pravilo, ali nisam sigurna. Prije prošle T nisam nista mjerila pa ne znam. 🤷‍♀️

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

13. Ožujak 2021. 09:27

Bella🌟

uplasena42

Temperatura 37.2🤔za Vas iskusnije pitam..bas sam ono izgubljena

Nije to neka temperatura. Mislim da od duphaston nije, drzim🤞🤞🤞 da je T u pitanju 😘

RiO MArE🐟😅❣️

Bella ja se nadam uvijek pa eto…ajd sise sto me ne bole to, al prištići su uvijek tu 2 3 nova… A cekaj bas tw uvijek tako bole i žare sa strane i sve bas tako? Hm hm hm… To meni bas zvuci onako pozitivnoo🎀❣️🤞🤞

Da, svaki ciklus je tako nakon spontanog🙄pa se ne veselim previše. A u T me nisu boljele jako rano nego tek kasnije.
    Još malo i sve ćemo saznati🤭🤭🤭

Bella , 😳 mislis da bi mogla biti T, eto razloga sto sam uplasena...i naravno evo sad crv sumnje..a treba izdrzati dok dodjje menstruacija..ili ne dodje..🤔

13. Ožujak 2021. 09:28

Hahaha Bellaaaa 😂❤️❤️ karijera, nego sta! Imam 16 godina staza, trebao bi biti beneficirani 😄😄
    Ma danas mi stize 50 lh i 5 hcg trakica, piskim na sve cega se dohvatim! 😂 znate onaj meme s Oprah, samo smo mi “tebe cu popiskit! I tebe cu popiskit, i tebe cu popiskit!” 😆😆

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 09:34

Uplasena42

Bella , 😳 mislis da bi mogla biti T, eto razloga sto sam uplasena…i naravno evo sad crv sumnje..a treba izdrzati dok dodjje menstruacija..ili ne dodje..🤔

6 dpo je rano što je je, ali ko zna. Moze biti obična viroza ili jednostavno takav ciklus. Svakako pričekaj s testovima jer ništa se tako rano ne vidi pa npr za 6 dana ili na dan kad bi trebala M doci napravi test ili pričekaj dok ne dođe.🤗 možda ti je samo takav ciklus ovaj mjesec, a ako priželjkuješ T onda ti od srca želim da se i ostvari🤗😘

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 09:34

zuzuzujalica

Hahaha Bellaaaa 😂❤️❤️ karijera, nego sta! Imam 16 godina staza, trebao bi biti beneficirani 😄😄
    Ma danas mi stize 50 lh i 5 hcg trakica, piskim na sve cega se dohvatim! 😂 znate onaj meme s Oprah, samo smo mi “tebe cu popiskit! I tebe cu popiskit, i tebe cu popiskit!” 😆😆

Hahaha kraljice🤣😁😁😝 💖

13. Ožujak 2021. 09:35

Bella🌟

Marty, RioMare ima kakvih simptoma?😁 sad smo ipak polako u tom periodu🤭
    Dada da te upiše na listu s plusom ili čekamo betu u pon?
    Kako ste danas drage trudilice?
    Ugodan vikend svima😘😘

Bella čekamo betu 😀 ajme jučer sam pol tih stranica prespavala i jedva se sad probudila. Kako je kod tebe?
    Temp. I dalje tu. Spava mi se užasno.a tokom noci stalno trckarala na wc. Prvi put do sad. I probudila sam se ko smotana sajla.   Tako da prvo što sam danas napravila sam razbila mob. Tako da sad imam predivan mobitel sa super ekranom 😅🤣 
    Nisam sve stigla popratiti?
    Tko sve danas piški, tko ima nove simptome ?
    Ima novih? 😀
    Tommy kako si? Vidim da u točan sat odbrojavaš 😀
    RioMare, Marty  ima što novoga?😀

Tommyfame
    13. Ožujak 2021. 09:37

zuzuzujalica

Sandricak ma mislim da je totalno normalno da 6dc bude sasava temperatura, bez brige 🙂 vazno je da poslije O bude i ostane vislja nego inace. Meni je prije O neki prosjek 36.0, a poslije O je 36.3, tako da zaista mala razlika. Bas me zanima kako ce se odvijati u narednim danima 🙂🙂🙂
    .
    I cure, je li svaka ima “implatation dip”? Odnosno, pad temp na dan implatacije. Iskreno, prvi i zadnji put sam to kod Tommy vidjela, pa ne znam jel iznimka ili pravilo

A gle i Sanjarka je imala dip od 0,1 i Traveller isto. Ako imas dip od 7 do 9 na konji haha 
    Iako to nije pravilo no eto da nisam imala dip 2x nebi nist rekla haha 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

13. Ožujak 2021. 09:38

Ajme još sam zaboravila pitati Sandričak , zuzujalica što ima kod vas?
    Ajme nemogu sve popratiti 🤣

Tommyfame
    13. Ožujak 2021. 09:40

Dada_27

Bella🌟

Marty, RioMare ima kakvih simptoma?😁 sad smo ipak polako u tom periodu🤭
    Dada da te upiše na listu s plusom ili čekamo betu u pon?
    Kako ste danas drage trudilice?
    Ugodan vikend svima😘😘
    Bella čekamo betu 😀 ajme jučer sam pol tih stranica prespavala i jedva se sad probudila. Kako je kod tebe?
    Temp. I dalje tu. Spava mi se užasno.a tokom noci stalno trckarala na wc. Prvi put do sad. I probudila sam se ko smotana sajla. Tako da prvo što sam danas napravila sam razbila mob. Tako da sad imam predivan mobitel sa super ekranom 😅🤣
    Nisam sve stigla popratiti?
    Tko sve danas piški, tko ima nove simptome ?
    Ima novih? 😀
    Tommy kako si? Vidim da u točan sat odbrojavaš 😀
    RioMare, Martyima što novoga?😀

Ma neeee ja to ovak iz zezancije haha cekam pregled ko ozeblo sunce 🤣🤣
    Haha od tih simptoma sta ti velis ja nemam nista 🤣 mene grud boli,onak mi je ko da imam modrice po njima haha i ofc divne jutarnje mucnine, odvratno grebanje u grlu

Jesi piskila koji test? De nam slikicu nabaci 🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    13. Ožujak 2021. 09:40

Dobro jutro ☕
    Sretan 14dc svima koji slave ❤️
    .
    Uplasena24 hej pa ne znam, nikad nisam pila duphaston, u svakom slučaju nadam se da je sve okej i da će ti se ostvariti željeni ishod. Imaš još vremena saznati hoće m doć ili ne, zato se mi vamo družimo da nam taj period iščekivanja brže prođe :)
    Bella, Marty, Mare joooj sad kad počne val simptoma a nećete ni znati da su simptomi 🤭
    LazyO gdje je testić?
    Zuzujalica a ne znam koji ti je dan realniji da ti je bila o... Po meni nije isključeno da je bila na 15dc bez obzira što je tek na 17dc skočila. Meni je prošli ciklus 3 dana temp rasla po 0.1 stupanj da bi tek na kraju skočila, onda je ff sam označio kad je bila o. A vidjela sam ja je još jedna cura imala takav graf na susjednoj temi. Ma da i ako je bila 16dc mislim da ti to nije dugo spermićima za čekati 😁
    Lindsay zabrinuta sam malo što nam se ne javljaš. Nadam se da si dobro i da je sve okej! Šaljem ti veliki zagrljaj 🤗😘❤️ i jednu jagodicu 🍓🤭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.