Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 08:34

Marty, RioMare ima kakvih simptoma?😁 sad smo ipak polako u tom periodu🤭
    Dada da te upiše na listu s plusom ili čekamo betu u pon?
    Kako ste danas drage trudilice?
    Ugodan vikend svima😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

13. Ožujak 2021. 08:46

Prvi mjesec dok sam ga pila sve ok..dobila 27 dan..ovaj mjesec ga pijem od ovulacije 9 dc..koje su uredne lh trakice,bazalna i folikilometrija.(.imala odnose)..ali imam problem, grcevi od sinoc6 dpo, jaci bijeli iscjedak,grcevi ,vrtoglavica i u lezecem polozaju,i temp povisena i tjelesna i bazalna.!! I neka opca slabost!
    Jutros ista stvar..
    Da li je to od duphastona..

13. Ožujak 2021. 08:47

uplasena42

Prvi mjesec dok sam ga pila sve ok..dobila 27 dan..ovaj mjesec ga pijem od ovulacije 9 dc..koje su uredne lh trakice,bazalna i folikilometrija.(.imala odnose)..ali imam problem, grcevi od sinoc6 dpo, jaci bijeli iscjedak,grcevi ,vrtoglavica i u lezecem polozaju,i temp povisena i tjelesna i bazalna.!! I neka opca slabost!
    Jutros ista stvar..

Nova sam pa pisem ali fali dio...🙂

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 08:51

Jutro cureške moje mileee☕☕❣️
    Bella, Marty sretno nam na 7-8 dpo🎊🎀🎀🤞🤞
    Jojjj bella moja draga, jucer me samo jače grčilo kao pred M, jedino sto je drugacije sto me sise ne bole i nemam cak ni jedan pristič.. A to mi dođe već do 10 dana ranije(mada stigne to još doć) ... Kako si mi ti?
    🤞🤞
    Lunamoon, Gumbica, Dada, Ginnycurkee kakvo je stanje sa vama?? 🎉🎀🎀
    LazyO... Cekamo mi opet testić i plusić od tebe... 🙊🤞🎀
    Wonderer vidim i ti si tu, javljam nam se... 🎉🎊❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 08:53

Angel 😇 kako si mi ti ima li kod tebe nesto novog... I ti se blizis jakoooy🎀
    Zuzujaliceeee ❣️🎀😘  kako si tiiii?? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 08:54

uplasena42

uplasena42

Jutros ista stvar..

Nova sam pa pisem ali fali dio…🙂

Hej haj uplašena hahha... Ja gledam unazad di si pisala pa se nadovezala al ne vidim bas😁😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bella🌟
    13. Ožujak 2021. 08:58

RiO MArE🐟😅❣️

Bella, Martysretno nam na 7-8 dpo🎊🎀🎀🤞🤞
    Jojjj bellamoja draga, jucer me samo jače grčilo kao pred M, jedino sto je drugacije sto me sise ne bole i nemam cak ni jedan pristič.. A to mi dođe već do 10 dana ranije(mada stigne to još doć) … Kako si mi ti?
    🤞🤞

To su dobri simptomčići🤞🤞🤞 ponekad sve što je drugačije je dobro ili ako imaš izostanak uobičajenih pms simptoma je isto dobar znak😉 
    Kod mene samo bolne cicke,jučer su me navečer bas žarile i boljele i sa strane su se popunile,ali tako meni bude tjedan dana poslije O kad je progesteron valjda na vrhuncu i onda to polako prestane,tako da nije pravi simptom baš al nešto je pa ajde da bar to navedem kad drugo ništa nema🤣🤣

uplasena42

Jutros ista stvar..

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

13. Ožujak 2021. 09:00

RiO MArE🐟😅❣️

uplasena42

uplasena42

Jutros ista stvar..

Nova sam pa pisem ali fali dio…🙂

Hej haj uplašena hahha… Ja gledam unazad di si pisala pa se nadovezala al ne vidim bas😁😁

Nova sam prvi post,izgubljena,uplasena ..nikada se nisam ovako smuseno osjecala..
    A trebam savjet,naravno vikend je🙃
    Uglavnom evo drugi mhesec uzimam duphaston 2x1..ne zbog planiranja trudnoce..bez obzira sta se ne bi razocarala..🙂ali sam malo uplasena..

13. Ožujak 2021. 09:01

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella, Martysretno nam na 7-8 dpo🎊🎀🎀🤞🤞
    Jojjj bellamoja draga, jucer me samo jače grčilo kao pred M, jedino sto je drugacije sto me sise ne bole i nemam cak ni jedan pristič.. A to mi dođe već do 10 dana ranije(mada stigne to još doć) … Kako si mi ti?
    🤞🤞

To su dobri simptomčići🤞🤞🤞 ponekad sve što je drugačije je dobro ili ako imaš izostanak uobičajenih pms simptoma je isto dobar znak😉
    Kod mene samo bolne cicke,jučer su me navečer bas žarile i boljele i sa strane su se popunile,ali tako meni bude tjedan dana poslije O kad je progesteron valjda na vrhuncu i onda to polako prestane,tako da nije pravi simptom baš al nešto je pa ajde da bar to navedem kad drugo ništa nema🤣🤣

uplasena42

Jutros ista stvar..

Hej 🤗🤗 ne bih rekla da je od duphastona🤔 za primjer ,kad sam bila T dobila sam duphaston i pila 3 puta na dan po 2 tablete što je stvarno dosta, i nisam imala nikakve takve nuspojave. Ako si ga i prije pila i nije bilo nekih nuspojava onda znaš da nije od toga. Kolika ti je temperatura?

Temperatura 37.2🤔za Vas iskusnije pitam..bas sam ono izgubljena

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 09:05

Bella ja se nadam uvijek pa eto...ajd sise sto me ne bole to, al prištići su uvijek tu 2 3 nova... A cekaj bas tw uvijek tako bole i žare sa strane i sve bas tako? Hm hm hm... To meni bas zvuci onako pozitivnoo🎀❣️🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.