Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angel 🌼
    08. Ožujak 2021. 10:18

Koliko sam bila pozitivna za ovaj ciklus mislim da na kraju nisam imala ovulaciju 🥺 inace me od 15 do 19 dana ciklusa pocinje jajnik probadat i tako znam da je ovulacija. Uvijek tako. Sad ovaj ciklus prvi put da me nista ne boli. Jedino se tjesim da je mozda od vrkute, prvi ciklus da ju pijem. Neznam sto mislit.

▪Marty
    08. Ožujak 2021. 10:23

Ženice moje drage sretan vam Dan žena! ❤️ budite mi sretne, zadovoljne i ispunjene
    t.loza da ti odg na post od jučer-nee ne zapamti mi preglednik zadnju str, uvijek mi uđe na prvu stranicu teme, na onaj Bellin prvi post ne znam kak da si to sredim..
    sandricak zao mi je...idemo dalje u nove pobjede..

svenhanavid drži se, još ništa nije gotovo. nadam se da će se ipak ispostaviti plusić!

LazyO…. heheh ja tu za nju pitam skoro svaki dan, a ona mene-zaboravi...vidi se tko kome više fali a kaj bum s tobom draga si mi baš mi je drago da ste imali takav vikend, trebalo vam je ovo bome nakon odvojenosti i korone i svega onoga kaj se tebi izdešavalo..
    RioMare hvala draga kaj ti misliš na mene pa netko mora heheh
    Ginny sretnoooo sutra s piš piš!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    08. Ožujak 2021. 10:27

Angel upravo sam se načitavala o Vrkuti sad pa sam usto i pročitala za smanjenje menstrualne boli, pa moguće da može biti to uzrok...❣️🤷‍♀️
    Marty 💕😇🤣 of kors uvijek

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    08. Ožujak 2021. 10:30

Angel1991

Koliko sam bila pozitivna za ovaj ciklus mislim da na kraju nisam imala ovulaciju 🥺 inace me od 15 do 19 dana ciklusa pocinje jajnik probadat i tako znam da je ovulacija. Uvijek tako. Sad ovaj ciklus prvi put da me nista ne boli. Jedino se tjesim da je mozda od vrkute, prvi ciklus da ju pijem. Neznam sto mislit.

možda da probaš popratiti ovulaciju lh trakicama ako sad ne ostaneš tako uvedeš i mjerenje bazalne znat ćeš točno dal je bila i kad.. ja ne mjerim bazalnu jer mi se ne da, nisam se još odlučila na to.. al trakicama uvijek ulovim peak, pa eto.. za vrkutu cure kažu da nekima zna produžiti ciklus, s time da sam ja pila kapsule vrkute prošli ciklus i bilo mi je sve po ps-u i o i m..

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    08. Ožujak 2021. 10:31

RiO MArE🐟😅❣️

Angel upravo sam se načitavala o Vrkuti sad pa sam usto i pročitala za smanjenje menstrualne boli, pa moguće da može biti to uzrok…❣️🤷‍♀️
    Marty 💕😇🤣 of kors uvijek

❤️

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

LazyO
    08. Ožujak 2021. 10:32

Marty, ma je, baš nam je dobro došlo. No, danas po starom. Nisam ja tebe zaboravila, samo nisam izričito spomenula- i nisi stavila trakicu jučer pa nisam imala što pohvaliti 😜. Ti si mi bestie praktički, ja ću piškit opet ovaj mjesec s vama iako nemam šanse čisto da se osjećam kao dio grupe 😋
    .
    A sandricak i mare što se tiče maratona možda je i 7 bilo, sad si razmišljam, al mi se vikend spojio u jedan dugačak dan pa više ne znam šta je bilo i kad. Uglavnom ispucali smo zaostatke .
    Ginny aj sutra pišni, slabo ovih dana piške pluseve pa da pokreneš 😁

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Angel 🌼
    08. Ožujak 2021. 10:36

Narucene su trakice, budem svakako. Ali bas sam po tom probadanju osjecala ovulaciju i nakon 14 dana je dosla m. Tako da sam znala kad mi je ovulacija. Sad me malo zeza ovaj ciklus.
    Ma nek bude vrkuta kriva 🤣

Gumbica
    08. Ožujak 2021. 10:45

Hej curke, prvo da nam svima cestitam nas dan 🥰❤️ ja vas povremeno citam al ne tipkam jer uz obaveze bas i ne stizem. Ugl vidim po tablici da se blizi dan D 
    Kako zasad ne pratim o trakicama nemrem ni rec koji sam dpo, dns sam 24dc a odnose smo imali 5,7,10,11,12 i 13dc (malo smo se opustili jer je maleni krenuo u jaslice pa smo iskoristili slobodno vrijeme 🤭) 
    Na 17dc mene je uhvatila bol u krizima i u trbuhu kao da cu svaki cas dobit mengu, reko opet neki problem s hormonima 🙈 i na 18dc ja na wcu i blago krvavi iscjedak (no krasno 😖) al to se nije pojacavalo u pravu memgu, cijelo vrijeme sam nosila one mini dnevne uloske i boja je bila od svijetlo roze do svijetlo smede. Stalo je na 21dc i od onda nema ni traga da bi m mogla doc. Zadnja 3 dana mi se pojacao iscjedak koji je proziran i ljepljiv(nezz kak da drukcije opisem hahaha) ugl to je ukratko to, drugih simptoma nemam. 
    Imam doma jednu trakicu hcga al sve me strah pisnut mislim da je prerano jos 🤔 kj vi mislite curke? 

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

08. Ožujak 2021. 10:53

Gumbica

Hej curke, prvo da nam svima cestitam nas dan 🥰❤️ ja vas povremeno citam al ne tipkam jer uz obaveze bas i ne stizem. Ugl vidim po tablici da se blizi dan D
    Kako zasad ne pratim o trakicama nemrem ni rec koji sam dpo, dns sam 24dc a odnose smo imali 5,7,10,11,12 i 13dc (malo smo se opustili jer je maleni krenuo u jaslice pa smo iskoristili slobodno vrijeme 🤭)
    Na 17dc mene je uhvatila bol u krizima i u trbuhu kao da cu svaki cas dobit mengu, reko opet neki problem s hormonima 🙈 i na 18dc ja na wcu i blago krvavi iscjedak (no krasno 😖) al to se nije pojacavalo u pravu memgu, cijelo vrijeme sam nosila one mini dnevne uloske i boja je bila od svijetlo roze do svijetlo smede. Stalo je na 21dc i od onda nema ni traga da bi m mogla doc. Zadnja 3 dana mi se pojacao iscjedak koji je proziran i ljepljiv(nezz kak da drukcije opisem hahaha) ugl to je ukratko to, drugih simptoma nemam.
    Imam doma jednu trakicu hcga al sve me strah pisnut mislim da je prerano jos 🤔 kj vi mislite curke?

Na istom smo danu ciklusa. Meni je maloprije s onako mlijecno bijeli iscjedak bio. Ne onako kako bude u ovom razdoblju nego bas drugaciji. Imala sam osjecaj da sam ranije dobila kad sam otisla na wc hop što je ovo?🤣

Tommyfame
    08. Ožujak 2021. 10:56

Bella super sam :) tijelo mi gori no nema temp hahhaa maštam o kadi punooog leda 

tempica mi ne pada, sljedeća 3 dana su ključna hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.