Sandričakkkk malo ces morati dragoga za uši povući.. Nemože to tako... Ne prstajem na tooo!! 🤷♀️🤷♀️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro cure, žene, ribe 🥰🤣 sritan vam nas dan❤️
Procitala sam na preskok zadnjih 13str 🤦♂️🤦♂️ necu uopce komentirat godine, predrasude, predrasude....
Simptoma nemam nikakvih, zabavljam se sa ff jutros, koju god metodu oznacim za ovulaciju stavi drugi dan 🤣🤣 al generalno sam 8 ili 9dpo definitivno 🤷♀️ mogla bi sutra jedan hcg 🥰
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro cure, žene, ribe 🥰🤣 sritan vam nas dan❤️
Procitala sam na preskok zadnjih 13str 🤦♂️🤦♂️ necu uopce komentirat godine, predrasude, predrasude….
Simptoma nemam nikakvih, zabavljam se sa ff jutros, koju god metodu oznacim za ovulaciju stavi drugi dan 🤣🤣 al generalno sam 8 ili 9dpo definitivno 🤷♀️ mogla bi sutra jedan hcg 🥰
Ma nema potrebe se s tim zamarati (godine, predrasude) hm hmmm mogla bi piš piš... 😇😇❣️
Ja taj ff neznam korostit🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jutro svima, bas sam se odmorila za vikend i nagustala na suncu, bez obzira sto je vani sljiva 😊😊
Svasta nesto se tu desavalo za vikend vidim…
Svima kojima je stigla m zao mi je 😔 al glavu gore i pozitivno u novi ciklis 💪
Nove cure dobrodosle 😊😊
Ja narucila trakice i cekam da stignu pa da krenem u pracenje o 😁
Di narucis te trakice? 🤗
Na njuskalu od Betty - vidla sam da su cure nju spominjale pa sam sad prvi put uzela
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Dada lijepi simpzomčići😁😁 13 ce brzo ,hos par dana i kupuj test😘
Ginny moze hcg sutra🤭
RioMare 💛kod mene ništa baš, sad slijedi čekanje u kojem ću se zaokupiti drugim stvarima da sto prije prođe. Dobro smo pokrili i nadam se da ce nesto biti. 😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bellaevo kod mene opet jutros mučnine. Jedva sam ustala za na posao. Ko da me netko maljem opalio po glavi. Pa sam usput danas i zaboravna. 3 put sam se vracala doma s posla jer sam zaboravila prvo laptop, pa mobitel i onda kljuceve od kancelarije. Baš me krenulo danas. Malo sam išla uspoređivati i temperaturu. Na 21 dan ciklusa mi je bio pad temp. Taman kad su mi bili oni bolovi. I vec od 22dana mi se povisila temp. Sutra mi je 25i i valjda neće pasti. 😅 ali strpljivo čekam taj 13.3. 🤣 nedovodim se u napast da kupim test 🤣
Hej, vidim da koristis tinkturu od vrkute 01/21,zanima me kupujes li ju ili si sama pravila? Nasla sam recept kako se radi, pa bi bas probala to napraviti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni je ff totalna fora a dugoooo ssm se opirala uopce toj ideji 😅🤣🤣🤣 iako nisam nista pametnija uz njega al veseli me 🤣🤣🤣 🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Skategirl hvala ti ❣️❣️
Bella drago mi je da je sve u redu... Onda cekamo sa zadovoljstvom... I mi amo bome sve pokrili i sad sam bas pozitivna u cekanju... Bez sumnje❣️😇💕
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Ginny morat cu se onda poigrati s tim hahahha🤗🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bellaevo kod mene opet jutros mučnine. Jedva sam ustala za na posao. Ko da me netko maljem opalio po glavi. Pa sam usput danas i zaboravna. 3 put sam se vracala doma s posla jer sam zaboravila prvo laptop, pa mobitel i onda kljuceve od kancelarije. Baš me krenulo danas. Malo sam išla uspoređivati i temperaturu. Na 21 dan ciklusa mi je bio pad temp. Taman kad su mi bili oni bolovi. I vec od 22dana mi se povisila temp. Sutra mi je 25i i valjda neće pasti. 😅 ali strpljivo čekam taj 13.3. 🤣 nedovodim se u napast da kupim test 🤣
Hej, vidim da koristis tinkturu od vrkute 01/21,zanima me kupujes li ju ili si sama pravila? Nasla sam recept kako se radi, pa bi bas probala to napraviti.
Kupila sam od jednog OPG- a.- opg Kovač -Maravić , Aurora. Odlicna je. Svaki dan ujutro i navecer po 15 kapi u dec vode. I ne radi se pauza kao s čajem. Ja sam se vec navikla tako da cim otvorim oci nakon mjerenja temp idem si to napraviti. Dok s cajem. Sam znala biti lijena nekad ujutro skuhati ga 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji