Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 22:47

t.loza

jane67

Pozdrav cure :)
    Pratim vas jako puno i citam u tisini drage ste mi ❤️
    Sve osim jedne… tommy frame tvojoj ZLOBI nekad nema kraja bas si POKVARENA I DVOLICNA osoba ja bi ti preporucila da se malo skuliras jer si jebeno zlobna. Imas trideset i kusur godina a ponasas se ko klinka od 15! ❤️❤️❤️

o sve ti jebem pa šta je ovo danas????

Lozaaa…. Vrak si i gotovo🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 22:51

RiO MArE🐟😅❣️

t.loza

jane67

Pozdrav cure :)
    Pratim vas jako puno i citam u tisini drage ste mi ❤️
    Sve osim jedne… tommy frame tvojoj ZLOBI nekad nema kraja bas si POKVARENA I DVOLICNA osoba ja bi ti preporucila da se malo skuliras jer si jebeno zlobna. Imas trideset i kusur godina a ponasas se ko klinka od 15! ❤️❤️❤️

o sve ti jebem pa šta je ovo danas????
    Lozaaa…. Vrak si i gotovo🤣🤣🤣

Hahahha izvini ne ti nego tommy ❣️❣️kiss za obje svakako… 🤪😬

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Veroma
    05. Ožujak 2021. 00:13

Joj nemogu vjerovat sta citam ...stvarno ima svakakvih cudaka pogotovo ovako anonimno prozivat nekoga koga ni ne poznajes svasea stvarno..
    Nego ..razgovarala sa zarucnikom kad cemo napravit test i kazem mu ja da ide kupiti da imam za ujutro jer nemam sta izgubiti ako pisnem... bit cu tuzna ako ugledam snjeska ali idemo dalje nema nista od plakanja. I ode on i kupi mini gravignost duo i naravno nagovara da jedan pisnem danas posto nezelimo bacat novce na skupe testove ako nema niceg da mi nije zao. I eto kasni jedan dan test nikakav bas sam razocarana 
    https://ibb.co/ng9WD7p

https://ibb.co/wdqWmRw
    Nadam se da ce onaj ujutro ipak pokazati nesto ... a ako ne idemo dalje sve za nase mrvice 

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

LazyO
    05. Ožujak 2021. 00:16

Veroma pa tu se vidi crta!!!
    Samo da tamni! Nego, znaš koji ti je DPO? Možda kasnija ovulacija? 🤞

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    05. Ožujak 2021. 00:27

Napisa ja cijeli post i izbrisa slučajno jaooooo
    Uglavnom:
    Ja samo došla reć Marty da je baš prekrasna crta, a ono kokošinjac. Pa da samo dodam za Martynu LH- takve ljepote dugo vidjeli nismo- Jesenske su ti suđene jaooooo
    .
    A vi kokoši- pa mislim da se treba zahvaliti Ireni. U zadnjih 20 stranica sve svima odgovarate, ispričavate se jer ste propustile post- ja ne znam da forum ima kulturniju grupu 😂❤
    Ti Tommy FRAME se ponašaj i uozbilji! 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Veroma
    05. Ožujak 2021. 00:28

Lazy joj nadam se da dobro vidis .. nakon gubitka mi je bas jako tesko i strah me nadat se necemu.. hmm  pa kao ovulacija je bila 17. Tako pise u kalendaru... a sad zato se i bojim jer na nevidim nista a M jos nema. Trebala je 3. Doc

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

RiO MArE🐟😅❣️
    05. Ožujak 2021. 00:29

Veroma

Joj nemogu vjerovat sta citam …stvarno ima svakakvih cudaka pogotovo ovako anonimno prozivat nekoga koga ni ne poznajes svasea stvarno..
    Nego ..razgovarala sa zarucnikom kad cemo napravit test i kazem mu ja da ide kupiti da imam za ujutro jer nemam sta izgubiti ako pisnem… bit cu tuzna ako ugledam snjeska ali idemo dalje nema nista od plakanja. I ode on i kupi mini gravignost duo i naravno nagovara da jedan pisnem danas posto nezelimo bacat novce na skupe testove ako nema niceg da mi nije zao. I eto kasni jedan dan test nikakav bas sam razocarana
    https://ibb.co/ng9WD7p

https://ibb.co/wdqWmRw
    Nadam se da ce onaj ujutro ipak pokazati nesto … a ako ne idemo dalje sve za nase mrvice

Veromaa crtica se vidi.. Ujutro pišni pa nam pošaljii🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Veroma
    05. Ožujak 2021. 00:45

Bas ste me oraspolozile sto tako mislite... pisat cu svakako ujutro pa sta bude bude 😌

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 00:47

Veroma i ja vidim crtu 🤞🤞🤞 i to baš jasno!
    LazyO jesi ti to vidjela 😂😂 oprosti što ti sad tek komentiram post, nisam vidjela ranije 😂😂😂😂 postrojila nas žena! Kako si nam ti?

Meni neće san na oči i lagano već postajem nervozna jer mi se spava a ne mogu. Ove vaginalete mi isto idu na jetru, osjećaj kao da mi je dole poplava, ma kao kad imam m. Šlag na tortu je bio kad sam shvatila da ću ih koristiti još 20 dana, a taman kad to veselje konačno prođe - dolazi gospođa! Pa eeeee! 😤😤😡

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 00:50

e da, još nešto. Onda sam se sjetila onih vaginaleta 5 eteričnih ulja što mi je vas par spominjalo i apsolutno nisam raspoložena za još 10 dana toga 😤 možda kad se odljutim nakon m... M može bit sretan što spava, sad bi se garant posvađali. Ma da me i on nervira kako može tako brzo zaspat 😂 sve me nervira a na 8dc sam jedva čekam predmenstrualno razdoblje, bit ću pravi blagoslov ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.