Tommyframe no sikiriki :* kako su ribice, jesu živnule?
Jesu,jesu hvala Bogu ❤
Kad se tak nest desi onda se sjetim koliko ih fkt volim 😍 imam ih 40 komada i bas svaka mi je posebna po nečemu 😊
E cure, sta vi oblacite kad idete na pregled? Ja nisam bas neka od haljina i sad kupila sam si jednu kosulja haljinicu i kak mi je krenulo morat cu si jos nesto kupit hahah
Ponesem suknjicu pa se samo presvucem
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ja bas ne gledam sta cu da obučem. Svakako se svucem jelte 😁😆 a kod mog ginekologa nema cak ni suknja,nego onako samo gola izadjem. Ali vec sam navikla 😁😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Tommyframe no sikiriki :* kako su ribice, jesu živnule?
Jesu,jesu hvala Bogu ❤
Kad se tak nest desi onda se sjetim koliko ih fkt volim 😍 imam ih 40 komada i bas svaka mi je posebna po nečemu 😊
E cure, sta vi oblacite kad idete na pregled? Ja nisam bas neka od haljina i sad kupila sam si jednu kosulja haljinicu i kak mi je krenulo morat cu si jos nesto kupit hahah
Ja bi prije haljinicu, tuniku...al sad me vise nije briga😂 ugl se obucem normalno🤷♀️
Hahahha nije sarkazam . Bila sam ja i prije u ovoj grupi i dobro se tommy sjeca ko sam ja. Samo sta je pizda pa nece rec.
Inace ja sam u ovoj grupi od nedavno ahah prije sam bila u LH tako da 🤷♀️ bit ce bolje ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ribe🤣🤣🤣🤣🔝
Skategirl pijem kombinaciju Dexomena i lupoceta obzirom da imam jake bolove. Dexomen duze drzi i od ketonala,brufena i knavona.
Marty iii? Sto si odlucila, hopsaš dns il? Jucer ste hopsali i ako niste za danas, mislim da je sutra cist ok. Jedni cekaju u zasjedi već,a pojačanje će sutra doći, a i sutranje 14dc pa ono...😁🎉
Lavanya sto ima kod tebe?kako si?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav curice i ribice,
Nema me par dana a tu pravi party🎉🎉
Bome sam se i nasmijala i rastuzila citajuci sve ovo.
Cure sa pikovima sreetno🤞🤞🤞🤞
Curka drZim fige za test i da ga nadjes i da bude pozitivan.
Tommy zao mi je zbog napasti, i ja moram na briseve sve me strah. Tebi se na papi vidjela upala?
Moje krvarenje za koje sam mislila implantacija se pretvorilo u pravu mengu nikad jacu. Bas sam bila sretna sto je tako jaka, mozda bude i jaka ovulacija.
Muz obavio spermio, nalaz je doso vrhunski.
Ja nisam obavila hormone ovaj ciklus, brijem da me bilo frka pa sam odugovlacila i na kraju nisam stigla. e da menga mi je uranila 2 puna dana sto se vrlo rijetko dogadja tako da se vracam na trakice ovaj mjesec.
Jedva cekam piskenje🎉🎉🎉
E ja sam ti prvo radila briseve i ono klamidija,ureaplasma i neznam sto jos,to mi je okej. I onda mi je doslo sa je Candida u malim tragovima. I onda kad je dosla papa pise: jaka upala,fungi. Candida se i na papi vidjela.
A vjerujem ti da ti je muka, i meni je..jedva cekam da mi sutra zavrsi pregled,bas mi se riga od nervoze.
Mm isto ima vrhunski spermio 💪 mislim da je nekako lakse da je 'problem' u nama nego u njima haha
Zao mi je zbog menge, no eto dolazi Bozicna beba ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav curice i ribice,
Nema me par dana a tu pravi party🎉🎉
Bome sam se i nasmijala i rastuzila citajuci sve ovo.
Cure sa pikovima sreetno🤞🤞🤞🤞
Curka drZim fige za test i da ga nadjes i da bude pozitivan.
Tommy zao mi je zbog napasti, i ja moram na briseve sve me strah. Tebi se na papi vidjela upala?
Moje krvarenje za koje sam mislila implantacija se pretvorilo u pravu mengu nikad jacu. Bas sam bila sretna sto je tako jaka, mozda bude i jaka ovulacija.
Muz obavio spermio, nalaz je doso vrhunski.
Ja nisam obavila hormone ovaj ciklus, brijem da me bilo frka pa sam odugovlacila i na kraju nisam stigla. e da menga mi je uranila 2 puna dana sto se vrlo rijetko dogadja tako da se vracam na trakice ovaj mjesec.
Jedva cekam piskenje🎉🎉🎉
Heeej pa evo te, bas sam se pitala gdje si🤗 kad te stavljam na listu,za koji datum?
Žao mi je za M, i odlično za muža👍👍 hormone obavi da si na miru. I sretno ovaj ciklus😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Belinda sretno u sljedećem ciklusu 😘
Tommy ja na pregled obućem šta god i onda u kabini presvučem se u suknju 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bella ma kako sam napisala...nista se ne događa 🤷♀️ mirno je 😁 17DC, ako je bila uopce O onda sam 5 ili 6 dpo
Lindsday loza… 🤭🤭🤭
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore