Dželjana hvala ti na lijepim rijecima !!
Garava evo probala sam opet slikati kad se posusilo..
https://ibb.co/KXVPBhr
Uzivo se vidi bolje tesko mi je slikati ali da svakako bi morala ponoviti nekim boljim testom zato ako neko ima savjet koji je bolji..
Veroma... Ja bi ipak sa nekim osjetljivijim probala🤞🤞❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutroo zenice, jeli ovo pozitivan test? Raden dan prije nego li treba doci men
https://ibb.co/cCccmZh
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Jutro cure, samo da vas pozdravim sve
Tommy drzim 🤞 za pregled i da sve prodje dobro 🤞
Anci zao mi je sto stize m 😔 nadam se da ce brzo i bezbolno proc, a onda u novi ciklus i hvatat zadnji vlak za jesenske i da nam dobimo svoje mrvice ove godine❤❤❤
Veroma i ja corava vidim crticu, drzim 🤞 da tamni i da je toto ❤
Prek moba sam pa mi malo teze sve popratit, nemojte zamjerit.
Nakljukana tabletama pa nekako i funkcioniram, nadam se da ce tako i ostat kroz dan.
Tu sam nova, prikljucila sam se jer sam vidla puno pozitive i medjusobne podrske jedna drugoj. Vidi se da vi "starije" cure imate svoju internu zezanciju ali to je normalno posto se vec neko veko vrijeme tu druzite, ali nisam zbog toga osjecala da nisam dobrodosla ili nesto slicno. Nisu jednostavno svi za forume, a onda neka se ni ne prikljucuju. Prvenstveno sam se prikljucila jer nemam s kime pricati o ovakvim temama posto nitko od mojih to ne prolazi, a mislim da ni nebi shvatili, vec bi bilo opusti se, doci ce. Kad bi znala kako se opuatit mozda se i bi 🤣 nezz kak se to opusta jer i kad nismo radili na bebi sam tocno znala kad su mi plodni dani, kad je o i kad trebam dobit, sad jedino sto pratim od o kad bi mogla bit implementacija pa po tom pitanju nisam opustena 🤣🙈
Isprika na duzem postu 🙈
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Pozdrav cure :)
Pratim vas jako puno i citam u tisini drage ste mi ❤️
Sve osim jedne… tommy frame tvojoj ZLOBI nekad nema kraja bas si POKVARENA I DVOLICNA osoba ja bi ti preporucila da se malo skuliras jer si jebeno zlobna. Imas trideset i kusur godina a ponasas se ko klinka od 15! ❤️❤️❤️
Ma sram i stid te bilo!!! Koji vrag te tjerao da ovo pises zeni koja je ne d aje divna nego PREDIVNA, puna EMPATIJE prema drugima i ima ogromno srce kao i ostale cure. Ne razumijem sta si ti htjela postic ovime?! Sram te bilo!
Jutro curke..
evo mog 14 dc, jučer pik bio, pohopsali ujutroo
LazyO hvalaa ljepoto! 💕 ma baš je bila baš baš, još takav divan pik nisam ulovila kak si mi ti? mah žao mi je da si došla na kokošinjac
Anci bas sam se pitala jucer gdje si.. jako si lijepo sve napisala svaka čast ako glupača već mora doći, nek dođe čim prije da se je riješiš pa u nove pobjede.. eto jesi vidjela i komentirala moj pik hihihi pusamm te
T.loza hvala ti srce joooj baš smaraju te vaginalete, ja sam ih u životu valjda već svee koristila pa i te betadine.. izdržat ćeš ti to, još malo i bit će iza tebe a onda gas po bebiku, zdrava i fit
hehe a za muža, i mene ljuti kad moj brzo zaspi
Bella hvala na čestitki hehe, odlično da ste vi pokrili, držim ti prstiće da se mrvuljak smotao unutra💕 💕 evo dogovorno smo pohopsali danas ujutro.. da barem nismo prekjučer navečer bili bi jučer navečer ali smo rekli do jutra pričekamo da se nam vojska malo oporavi.. iako stvarno nismo jutarnji tipovi i ako se sad ne primi bome više nema keksa ujutro prije posla haha
Veroma i ja vidim sjenicu, nadam se da je to too!🤞
svenhanavid nadam se da ćeš ugledati plus, a ne m! držim figee 🤞
Sarita drago mi je da si dobro, bilo bi čak dobro da popratiš o trakicama ovaj ciklus pa onda napadaš kad budeš spremna
belinda žao mi je zbog m i drago mi je zbog spermio! samo jako dalje
novus, wonderer eto hvala na savjetu ženice, slušala sam
zoeeuzoee bomee da! vidi se baš lijepaa sjena! neka samo tamni, pišni još koji test sutra ili prekosutra
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro trudilice moje najdraze❤
Saljem poljubce i zagrljaje svima i ovo je najjaca tema na forumu❤❤
Tommy zao mi je za sve sta te je snaslo, drzim fige da danas sve prodje bezbolno i kako treba i da se sve sto prije zavrsi i kako kazes da krene med i mlijeko iz cicka😂❤ ti si jedna izuzezno hrabra i divna osoba.
Cure moje najbolje, zelim sto prije svima da ugledate plusice! ❤❤❤❤
Jutro cure. Mene je danas rano ujutro probudila bol . Malo jajnici pa malo donji dio trbuha . Cak me žignulo u pupku. A za 8 dana tek trebam dobiti. A ja se osjecam ko da će M doći danas ili sutra. Inace mi se bol javi 2 dana pred M i traje na prvi dan. Ali nikad ovoliko prije , niti na taj način 😭
Dada možda je ipak danas o :)
Svenhanavid daaaaj slikixuuuu imgbb.com
Marty šaljem zagrljaj 🤗 tebe ako i ne spomenem u postu znaj da uvijek imaš zagrljaj!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
T.loza - osjetila sam ovulaciju kad je bila uvijek je osjetim i u kojem je jajniku. Jer me onda boli jedan jajnik i imam iscjedak.
zoeeuzoee ja vidiiiim
dada mozda je implantacija hihi
Nadam se da je. Jer ovulaciju osjetim svaki mjesec, a bolovi za M budu 2 dana prije i sam dan. 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji