Ne znam jel problem u meni ili trakicama🤔 opet snješko, a O mi nisu nikad iza 16dc. Imam jos jednu koju cu sutra ili u subotu iskoristiti.
https://ibb.co/ckXZnyz
Monstera hopsam svakako😁😁red je red, nema ispričnica za izostanak🤣
Možda ce ti ovog meseca biti o malo kasnije. 🤔 i meni je inace od 13-15 dana o,ali ovog meseca je bila 17. Dc. A mozda trakice samo odjednom krenu vise da tamne.. 😶 meni su naglo tamnile kad sam ih pre koristila, i bukvalno ako mi je taj dan pik u roku od par sati mi bude ovulacija. Znam,ništa ti nisam pomogla 🙊
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Skategirl zaoo mi jee ❤
Nasla sam vrkutu , na nemackom Frauenmanteltee .🤔😁
E sad sledi pitanje koje se verovatno ponavlja vise puta. Zao mi je zbog toga. Ali kad se taj caj pije,kad dobijemo pa do ovulacije,ili sve vremee ? 🤗
Pa ja ga svo vrijeme pijem nije dugo da ga pijem ali svaki dan kroz mjesec...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ne znam jel problem u meni ili trakicama🤔 opet snješko, a O mi nisu nikad iza 16dc. Imam jos jednu koju cu sutra ili u subotu iskoristiti.
https://ibb.co/ckXZnyz
Monstera hopsam svakako😁😁red je red, nema ispričnica za izostanak🤣
Možda ce ti ovog meseca biti o malo kasnije. 🤔 i meni je inace od 13-15 dana o,ali ovog meseca je bila 17. Dc. A mozda trakice samo odjednom krenu vise da tamne.. 😶 meni su naglo tamnile kad sam ih pre koristila, i bukvalno ako mi je taj dan pik u roku od par sati mi bude ovulacija. Znam,ništa ti nisam pomogla 🙊
Ma jesi kako nisi😁 hvala 😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tommy slusam stalno kakve posljedice covid ostavlja na organizam pa se ne bih cudila da je to uzrok takvog nalaza 🤔 uglavnom rijesit ces💕 cekamo sutra da javis novosti i drzim fige da se rjesis polipa 🤞
ajde nadam se da ce ribice biti top, pogotovo ove zaljubljene 😍 one su bas jako osjetljive..
Anabelaa lavice nasa!!!! 💖💖💖💖💖💖
skategirl Avril zao mi je zbog m, drzi se😘
Maremare daa to bi bilo savrsenoo💖 hoces pisnut koju lh?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bella pa kaj je s tim plavima? mozda nisu osjetljive.. jako cudno. druge logike nema.. ako ti se da i imas cajta mozda da skocis do spanskog k betty po roze? ne vjerujem da nema ni sjene. ne svidaju mi se te plave 🤷
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Iscjedak i pikanje u jajniku su prisutni bez obzira na snjeska na trakici.
Onda se pouzdaj u te simptomčiće... Ja ne koristim uopće trakice kad smo na treskanju svakodnevno🤣🤪 bez obzira al eto i meni danas pikanje i iscjedak pa mi je to znak da sam blizu 😁😁😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Tommyslusam stalno kakve posljedice covid ostavlja na organizam pa se ne bih cudila da je to uzrok takvog nalaza 🤔 uglavnom rijesit ces💕 cekamo sutra da javis novosti i drzim fige da se rjesis polipa 🤞
ajde nadam se da ce ribice biti top, pogotovo ove zaljubljene 😍 one su bas jako osjetljive..
Anabelaa lavice nasa!!!! 💖💖💖💖💖💖
skategirl Avrilzao mi je zbog m, drzi se😘
Maremaredaa to bi bilo savrsenoo💖 hoces pisnut koju lh?
Marty😇pa znaš kako.. Bas sam sam komentirala kako ih ja ne koristim jer smo u hopsanju stalno pa se ne bojim da cu propustiti.. Ali kako vas cistam ovdje i gledam te ttakice dolazim u napast da ih svejedno počnem piškarati👀🤪🤷♀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Skategirl zaoo mi jee ❤
Nasla sam vrkutu , na nemackom Frauenmanteltee .🤔😁
E sad sledi pitanje koje se verovatno ponavlja vise puta. Zao mi je zbog toga. Ali kad se taj caj pije,kad dobijemo pa do ovulacije,ili sve vremee ? 🤗
Pa ja ga svo vrijeme pijem nije dugo da ga pijem ali svaki dan kroz mjesec…
🤗🤗
Ismejala sam se ovome dole jer si napisala treskate se svakodnevno. 😂😂😁🤣 Blago vamaa,moj je stalnooo nesto umoran. Eeehh 🙄
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
evo moje… 💫💫💫
https://ibb.co/BjtWM4S
Aaa ova je lijepa 😍😍 Neka onda i bude nešto od nje 🤞🤞