Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    28. Veljača 2021. 11:45

Lavanya hvala na info🤗🤗
    Monstera nemam trenutno, imala sam 2017 al je uklonjen. Bar koliko zasad znam nemam. Imala sam zadnji uzv u 11 mj.
    Zuzujalice hvala na komentaru, da prehrana moze pomoci kod simptoma svakako. Uh ciklusi su ti stvarno svakakvi😅
    Sandricak ma nadam se da nije nista da. Mozda te jajnik krenuo boliti i prije O pa se nastavilo s O😁
    Lindsay ja nisam vidjela zakasnila sam😬😬😬 daj jos jednom😁
    Skategirl zao mi je za test☹☹😖koji si dpo?
    Anci grlim grlim grlim jako💕💕💕💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Monstera
    28. Veljača 2021. 11:45

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Bico sestro prekrasno 💪🏻🥰🤩🤩🤩
    Svaka čast!
    Mene boli glava i počeli valunzi sto je znak da se glupača priprema
    Psihički sam pala i jedva čekam da gosti odu da dušu isplačem, bas sam mislila u utorak piški al stvarno ne vrijedi 😰😰 stvarno se nekad zapitaš Boze zašto bas mi eto

Anci ništa nije gotovo dok menga ne dođe. Znaš i sama da su simptomi pms-a slični kao i simptomi trudnoće tako da nemoj još otpisati ovaj ciklus. Sad se lijepo podruži sa gostima i vjerujem da ćeš se nakon druženja bolje osjećati 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• skategirl
    28. Veljača 2021. 11:50

Bella🌟

Lavanya hvala na info🤗🤗
    Monstera nemam trenutno, imala sam 2017 al je uklonjen. Bar koliko zasad znam nemam. Imala sam zadnji uzv u 11 mj.
    Zuzujalice hvala na komentaru, da prehrana moze pomoci kod simptoma svakako. Uh ciklusi su ti stvarno svakakvi😅
    Sandricak ma nadam se da nije nista da. Mozda te jajnik krenuo boliti i prije O pa se nastavilo s O😁
    Lindsay ja nisam vidjela zakasnila sam😬😬😬 daj jos jednom😁
    Skategirl zao mi je za test☹☹😖koji si dpo?
    Anci grlim grlim grlim jako💕💕💕💕

Nisam pratila trakicama, ali po sluzi i bolovima rekla bi da je danas 12dpo
    Ak od ovog ciklusa nis iduci krecem s lh trakicama...

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Marinci
    28. Veljača 2021. 11:52

A

Svaka čast!
    Psihički sam pala i jedva čekam da gosti odu da dušu isplačem, bas sam mislila u utorak piški al stvarno ne vrijedi 😰😰 stvarno se nekad zapitaš Boze zašto bas mi eto

Ne mora bit i meni je tako pa se opet nadam da necu dobit, prvi put sam bila sigurna da nisam bila trudna a na kraju sam bila tako da se nadam da je i sad tako, a naravno plakat cu i ja Al jos se nadam

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Monstera
    28. Veljača 2021. 11:53

Bella ok sad kužim 😊 vjerojatno ti je ciklus malo pošandrcao, kažem ti meni zna čak i kod nagle promjene vremena se malo poremetiti na način da mi se ciklus produži. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• skategirl
    28. Veljača 2021. 12:11

Svaka čast!

Anci drzim fige da m ne dodje 🤞🤞🤞
    Zapitas se, da, pogotovo kad cujes kak je ova il ona odma ostala T, najjace mi je kad kao dogodilo im se 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mislim sretna sam radi njih, al s druge strane me to onak pogodi jer ja koja zelim bas i ne ide a one nisu planirale i hop
    Jucer bas saznala da je frendica trudna, neplanski, naravno 🙈 kolko sam sretna radi nje tolko me ovaj danas negativan test dodatno zbediro....😔

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Marinci
    28. Veljača 2021. 12:36

skategirl

Svaka čast!

Anci drzim fige da m ne dodje 🤞🤞🤞
    Zapitas se, da, pogotovo kad cujes kak je ova il ona odma ostala T, najjace mi je kad kao dogodilo im se 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mislim sretna sam radi njih, al s druge strane me to onak pogodi jer ja koja zelim bas i ne ide a one nisu planirale i hop
    Jucer bas saznala da je frendica trudna, neplanski, naravno 🙈 kolko sam sretna radi nje tolko me ovaj danas negativan test dodatno zbediro….😔

Da upravo to  cude se kako je moguce da su trudne, a mi ovde jadne upiremo  upiremo☹️

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

buhtlica23
    28. Veljača 2021. 12:50

Aa lindsay taman nisam stigla vidjeti 🤣🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    28. Veljača 2021. 12:58

Lindsaaaaay okasnila sam :( navečer iza 20h ću vjv bit aktivnija pa možeš tad objaviti opet ako ti nije problem :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

28. Veljača 2021. 13:22

t.loza

Tooo ginny pokrivaj tooo 🐇🐇🐇🐇😁
    Izzy28 dobrodošla i što prije ošla 🥰 jesi li pratila ovulaciju ovaj ciklus da znaš točno kada je bila?

Hvala puno 😊 Po aplikaciji koju imam u telefonu, trebala je biti 10.02. 🙄 Jutros sam opet radila test i ništa, čudno mi je da mi onda kasni, jer stvarno mi posljednje dvije godine otkako redovno pratim nikada menstruacija nije kasnila. Prošli mjesec sam ko luda kupovala testove 10 dana prije početka menstruacije. Ovaj mjesec sam rekla da neću to da radim, i eto vraga da mi sad kasni. Grudi me isto nisu boljele posljednjih godinu dana, ali danas su toliko osjetljive, bolne, vruće, ne znam šta da mislim. 😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.