Sanjarka naravno raditi ću i LH 🙂 naoružala sam se i sad jedva čekam piškenje 🤣 nadajmo se da će to biti dobitna kombinacija 🥳
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sanjarka, poslat cu muza navecer kad sve obavim po kuci, ako u meduvremenu ne procurim. Mozda stvarno budem piskila prije odbrojavanja.. 😆
Cure, sto se cuge tice, ja sam i prvi i drugi put popila podosta i evo djeca su mi sasvim ok ispala. Malo su sasave, ali boze moj, nije ni mama puno bolja… 😅
uljepšala si mi danživila moja ti <3
😁 ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ma naravno da ima vremena 🙈 samo nek zavrsi ova godina vise :P to znaci da mi jos nije bila implantacija pa mogu i popit koju casu 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma naravno da ima vremena 🙈 samo nek zavrsi ova godina vise :P to znaci da mi jos nije bila implantacija pa mogu i popit koju casu 😂
Bez pretjerivanja 🙃🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure svima. Ljubim vas.
Anci, draga, ma ne želim pročitati više da nećeš pisati jer bi pokvarila nekome sreću. To nije istina. Mi smo tu jedna za drugu bilo u dobru ili zlu. Evo sad ko neki svećenik držim propovijed. 🤣😘😘
Nadi muževi su divni, ali ništa je pomaže kao razgovor sa svojim curama. Puno nas je tu prošlo to što sad prolazis, nažalost, i nitko ti sigurno neće zamjeriti. Nemoj se osjećati krivo što se osjećaš loše, to je još jako friško. Meni je npr bilo užasno teško i kad je bilo točno mjesec dana kad sam procurila, razmišljala sam koliko bi tada već bila trudna. Pa kad je trebao biti prvi pregled. Bila sam koma. I sve je to dio procesa zacjeljivanja. Zato samo piši izbaci iz sebe da ne poludiš.
Slažem se sa svim navedenim! Mene ste VI cure spasile nakon tog događaja! Zapravo, nitko osim vas nije ni znao za moje osjećaje! Nikome ne kvariš sreću, nažalost mnogo nas ovdje je to prošlo i svi razumijemo tvoje osjećaje! Tuga je normalna i prirodna... Ja sam ženo tjedan dana pila normabele za smirenje! Grozno, ali toliko me pogodilo da nisam bila normalna, nisam spavala, u snu sam plakala! Tako da, piši, reci, tu smo, i bit ćemo tu! Nitko sretniji od mene nebi bio da se možemo i naći, popiti kavu, ali tada bi možda sve bilo drukčije! Tko zna!
Drži se, proći će! Dolaze nam bolji dani, nadam se! 💞💞💞💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Laraaa a gdje si ti? Jesi piskila danas?
Mokosh hoce li taj test? 😁🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Suprug ce po sarmu do mojih kasnije, pa ga mozda nagovorim da kupi. Oboje smo poprilicno skepticni. Prosli ciklus sam dobila na 32. dan ciklusa...sto bi trebalo biti danas... ja stalno cekam da procurim. Danas sam nenormalno placljiva i razdrazljiva.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sreca domace vino i domaci liker od cokolade cekaju...imam u cemu utopit tugu. A tu ce biti i sarma, guzvare, kiflice, francuska...pa nesto ce me valjda od toga utjesit. 😆
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Minus.. pogodilo me bas jako... mislila sam da smo sve pokrili i imala sam tako dobar osjećaj.. 😐
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Minus.. pogodilo me bas jako… mislila sam da smo sve pokrili i imala sam tako dobar osjećaj.. 😐
Baš mi je žao. Koji si dpo?Možda još ima nade?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji