Mogu vam reci da sam i ja prvi puta imala evaporacijsku onaj dan..... Dobar filing hahahahahhaa...
Pisnula sam ja u subotu ujutro i bio je snjegovic. Imam svoj klasicni pms, tako da ju cekam i idemo u nove pobjede :)
Ajme Tommy pa to su odlicne vijestiiiii! Pa ti ces nam jako brzo biti trudnica, bas mi je drago da ste tako brzo uspjeli sve dogovoriti, ne kuzim se uopce u to i iskreno nezz sta je inseminacija, ali vjerujem da ce sve to ubrzo uroditi plodom. Bas sam hepi zbog tebee.
Nella strasno mi je zao i saljem ti bar neke pozitivne vibre da bude sve ok s betom i da mozete odmah dalje ~~~~
Ja cu vjerojatno sutra pisnuti cisto da se pridruzim klubu olafa.. i dalje mi izbijaju glupi pristici, standard prije M pa se ne nadam nesto posebno.
A malo budem i tuzna jer znam da ako nam ne uspije prirodno u sljedecih godinu dana, muz ne zeli opet na mpo i nekako se grozim tog kraja/odustajanja.
👦 11/2017 👶 9/2020
Sad sam da oprostite bila na wcu i takav veliki komad ugruška je ispao. Užasnula sam se. Ali ženice moje drage nedam da me to obeshrabri. Pregled i betu ću napraviti a onda se hrabro bacamo na posao dalje.
Isplakala se jesam i vjerovatno ću još ali ne dam se. Uvijek sam bila optimist u životu i takva ću biti i dalje.
Svima vama i sebi želim taj plusic više no ista.
Mi smo žene, mi možemo sve. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Tommy odlične vijesti, nisam znala da to tak brzo ide Jel dosta skupo što se financija tiče?
Garava fino si se opskrbila, biti će dovoljno (za sada hehe). Trakica je bitna da se dobro osuši, pogotovo te zelene jer tek onda vidiš koliko je jaka testna linija, a njima treba skoro pola sata. Ovo je čak za zelene dosta dobra crta. Koji si DC?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure, pije li ijedna folacin? Gin mi je prepisala, kaže da je bolje piti ako opet planiramo trudnoću… I s tim se svakako slažem… Ali mi nekako puno zvuči 5 mg dnevno?
One što sam pila u trudnoći nemaju ni upola…
Samoja, zaboravih jutros odgovoriti, sjetila se sad- ja ti pijem solgarov folacin, gin mi je rekao 800mcg dnevno u intenzivnom planiranju trudnoće i prvim tjednima. S tim da na kraju ne pijem po 2 od 400 folacin, nego jednu + 2 prenatal solgar vitamina.
.
Ono što znam je da je za folacin dokazano da pomaže, dok je folat (prirodni oblik) bolji ako imaš genetski poremećaj da ne možeš iskoristiti folacin. Međutim na folatu nisu rađena istraživanja djeluje li jednako kao folacin pa ako nemaš potvrđenu gensku mutaciju, uzimaj folacin.
Hvala ti! 🌞🌞 Nastavit ću piti, valjda mi nebi ni dala to da misli da je previše! Ona je doktor, nisam ja...
Meni se samo učinilo malo too much s obzirom da prenatali nemaju ni blizu...
Btw, 36 dc... Pa nije moguće da će mi 🧙♀️ dolaziti ovako kasno?! Mislim, znalo se dogoditi, ali nakon MAB sam mislila da će se unormaliti, prva je prošla, što je s drugom?!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Tommyodlične vijesti, nisam znala da to tak brzo ideJel dosta skupo što se financija tiče?
Garavafino si se opskrbila, biti će dovoljno (za sada hehe). Trakica je bitna da se dobro osuši, pogotovo te zelene jer tek onda vidiš koliko je jaka testna linija, a njima treba skoro pola sata. Ovo je čak za zelene dosta dobra crta. Koji si DC?
Hahah i ja kazem za sad 😂 piski cu ka blesava😂😂😂
https://ibb.co/8PfZjRJ
https://ibb.co/PCNM8VC
Ovo je nakon nekih 20ak minuta
Danas sam 10DC
Možeš si instalirati i Premom aplikaciju u koju pofotkaš trakicu i javi ti kad je pik
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lindsay onda nek cim prije dode vec ako mora 🙄 zao mi je za snjeskica❤
Tommy drago mi je da su konzultacije super prosle i odlicno sto je dr optimisticna! to je velik vjetar u leda😊 drzim ti fige i za ovaj opusteni ciklus i samo tako hrabro i pozitivno nastavi, uskoro je mrvica tu-sigurna sam! 😘😘😘
mi dobili nalaz spermio, nisu bas dobre vijesti 😏 asthenozoospermia.. slijede mbo nalazi urina i ejakulata pa cemo vidjeti sto i kako dalje. dobro da mi je sjedio mali vrag na ramenu, lindsay....
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommyodlične vijesti, nisam znala da to tak brzo ideJel dosta skupo što se financija tiče?
Garavafino si se opskrbila, biti će dovoljno (za sada hehe). Trakica je bitna da se dobro osuši, pogotovo te zelene jer tek onda vidiš koliko je jaka testna linija, a njima treba skoro pola sata. Ovo je čak za zelene dosta dobra crta. Koji si DC?
Ma jooooj..evo upravo idem na zadnje trepavice 🤣 i to je trenutno luksuz.
Inseminacija je 2500+ eto 650 pol sata razgovora + 300 uvz + foliko 200 (pitanje koliko ce ih biti) + lijekovi.. ivf je cca 20 000 kn
Bankrot!
Nadajmo se da ce upaliti 🙏
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Curice moje pa di ste mii ❤
Moram pročitat cca 20ak stranica da bi sve ulovila no odmah da velim cestitke plusicima 😊😊 zelim vam mirnu i dosadnu trudnocu ❤
Ja evo maloprije dosla iz Bete, sljedeći ciklus idem na inseminaciju 🥳🥳🥳 (dao Bog da ne bude potrebe 🙏🙏🙏)
Lijepo sam popricala sa dr.Dmitrović 😊 na osnovi mojih nalaza dosta je pozitivna oko inseminacije a naravno da sam štreberski tip tako da cu i ja sa svoje strane napraviti sve po PS-u, tako da vjerujem da se necu dugo zadrzavat u Beti 🙏 Detalje inseminacije jos neznam..moram im se javiti 10 dana prije menge pa da dogovorimo nulti uvz pa krece show 🎊🎊
Iako smo mislili da mm ima odlican spermio haha ispada da bas i nije tako..momci su mu malo spori,tako da preporucila nam je da krene piti Profertil (pao je na dupe kad je vidio cijenu no jbg).
I eto..sad cemo ovaj ciklus malo opustenije pa dalje kako bude ❤
Tommy naša, to su super vijesti! 😍 Pa ti ćeš nam do ljeta već imati pravu bebu u bušiki.❤
Drago mi je da je prošlo dobro u BetaPlus.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji