Cure koje ocekuju m, nadam se da vas osjecaj vara kao sto je i mene prevario 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nives čestitam na lijepom testiću ❤️
Nella žao mi je jako, odtuguj, isplači se i onda dalje u novi ciklus kad budeš spremna 🤗
Ancii ako se dobro sjećam, šta nije rekla Bella da nam se vraća krajem mjeseca? Nadam se da nije zaboravila na nas 😁
iskreno se nadam jer mi bas nedostaje, iako sumnjam, do prije 2 dana mogao si pratit njen FF ali sada vise ne, mozda joj bas treba pauza
nedostaju mi sve nase cure, nekako su odjednom sve otisle sa foruma
ove koje su ugledale plusic pratim na jesenskim ali ove nase odjednom ih nema i bas sam onako tuzna
Da, možda joj je potrebna malo duža pauza, ali ajmo vjerovati da će se vratiti, ili bar navratiti i pozdraviti nas 🤞🍀
Problem kod ovog foruma je šta ne radi kao aplikacija, da kad te netko spomene ti se pojavi notification ili da možeš slati poruke, pa tako uz posao, obaveze, cure zaborave napisati i prođu dani...
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Pozdrav svima
Anci nostalgicna si nam. I meni dodju takvi dani. Puno cura je ovdje bilo i otislo a nas nekoliko starosjedioca se jos razvodnimo i ostade praznina. Ah ... Svatko nosi svoj križ i bori se kako tko zna, sa mpo, suplementima, pretragama, cekanju tako da razumijem sve, nije lako biti godinama u jednom te istom mjestu, tapkati u mraku.
Nego idemo na vedrije teme, vidjela sam da si pitala piski li tko??? Tebi se trakica pocela buditi?
Marty sutra muzev spermiogram?
Curke, imam jedno pitanjce, jučer sam imala pojačan kao ovulacijski iscjedak, a evo trenutno su mi gačice skroz mokre, kao da sam ih upravo oprala vodom, ali bez iscjetka.
Kako inače nisam baš pratila svoj pms, ne znam je li to više simptom nadolazeće M ili ima šanse da je nadolazeća T 🤔.
Je li se kome slično događalo oko 11 dpo?
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sve si mislim bolje sad na početku dok još ni nisam bila na uzv i rekla svima bližnjima nego kasnije kad bi već rekla i i veselila se u punom smislu. 😪
Ali glavu gore, možda će sljedeći mjeces biti taj dobitni ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Drži se draga, neka te utješi činjenica da su žene zaista nakon biokemijske najplodnije. Na žalost većina nas tu ih je prošla :( ali bitno da se uspjelo barem na kratko primiti i to je već dobar znak
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Nives čestitaaaam!
Nella drži se- i ne odustaj lako jer sad si još puna hormona i zato sljedećih mjeseci imaš veću šansu postati trudnica.
Leah možda ti je u prvom dijelu ciklusa bila povišena temperatura zbog vježbanja- jer lagano raste pa ako zanemariš taj dio prije možda je to čak ok! Svakako držim 🤞🏻🤗
Sanjarkooo joj jedva čekam da i ja mogu doći u tu blaženu fazu 🥰
.
Jedna pozitivna stvar (zbog koje se još manje nerviram zbog negativnog testa i pada tempice) je da mi se muž ipak vjerojatno vraća s terena taman pred plodne dane ak sve bude po planu. Dakle onaj zadnji vikend u veljači, a meni bi ovulacija trebala biti par dana iza, pa sam sretna jer možda nam ipak ne propadne mjesec 😁. Vidjet ćemo. Zasad se dobro držim, a nadam se da će nas moje frendice po ovulaciji ginny i marty ipak napustiti ovaj ciklus pa da čekaju u jesenskim bebama 🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Curke, imam jedno pitanjce, jučer sam imala pojačan kao ovulacijski iscjedak, a evo trenutno su mi gačice skroz mokre, kao da sam ih upravo oprala vodom, ali bez iscjetka.
Kako inače nisam baš pratila svoj pms, ne znam je li to više simptom nadolazeće M ili ima šanse da je nadolazeća T 🤔.
Je li se kome slično događalo oko 11 dpo?
zaboravila sam te u prošlom postu! Meni se to dogodilo prošli tjedan- četvrtak i petak kao ovulacijski iscjedak (ne skroz, ali takav proziran i rastezljiv), a onda subota to mokrenje haha. Meni zasad nije donijelo pomak, ali sam u tom trenu mislila da je to to. Mislim da ni meni nije uobičajeno za pms, tak da držim 🤞🏻 da je ujutro pluuuuuus veliki 🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Draga LazyO, partnerice u odbrojavanju, hvala ti na odgovoru 🤗.
Ma ne nadam se puno, možda je vezano uz prehladu koja me jutros uhvatila (nemam fibru pa se nadam da nije korona, iako mi je još kolega dobilo poz. nalaz u međuvremenu).
Ti si jutros ponovila test? Super što ako ovaj mjesec i ne bude, sljedeći ipak imate šansu odma ponovno pokušat, i to je ohrabrujuća vijest 🙏!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sanjarkice ❤️❤️
LazyO joj hvala ti draga na optimizmu ❤️ mislim si možda čak ujutro pišnem testić pa da eventualno mirnije dočekam glupaču mrzim ove zadnje dane pred m. nego, odlične vijesti da ti mužić ipak dolazi domeka, brzo liječi tu prehladu, đumbir i ostalo, znaaš!
iako se i ja za tebe i ginny nadam da će se dogoditi preokret i plusić, nije gotovo dok ne dođe m 🤞🏻
wonderer ja nisam imala još takvu situaciju.. držim 🤞🏻 da je to dobar znak!
lindsay daa sutra ljepoto, upamtila si ❤️ daj danas sam sanjala da je došao nalaz 6% pokretnih i da sam ja dobila mengu. nisam mužu ni rekla za snove, vidim ga da je malo napet zbog nalaza.. kako si ti?
Nella grlim te! drži se ❤️
t.loza i anci
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
LazyO vidis moguce je da je od vjezbanja, a tko ce ga znati vise, kak bude bit ce, nemrem nis promjenit.. Super da muz dolazi, nezz koliko ste bili razdvojenu, ali sigurno ste se zazelili jedno drugoga i to mora urodit plodom🤞🤞🤞
Lindsay drago mi je da si se javila i potpisujem svaku rijec 😘😘
Marty drzim fige da nalaz bude odlican 🤞🤞🤞🤞
Anci znas kako se kaze malo je lakse kada podjelis problem s nekim i jos onda kad dobis podrsku, drzi se grlim te😘😘
Moja danasnja LH mrtva, cak ju ni premom ne ocitava 🤦🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji