Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nella29
    15. Veljača 2021. 11:52

Hvala vam cure ❤️❤️🙏🙏
    Da li bi ja sad trebala kad krvarenje prestane ići vaditi krv da vidim dal je beta pala i dal se sve skroz očistilo ili? ❤️❤️

• Nella29
    15. Veljača 2021. 11:57

Budem onda kad krvarenje prestane otišla izvaditi betu pa da koliko tolike mirne glave možemo dalje. 🙏🙏❤️❤️

Lindsay
    15. Veljača 2021. 12:19

MARTY ja ok... Cekam vjesticu za 3 dana :)
    I jedva cekam nove plodne dane :)
    LEAH <3 <3 <3

Sanjarka88
    15. Veljača 2021. 13:05

Nella29

Hvala vam cure ❤️❤️🙏🙏
    Da li bi ja sad trebala kad krvarenje prestane ići vaditi krv da vidim dal je beta pala i dal se sve skroz očistilo ili? ❤️❤️

Ja bi 
    Cisto da eliminiras vanmatericnu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

buhtlica23
    15. Veljača 2021. 13:47

Nella29

Budem onda kad krvarenje prestane otišla izvaditi betu pa da koliko tolike mirne glave možemo dalje. 🙏🙏❤️❤️

Jako mi je zao, drzi se 😪

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

▪Marty
    15. Veljača 2021. 13:59

lindsay

MARTY ja ok… Cekam vjesticu za 3 dana :)
    LEAH &lt;3 &lt;3 &lt;3

e nisi ti rekla da ćeš piškiti testić?
     nemoooj ju čekati, ima da je nema! 

Leah hvalaa ti! ja tebi držim figice da već sutra lh trakica živne

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

LazyO
    15. Veljača 2021. 14:10

▪Marty

lindsay

MARTY ja ok… Cekam vjesticu za 3 dana :)
    LEAH &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

enisi tirekla da ćeš piškiti testić?
    nemoooj ju čekati, ima da je nema!Leah hvalaa ti! ja tebi držim figice da već sutra lh trakica živne

E pa da lindsay, ti si rekla danas piskiti! Nekidan si imala evaporavijsku, jel? Ja bih da me barem evaporacijska jednom potrefi, al nikad ni to 😂
    Tak da se nadam da tvoja nije bila evap. Pisni

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

NanaJ
    15. Veljača 2021. 14:11

Wonderer

Curke, imam jedno pitanjce, jučer sam imala pojačan kao ovulacijski iscjedak, a evo trenutno su mi gačice skroz mokre, kao da sam ih upravo oprala vodom, ali bez iscjetka.
    Kako inače nisam baš pratila svoj pms, ne znam je li to više simptom nadolazeće M ili ima šanse da je nadolazeća T 🤔.
    Je li se kome slično događalo oko 11 dpo?

Meni ti je tako bilo u i sad i u prosloj trudnoci tako da drzim fige da je trudnoca u pitanju 🤞🏻

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

LazyO
    15. Veljača 2021. 14:28

Samoja6

Cure, pije li ijedna folacin? Gin mi je prepisala, kaže da je bolje piti ako opet planiramo trudnoću… I s tim se svakako slažem… Ali mi nekako puno zvuči 5 mg dnevno?
    One što sam pila u trudnoći nemaju ni upola…

Samoja, zaboravih jutros odgovoriti, sjetila se sad- ja ti pijem solgarov folacin, gin mi je rekao 800mcg dnevno u intenzivnom planiranju trudnoće i prvim tjednima. S tim da na kraju ne pijem po 2 od 400 folacin, nego jednu + 2 prenatal solgar vitamina.
    .
    Ono što znam je da je za folacin dokazano da pomaže, dok je folat (prirodni oblik) bolji ako imaš genetski poremećaj da ne možeš iskoristiti folacin. Međutim na folatu nisu rađena istraživanja djeluje li jednako kao folacin pa ako nemaš potvrđenu gensku mutaciju, uzimaj folacin.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Tommyfame
    15. Veljača 2021. 14:30

Curice moje pa di ste mii ❤ 
    Moram pročitat cca 20ak stranica da bi sve ulovila no odmah da velim cestitke plusicima 😊😊 zelim vam mirnu i dosadnu trudnocu ❤
    Ja evo maloprije dosla iz Bete, sljedeći ciklus idem na inseminaciju 🥳🥳🥳 (dao Bog da ne bude potrebe 🙏🙏🙏)

Lijepo sam popricala sa dr.Dmitrović 😊 na osnovi mojih nalaza dosta je pozitivna oko inseminacije a naravno da sam štreberski tip tako da cu i ja sa svoje strane napraviti sve po PS-u, tako da vjerujem da se necu dugo zadrzavat u Beti 🙏 Detalje inseminacije jos neznam..moram im se javiti 10 dana prije menge pa da dogovorimo nulti uvz pa krece show 🎊🎊

Iako smo mislili da mm ima odlican spermio haha ispada da bas i nije tako..momci su mu malo spori,tako da preporucila nam je da krene piti Profertil (pao je na dupe kad je vidio cijenu no jbg).

I eto..sad cemo ovaj ciklus malo opustenije pa dalje kako bude ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.