Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    15. Veljača 2021. 09:17

Nella jako mi je žao :( 🙏

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

curka93
    15. Veljača 2021. 09:18

Nives27

Hvala od ❤️

Cestitaaaam

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Leah
    15. Veljača 2021. 09:26

Jutro curke
    LazyO i cure kojima je pala tempica, bas mi je zao, ali ima nade dok vjestica ne dodje..
    Nives cestitam bas lijepi plusic.
    Ja sam totalno izgubljena ovaj ciklus, eto po app ovulacija nije bila, sto me malo tjesi jer znaci da u prijasnjim ciklusima nismo to pokrivali kak treba, a sad nema mi druge nego nastaviti mjeriti tempicu i piskit pa cemo vidjeti sta ce pokazati... Da tommy gdje siiii, javi se kad stignes i sretno na konzultacijama danaaaa.
    Svima zelim lijep pocetak radnog tjednaaa

• Nella29
    15. Veljača 2021. 09:34

Sve si mislim bolje sad na početku dok još ni nisam bila na uzv i rekla svima bližnjima nego kasnije kad bi već rekla i i veselila se u punom smislu. 😪
    Ali glavu gore, možda će sljedeći mjeces biti taj dobitni ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏

15. Veljača 2021. 09:38

Nella29

Sve si mislim bolje sad na početku dok još ni nisam bila na uzv i rekla svima bližnjima nego kasnije kad bi već rekla i i veselila se u punom smislu. 😪
    Ali glavu gore, možda će sljedeći mjeces biti taj dobitni ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Drzi see🤞❤ tocno tako sam se i ja osjecala prosli mjesec jos sam ja ujutro radila test po 3 put da se uvjerim da je to to i 3 sata kasnije od plusa samo krvarila i bila biokemijska nakraju... ali sta je tu je glavu gore i u novi ciklus jos jaca😘

• Nella29
    15. Veljača 2021. 09:43

Lilimam22 hvala ti ❤️
    I ja jučer ujutro prije nego ću mužu dati kutiju s malim pisamcem i testicima, napravim jos jedan, pojavi se crtica jest svjetlija al tu je i cjeli dan protekne u veselju i danas ovo.. Mislim prvi put mi je pa valjda zato ne znam kako se nositi s time.. 😪😪😪
    Drzim svima fige ali i sebi za dalje 🙏🙏🙏

Loza 💙😇
    15. Veljača 2021. 10:24

Nella nitko se ne zna nositi s tim i svatk to prihvaća na svo način. Naravno da si tužna, ali bit će bolje već od sljedećeg ciklusa :) budi tu s nama i bit će ti lakše ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Monstera
    15. Veljača 2021. 10:25

Nives čestitam na lijepom testiću ❤️
    Nella žao mi je jako, odtuguj, isplači se i onda dalje u novi ciklus kad budeš spremna 🤗
    Ancii ako se dobro sjećam, šta nije rekla Bella da nam se vraća krajem mjeseca? Nadam se da nije zaboravila na nas 😁

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    15. Veljača 2021. 10:26

Nella29

Hej curke..
    Evo ja sam cak i u nedjelju napravila još jedan test i bila je svijetla crtica još uvijek, rekla mužu konačno, počeli se veseliti i evoo noćas oko pola 3 me zabolio trbuh poslje sve ok i danas ujutro na poslu primjetim da krvarim . Zvala sam odmah ginekologa i rekli su mi da je najvjerojatnije biokemijska trudnoca u pitanju ali neka sad dva dana pratim, ako ću jako krvariti nek to smatram menstruacijom a ako slabo danas onda nek nazovem kroz dan dva da dođem na pregled da vidimo sta je.
    Prvi put mi je ovo i imam osjećaj da mi se cijeli svijet srušio. ☹️☹️☹️☹️😪😪😪

Zao mi je 😓 događa se puno cesce nego sta mislis 
    Budi vrlo brzo plus ko kuća i skolska trudnoca ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Nella29
    15. Veljača 2021. 10:27

Hvala vam svima., 🙏🙏❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.