https://ibb.co/0Y60yFn
Evo moj ponovljeni današnji test :)
👩🏼 27
👱🏻♂️32
Pokušavamo 12/2020
08.03. blighted ovum 6tj
31.07 missed abortion 10 tj
Sanjarkakakvi su bili tvoji simptomi u ovom dobitnom ciklusu?
Nista skoro 🤷♀️
Jedino sta su me cice pocele bolit vec od 2/3 dpo a inace uvik krenu od 6dpo
Od 5 do cca 8dpo sam bila dosta napuhnuta bas su me crijeva patila
I 7 i 8dpo dva teška emocionalna cmizdrava dana
Od prvog pozitivnog testa 9dpo mjerim dnevnu temp
37-37.4 oralno je stalno, jos uvijek
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/0Y60yFn
Evo moj ponovljeni današnji test :)
Cestitam ❤️ nek bude skolska 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nives cestitam jos jednom❤️
Ja pijem solgarov folat od 800 🤔 al ja imam trombofiliju pa sam citala da je taj idealan amo rec.
Ma sanjarka, nisam obesrabrena ni tuzna. Navikla sam na snjeska, past cu u nesvist kad bude pozitivan test valjda 😂😂😂 idemo dalje, ciklus br 17me ceka 😂😂🙈
Zuzuzjalica meni pik skoro uvik brzo prođe 🤷♀️ glavno da si ga uhvatila 😉
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala od ❤️
👩🏼 27
👱🏻♂️32
Pokušavamo 12/2020
08.03. blighted ovum 6tj
31.07 missed abortion 10 tj
Nives, cestitam 🥰🥰
Hvala na odgovorima cure ❤️ Meni je bas bilo cudno da tako kratko traje, koristim CB, pa je full pozitivan ili full negativan, nema izmedu. Na uputama pise da se ne obraca paznja na crte unutar testa i da se gleda samo display. Ja sam ovaj ciklus pogledala kako izgleda i bas sam primijetila da su crte jednako tamne, sutradan ulovila pik iako nije bilo nikakvih simptoma. Tako sam skuzila da moja snazna ovulacijska bol zapravo dolazi poslije pika..
Jutro
Nives čestitam!
LazyO žao mi je zbog tempice i ja očekujem m, apsolutno svi predznaci su tu kao i svaki put, a od simptoma t velika nuletina, tak da.. sad su mi počeli i grčevi polako pa bi me opet mogla ranije iznenaditi
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hvala zenske ❤ i marty i ginny, ne znam, mozda vas potrefi neko cudo 🤞🤗
Meni nikako nije jasno kako mi je pala temp vec 11dpo i 3 dana prije ocekivane (znam da nisam T, al mislim da je to jer sam legla spavat iza 2 ujutro, probudila se samo za mjerenje, jer je temp otkad sam se zapravo probudila u pol 9 37.1).
Ali bas bas sam prehladjena, sad je i kasalj krenuo, samo cekam da dodje menga i to je to. I ipak se nisam rasplakala, nisam cak ni tuzna i nemam nikakvu nadu 😂. Jer barem se mogu lijeciti aspirinima i baby non-friendly drogama! 💞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Nives čestitkeeeee ❤️❤️
cure koje očekujete m nadam se da ste u krivu i da ćete ugledati svoj plusić ipak :)
Hvala vam svima na savjetima, tako će i biti. Čim prođe m ću se naručiti na pregled i razgovarati s mužem da ode obaviti spermiogram, just to be sure. Kad već ja idem na tehnički pregled može ga i on obaviti.
Gdje je tommy?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej curke..
Evo ja sam cak i u nedjelju napravila još jedan test i bila je svijetla crtica još uvijek, rekla mužu konačno, počeli se veseliti i evoo noćas oko pola 3 me zabolio trbuh poslje sve ok i danas ujutro na poslu primjetim da krvarim . Zvala sam odmah ginekologa i rekli su mi da je najvjerojatnije biokemijska trudnoca u pitanju ali neka sad dva dana pratim, ako ću jako krvariti nek to smatram menstruacijom a ako slabo danas onda nek nazovem kroz dan dva da dođem na pregled da vidimo sta je.
Prvi put mi je ovo i imam osjećaj da mi se cijeli svijet srušio. ☹️☹️☹️☹️😪😪😪
Sortiraj odgovore
Najstariji