https://ibb.co/wLhwJPJ
Pozdrav cure, ako mi može ko pomoći sva sam u nedoumici od jutra..ovo je test napravljen sa prvim jutarnjim urinom na 13 DPO, vještica kasni 2 dan..nisam uopce sigurna koliko je to svijetlo definitivno ću napraviti sutra novi nego eto sva sam u nedoumici.
👩🏼 27
👱🏻♂️32
Pokušavamo 12/2020
08.03. blighted ovum 6tj
31.07 missed abortion 10 tj
Pozdrav cure, ako mi može ko pomoći sva sam u nedoumici od jutra..ovo je test napravljen sa prvim jutarnjim urinom na 13 DPO, vještica kasni 2 dan..nisam uopce sigurna koliko je to svijetlo definitivno ću napraviti sutra novi nego eto sva sam u nedoumici.
Definitivno crtica, ponovi ga sutra/preksutra i 🤞🤗🤗🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Nives27 ovo je crtica, lijepo izgleda😊
Jesi li imala kakve simptome ovih dana?
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pozdrav za sviju. Imam jedno pitanje . Pa ako mogu dobiti vasa misljenja .
Naime , ja i decko smo planirali trudnocu. Radili smo na tome. Kasni mi 4 dana . Kad imam odnose neredovna mi je menst a kad nemam dode na vrijeme .Na prvi dan kasnjenja sam odradila test bio je negativan. Prije ocekivane men. Bila sam sva naduta kao da sam natekla svako malo trazila sam nesto da jedem. Medutim sad nakon 4 dana kasnjenja sve se to ublazilo stomak se smanjio. Al evo danas su poceli grcevi ispod stomaka . Prije dva dana u gradu osjecam nesto kao da sam dobila odem u wc tamo puno iscjetka bijelog .
Post je malo duzi al evo. Hvala svima.
Ivaheljic mogla bi ponoviti test, to bi ti bilo najbolje. Mozes sutra kupiti test, ne mora ti cak ni nuzno biti prvi urin, ok je i popodnevni ako ti kasni par dana.
Nadutost je normalna i u trudnoci i pred M. 🤨 najbolje piskiti, pa biti sigurna. 🙂 drzim fige 🥰
Nives i Ivaheljic nek je to to 🙏🙏🙏 sretno!
ovaj moj ciklus je dobitan, al dobitan s glupostima. Danas me, da izvinete, počelo peckati dok piškim i stalno imam dolje osjećaj kao da imam neki iscjedak ali nema ništa 🤷♀️ a prvi put kad sam to osjetila sam pri brisanju vidila na papiru točkicu krvi. Ali to nije bila krv kao "iznutra" već kao posjekotina od brijanja, ne znam kako bi vam drukčije opisala. Uglavnom užas, ponedjeljak mi se čini tako daleko 🙄
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ivaheljicmogla bi ponoviti test, to bi ti bilo najbolje. Mozes sutra kupiti test, ne mora ti cak ni nuzno biti prvi urin, ok je i popodnevni ako ti kasni par dana.
Nadutost je normalna i u trudnoci i pred M. 🤨 najbolje piskiti, pa biti sigurna. 🙂 drzim fige 🥰
Hvala puno❤
Nives i Ivaheljic nek je to to 🙏🙏🙏 sretno!
ovaj moj ciklus je dobitan, al dobitan s glupostima. Danas me, da izvinete, počelo peckati dok piškim i stalno imam dolje osjećaj kao da imam neki iscjedak ali nema ništa 🤷♀️ a prvi put kad sam to osjetila sam pri brisanju vidila na papiru točkicu krvi. Ali to nije bila krv kao "iznutra" već kao posjekotina od brijanja, ne znam kako bi vam drukčije opisala. Uglavnom užas, ponedjeljak mi se čini tako daleko 🙄
HVALA TI .
Mene je prosla nadutost al imam od sinoc grceve i sve mislim da cu dobiti .
Popodne kad sam jela popila sam neko energetsko pice i nakon njega povratila nikako mi nije sjelo.prije ocekivane menst sam jela bas bas ko nikad . Sad sam izgubila apetit 😡 .
Ponoviti test pa cemo vidjeti ❤❤
Definitivno crtica, ponovi ga sutra/preksutra i 🤞🤗🤗🤗
Hocu 🤞🏻
👩🏼 27
👱🏻♂️32
Pokušavamo 12/2020
08.03. blighted ovum 6tj
31.07 missed abortion 10 tj
Pozdrav cure! Ovako,ujutro sam radila test za trudnoću first sign. Naime dva su prozorčića i ako je crtica samo u gornjem (negativan) a ako je i u gornjem i donjem test je pozitivan. Također piše ako se crtica ne pojavi u gornjem da je test ne valjan. Meni se pojavila samo dole. Nakon par sati sam išla baciti test i bio je pozitivan. Ne znam šta bi mislila..dali je itko imao slično iskustvo? 😲
Sortiraj odgovore
Najstariji