Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    03. Veljača 2021. 16:24

t.loza 🔜🤰

Marty upravo si mi odgovorila na pitanje koje san se spremala postaviti 😅
    Jučer mi je premom označio trakicu s 0,32 a ja bi kao nešto vidjela tek iz određenog kuta i s određene udaljenosti.
    Danas mi je trakica takva da je crtica i dalje blijeda ali ju vidim bez problema, a premom mi ju označi s 0, i to iz svakog novog pokušaja slikanja!
    Jel se oni sprdaju sa mnom ili šta 🤷‍♀️ ja sam mislila da kad ti jednom krene rasti za vrijednost da do o ne ide više niže od toga, ali vidim da i kod tebe tako…
    Od danas ću si čuvati trakice pa ću ih uspoređivati sama, just to be sure.

meni ju app ok ucita, i uzivo su mi takve.. e a sad kaj se zbiva pojma nemam.. nadam se da ce mi neka strucnija dobra dusa pomoci rasvijetliti situaciju 🙏😊 jer po meni na 13 dc bi trebale vec tamniti, bar nesto.
    a da nije mozda do trakica? 🤣 imas istu seriju kao ja kad smo u isto vrijeme narucile 🤷

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    03. Veljača 2021. 16:27

t.loza 🔜🤰

Jučer mi je premom označio trakicu s 0,32 a ja bi kao nešto vidjela tek iz određenog kuta i s određene udaljenosti.
    Danas mi je trakica takva da je crtica i dalje blijeda ali ju vidim bez problema, a premom mi ju označi s 0, i to iz svakog novog pokušaja slikanja!
    Jel se oni sprdaju sa mnom ili šta 🤷‍♀️ ja sam mislila da kad ti jednom krene rasti za vrijednost da do o ne ide više niže od toga, ali vidim da i kod tebe tako…

ja ih nisam bacila, poredane su na papiru za svaki slucaj.. cuvaj ih, vidis da hjuston imamo problem s trakicama😉 ne svidaju mi se roze. na zelenima sam uvijek imala sjenice i ulovila pik. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    03. Veljača 2021. 16:32

Tommy 💔😭 zao mi je radi biohemijske...ja kad sam imala biohemijsku,ja sam jednostavno osjetila da nesto nije uredu i svaki dan sam 2 testa radila...i do jednom kad sam uradila on negativan i sutradan vjestica...trudnica je bila,iako ginekolosi to ne potvrdjuju kao trudnocu jer nista ne vide,ali po meni 10 testova ne moze bitj lazno pozitivno...

Glavu gore iduci ciklus je tvoj ako Bog da...sad si jos plodnija...

Curee sve mi nekako nedostajete i stalno vas pratim....drzim vas svima 🤞🤞🤞🤞...ljubim vaas i saljem trudnicku prasinuuu ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 16:37

Sanjalica5 🔜🤰

Tommy 💔😭 zao mi je radi biohemijske…ja kad sam imala biohemijsku,ja sam jednostavno osjetila da nesto nije uredu i svaki dan sam 2 testa radila…i do jednom kad sam uradila on negativan i sutradan vjestica…trudnica je bila,iako ginekolosi to ne potvrdjuju kao trudnocu jer nista ne vide,ali po meni 10 testova ne moze bitj lazno pozitivno…

Glavu gore iduci ciklus je tvoj ako Bog da…sad si jos plodnija…

Curee sve mi nekako nedostajete i stalno vas pratim….drzim vas svima 🤞🤞🤞🤞…ljubim vaas i saljem trudnicku prasinuuu ❤❤

ooo ljepoto moja <3 
    pa da, tak sam i ja..osjećala sam se trudno al opet nisam imala neki mir.. i etoooo! zato i jesam okej jer nisam ispočetka bila da je toto

a etooo..bit će, ne sekiram se <3

ljubim te punooo :**

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

anabelaaaa
    03. Veljača 2021. 16:41

Tommy,zao mi je.. 😫
    A drago mi je da si ok I da se na das ni ovom iskusenju...Bravo zeno,koliko si jaka!❤
    Ancio,pala temp,glupaca ipak dolazi.
    Ti si vec bila spremna,imala si neki filing...
    Sljedeci ciklus jakooo 🙄

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

03. Veljača 2021. 16:41

lindsay

Hopeforyou

lindsay

Mene zanima kako vi sve nadjete tommyku ili ona nadje vas 😂😂😂🤣🤣🤣

Male tajne velikih stalkera hahahaha 🤣🤣🤣🤣 nije ju tesko nac, TRUST ME! 😁🤣

Znam ja nju, preko nje znam i tebe 🤩🤩🤩🤩🤩🤩😎😎😎😎😎

Ma kako sad? Ajd ti onda lijepo daj neki hint tamo da si to ti 😂😂🤭🙈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    03. Veljača 2021. 16:43

Tommy mila mojaaa...sve znaaam..isto tako mi bilo kad sam je i ja imala..glavuu goreeee i doci ce tvoja mrvica kad ae najmanje budes nadala...ljubiim teee punooo ❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Leah
    03. Veljača 2021. 16:43

▪Marty

t.loza 🔜🤰

meni ju app ok ucita, i uzivo su mi takve.. e a sad kaj se zbiva pojma nemam.. nadam se da ce mi neka strucnija dobra dusa pomoci rasvijetliti situaciju 🙏😊 jer po meni na 13 dc bi trebale vec tamniti, bar nesto.
    a da nije mozda do trakica? 🤣 imas istu seriju kao ja kad smo u isto vrijeme narucile 🤷

I ja isto narucila u ned jucer mi dosle i pisnula ja na 3dc i premom mi oznacila 0,24, a nije jos ni M zavrsila. Mozda vam je ovaj mjesec kasnija ivulacija tipa tamo na 17dc pa ce tek sad poceti tamniti?

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 16:53

Garava 123

Tommy ja sam te dodala na instagramu i Facebook da znas ko je 😂❤️

ooo bome si Garavaaa, pa ti se ne zezaš hahhaa

neka si <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    03. Veljača 2021. 16:53

Leah

▪Marty

t.loza 🔜🤰

I ja isto narucila u ned jucer mi dosle i pisnula ja na 3dc i premom mi oznacila 0,24, a nije jos ni M zavrsila. Mozda vam je ovaj mjesec kasnija ivulacija tipa tamo na 17dc pa ce tek sad poceti tamniti?

ja sada prvi put pratim tako da mi je sve nepoznanica, a ciklusi su mi se skratili za 2-4 dana kako kada. Tako da ako nam ovaj ciklus ne uspije, u sljedećem ću biti pametnija :) ma da je to to, sljedeći ciklus je za drugo dijete 😁
    Počinjem ih sad i ja čuvati pa ćemo vidjeti
    Hvala vam na savjetima i infomacijama ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.