Znači Watson skrećem s teme i luda sam znam, al ja čim vidim ovu tvoju fotku ja tebe tak i zamišljam i uvijek samu sebe uhvatim, kak si glupa pa ne izgleda ona tak
Jer sve imamo neke tak fotke di nije nužno faca jedino ti s Lucy Lu, znam blesava sam hahaha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lovely cestitam do neba ❤ smirenu,lijepu i urednu trudnocu ti zelim…lijep nam je ovaj 1.mjesec, bas sam sretna zbog vasih plusica 🙏
Leoni dobro nam dosla nazad ❤ citam ti u potpisu da ste bez dijagnoza…zao mi je za MPO da nije uspjelo i bas me sad to zbediralo 😭 oprosti!
Neka ti ova grupa donese srecu za brzim plusicem u prirodnom ciklusu 😇
Anabelaa uf bas kuja, ali izvuci ce oni van 🙌
Ja pijem od danas novu kutiju i za 3 tjedna idem na nulti UZV i odredivanje protokola!
Kontracepcija mi je ovaj mjesec toliko "zastopala" jajnike da imam doslovno 3 kapi menstruacije…ocito da su tablete pocele djelovati sto je dobro!
Kada ti ponovno ides ?
Ma rekla sam ti da cemo mi u isto vrijeme javiti svoj pusic 👆❤
Pa sve isto,I ja od danas novo pakovanje od 21 tablete.Opet kontrola isto,na drugi dan ciklusa, Menga mi je ovaj put dosla 4 dan nakon zadnje tablete..pa kontam tako nekako za sljedeci put UZ za 27 dana otprilike.
I meni je ovaj put menga bas oskudna 🤷♀️znaci to je ok...Dr je rekao znaci odmah nakon aspiracije pocinjemo sa stimulacijom...nemam pojma ni sta ce biti predlozeno a I necu da se zamaram.Znat cu sve kad dodje vrijeme.
Usput uradila sam onaj test plodnosti sto mi je Travell,nasa trudnica poslala...I negativan je,u ovom slucaju to je dobro.( I ovaj test reagira kao test Covid 19.😁(vrijednost fsh nije povisena,I valjda to znaci dovoljno plodnost kod zene)
Hocemo Watsono, kako ti kazes,ne zvala se ja kako se vec zoves...😜😁ajd mi posalji neki mail.moram te imati cescedostupnu..ja svoj ne mogu,punim imenom I prezimenom pravila...😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure, ima li tko iskustva s uljem nocurka? Ja kod sebe primijecuj jako malo eggwhitea kad ovuliram, mozda me to koci. Nacula sam da je ok, ali voljela bih iz prve ruke cuti 🙂
Tonia suza suzu goni koliko se smijem, ma kakvi stara moja pa ja sam jos ljepsa od Lucy Lu 😂😂😂😂❤ kraljice!!!!
Anabelice ma ne mogu ni ja svoj mail staviti javno 🙈
Hoces kada se javi sestra Lindsay da nas ubaci u svoju grupu sa MPO curama ? Ja prvo nisam bila za to ali sada mi je to ok...dijelimo iskustva i savjete da ovdje ne plasimo cure.
Mia, Stormy hocete i vi curke ?
Ja ne mogu na temu potpomognute, previse mi je to stresno...😥
Eto,pa mi sve isto imamo ahahhahahha odlepit cu rekla bi Anđela 😂👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tonia suza suzu goni koliko se smijem, ma kakvi stara moja pa ja sam jos ljepsa od Lucy Lu 😂😂😂😂❤ kraljice!!!!
Hoces kada se javi sestra Lindsay da nas ubaci u svoju grupu sa MPO curama ? Ja prvo nisam bila za to ali sada mi je to ok…dijelimo iskustva i savjete da ovdje ne plasimo cure.
Ja ne mogu na temu potpomognute, previse mi je to stresno…😥
Ma moze ,imam vec jednu fb grupicu sa naseg foruma..Mislila sam se malo maknuti,ne skroz ali previse mi je informacija,I nekad me tacno glava zaboli😁 Ne znam koliko cu biti aktivna,Ali voljela bih pratiti cure koje su u postupku I naravno razmijeniti iskustva..
Nekad ne stizem ni ovdje upratiti sve,pa se bojim da mi koji bitan plusic ne promakne...🤷♀️
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Kad gledam prema svjetlu izgleda ovako ali to je mozda ta trakica untra
https://ibb.co/mb3zvgQ
A ovo je CB sa plusicem ili crtom?
Crta
ako je onaj od 10..to je ona neispravan test. jer crta treba biti okomito. ovako vodoravno bude negativni od onog sa +
Onaj rani sa crticom samo nije sa plusićem
onda je neispravan.. ponovi sa nekim drugim :D
Joj onda ima nade kud bas meni neispravan
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Hoces kada se javi sestra Lindsay da nas ubaci u svoju grupu sa MPO curama ? Ja prvo nisam bila za to ali sada mi je to ok…dijelimo iskustva i savjete da ovdje ne plasimo cure.
Potpomognuta je uzas.Cure su zaista javice,I duhovite pored svega..ali toliko stvari nepoznatih koje ni ne zelim znati.🤷♀️Pratim ih vec neko vrijeme,ali nikako da se uklopim,gdje kukati zenama koje imaju po 5-6 neuspjesnih transfera..tacno me stid
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Tko hoce u grupu mpo na fb, viber ili whatsap nekako cemo se izdodavati 😂🤣
Watson nemam ja nikakvu grupu za mpo nego ovako grupica nas nekoliko s foruma pa o svemu trabunjamo. Zene kao zene 🤗
Ali ako ima zainteresiranih neka tommy spoji mene i anabelu ( ona zna obje) pa cemo nekako i do tebe doci i mie, stormy :)
Meni je danas 5dpo, od juce imam neka cudna desavanja u donjem dijelu stomaka. Kao da ce svaki tren doci vjestica, ali znam da nema sanse minimalno do 7.02. Imam bijeli iscjedak, bez ikakvih mirisa.
Nadam se da ce se nesto desiti. Drzim svima fige da uspijete ❤️
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Tko hoce u grupu mpo na fb, viber ili whatsap nekako cemo se izdodavati 😂🤣
Watson nemam ja nikakvu grupu za mpo nego ovako grupica nas nekoliko s foruma pa o svemu trabunjamo. Zene kao zene 🤗
Ali ako ima zainteresiranih neka tommy spoji mene i anabelu ( ona zna obje) pa cemo nekako i do tebe doci i mie, stormy :)
Ja bi rado u grupu na fb 😁😁😁
Imas ti neki mail gdje ti se mozemo javiti a da ne otkrijes svoj identitet?
Sortiraj odgovore
Najstariji