Aaaaaaaaaaaaaaa Lindsay krivo sam shvatila, meni je svejdno fb ili w.app...kaj vi hocete ? ❤ javiti cu Leoni na E-mail.
Biti cu ja i ovdje , samo da cure ne zatrpavam i ne strasim koje su na samom pocetku pokusavanja. 😕
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lovely nasa,da I ovdje uputim cestitke ❤❤
Da javnem,ko me pratio.
Danas na kontroli,cista jos tu,kontracepcija se nastavlja…tuzna bila odavde do neba.
Ali dr je rekao iduci mjesec, 'kuju 'camo aspirirat zajedno sa jajnim celijama..😁I kaze da je zadovoljan ovaj put sa folikulima koje imamo…eto malo jos strpljenja…a Lovely uljepsala dan.Watsono mi se ganjamo u ciklusima koja ce vise kontracepcije popiti 😁Koliko jos dana do kontrole?
A bas kuja 🙄🙄🙄
Nista Anabelaaaa draga, moras strpljivo iako je tesko ali brzo ce to proletit. Jedva cekam da ti i Watson odete na vađenje bete ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aaaaaaaaaaaaaaa Lindsay krivo sam shvatila, meni je svejdno fb ili w.app…kaj vi hocete ? ❤ javiti cu Leoni na E-mail.
Biti cu ja i ovdje , samo da cure ne zatrpavam i ne strasim koje su na samom pocetku pokusavanja. 😕
Samo probajte ne obavjestavat nas redovno o svemu.
Naljutit ce te me 😁😊
Leoni welcome back ❤️
Zao mi je zbog 2 neuspjesna postupka 😪
Želim ti vec ovaj ciklus prirodno čudo ❤️🙏
Sanjarko ❤
Znas da ne odlazim a da vi ne znate ishod ❤
Lako mi je za tebe.... Tebe znam di pronac 😁
No Watson, Anabelaaaa, Mia, Stormy….. Zelim ih i dalje bodrit u njihovoj borbi za plusic ❤️
Da javnem,ko me pratio.
Danas na kontroli,cista jos tu,kontracepcija se nastavlja…tuzna bila odavde do neba.
Ali dr je rekao iduci mjesec, 'kuju 'camo aspirirat zajedno sa jajnim celijama..😁I kaze da je zadovoljan ovaj put sa folikulima koje imamo…eto malo jos strpljenja…a Lovely uljepsala dan.Watsono mi se ganjamo u ciklusima koja ce vise kontracepcije popiti 😁Koliko jos dana do kontrole?
A bas kuja 🙄🙄🙄
Nista Anabelaaaa draga, moras strpljivo iako je tesko ali brzo ce to proletit. Jedva cekam da ti i Watson odete na vađenje bete ❤️
Bilo je danas tesko prihvatiti ali vec sam bolja...Izguracu ja to 😁 Kad mi je rekao da cemo je se rijesiti silom ili milom odmah je laknulo. Kako si ti?
Sad odbrojavanje?🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Da javnem,ko me pratio.
A bas kuja 🙄🙄🙄
Bilo je danas tesko prihvatiti ali vec sam bolja…Izguracu ja to 😁 Kad mi je rekao da cemo je se rijesiti silom ili milom odmah je laknulo. Kako si ti?
Sad odbrojavanje?🤗
Bitno da ima rješenje 🤗
Je je, 2 dpo
Odbrojavamo, lagano zagrijavanje 😁
Leoni, jesi primila mail?
Pisala sam joj I ja...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji