Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    29. Siječanj 2021. 13:34

Na poslu sam trenutno, testic je ostao kod kuce, ali radit cu za 2 dana opet nadam se plusicu
    3.2 bi trebala dobit M

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Leah
    29. Siječanj 2021. 13:34

Meni nece ni jednu sliku otvorit 😢 lovely draga moja cestitam od srca i nek je skolska, uzivaj. ❤❤❤Si rekla dragom? 

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 13:37

Leah

Meni nece ni jednu sliku otvorit 😢 lovely draga moja cestitam od srca i nek je skolska, uzivaj. ❤❤❤Si rekla dragom?

Pokusaj preko moba ako nisi 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 13:37

Monstera di si mi? Sta ima? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Loza 💙😇
    29. Siječanj 2021. 13:40

lovely kako ćeš reći mužu? 🤭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

lovely
    29. Siječanj 2021. 13:41

Hej da vam sad sve napišem! 
    Ovako ja sam zadnju m dobila 28.12.i zbog svih razočarenja obećala sam sama sebi da neću pogledat niti jedan dan aplikaciju niti išta živo pratit..
    Sexali smo se kad nam je došlo kad nije nismo..
    Inače mi ciklus traje 29.dana, a ovulaciju dobijem između 15.i 17.dana..
    Mogu stvarno reći da se meni ova rasterećenost isplatila. Rekla bih vam sada pikušajte i vi tako ali znam da ni ja nisam uspjela niti jedan mjesec biti bezbrižna do ovog!

Što se tiče simptoma.. prije par dana sam se rasplakala zbog muža bez veze (zezao me je i mene je to eto tako povrijedilo da sam plakala). Omiljena krafna mi se gadila u utorak i bacila sam ju u smeće. Cijelo vrijeme imam grčiće kao da ću dobiti i hodam s dnevnim uloškom.. neki dan kupila i 2 paketa uložaka😅 također uzasno mi je vruće. Neopisivo vrućina i evo ta neka gripa jučer i danas.
    Od nekih senzacionalnih internet simptoma nemam zaista ništa i da test nije pozitivan ja bih čekala glupaču i dalje..

Mužu ću reći kad dođe s posla. Bodić je spreman i test 🥰

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Loza 💙😇
    29. Siječanj 2021. 13:46

lovely

Hej da vam sad sve napišem!
    Ovako ja sam zadnju m dobila 28.12.i zbog svih razočarenja obećala sam sama sebi da neću pogledat niti jedan dan aplikaciju niti išta živo pratit..
    Sexali smo se kad nam je došlo kad nije nismo..
    Inače mi ciklus traje 29.dana, a ovulaciju dobijem između 15.i 17.dana..
    Mogu stvarno reći da se meni ova rasterećenost isplatila. Rekla bih vam sada pikušajte i vi tako ali znam da ni ja nisam uspjela niti jedan mjesec biti bezbrižna do ovog!

Što se tiče simptoma.. prije par dana sam se rasplakala zbog muža bez veze (zezao me je i mene je to eto tako povrijedilo da sam plakala). Omiljena krafna mi se gadila u utorak i bacila sam ju u smeće. Cijelo vrijeme imam grčiće kao da ću dobiti i hodam s dnevnim uloškom.. neki dan kupila i 2 paketa uložaka😅 također uzasno mi je vruće. Neopisivo vrućina i evo ta neka gripa jučer i danas.
    Od nekih senzacionalnih internet simptoma nemam zaista ništa i da test nije pozitivan ja bih čekala glupaču i dalje..

Mužu ću reći kad dođe s posla. Bodić je spreman i test 🥰

Ni mi skupa s tobom ne možemo dočekati muža 😂😂❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

29. Siječanj 2021. 13:47

Lovelyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
    Koji predivan plus ❤️❤️❤️❤️❤️ Cestitam!!!!!! 
    Malo sam zasuzila kad sam ga vidjela, predivno! 🥳🥳🥳

lovely
    29. Siječanj 2021. 13:51

Joj divne ste cure. Stvarno hvala na svim riječima❤❤🥰

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

29. Siječanj 2021. 13:55

Lovely, mozda se ne sjecas, ali svojom toplinom si me podigla kad mi je bilo jako tesko prije mjesec-dva. Bas sam ponosna i sretna zbog tebe. Tebi jedno ogromno ❤️ od mene!

I zbog svih plusica skacem od srece, drage cure! Jooooj kako ce vase bebice biti voljene, kako ce imati predivne mame koje su ih tako zeljele. Sad se zaredalo nekoliko plusica ovaj mjesec, tako sam sretna zbog vas!!!

Inace, nisam bas previse aktivna kad sam tek usla u ovo sve aktivno, i nisam bas pametna sa savjetima. Ali redovno citam. I kad god vidim da nisam citala par sati i ima 10-tak stranica za procitati, srce mi zatitra jer znam da je netko dobio plus i da je puno poruka sa cestitkama 🙂🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.