Ameliee, na Wishu ima tih bodića ❤
još ima nade dok ne dođe M 🤞
Lovely, kako si ti?
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav curke,ja evo obavila pregled kod privatnika i trenutno sve sto mogu rec je sok,suza suzu stize dok vam pisem samo da se javim i napravim update. Na uzv-u je vidjela doktorica jasno policisticne jajnike,lijevi kaze da je cista na cisti,krcat cistama i da je on sreden posteno,a na desnom ima dosta sitnih cista,ali svejedno se jos probije koji folikul,danas je 15mm i rekla je da za 5 dana budem spremna na O,s muzem ako radimo na trudnoci za 3 dana raditi akciju sva 3 dana i onda stati,bas sam ju pitala sto kada bude ovulacija sa odnosim,rekla je mozete vi imati odnose,ali ako ih nema prije same ovulacije,odnosno 2 dana prije same ovulacije,sanse su 80% da je ciklus propao jer je gotova stvar s odnosima kad dode do ovulacije,zato je bitno 2 dana prije same ovulacije imati odnose. Uglavnom,u soku sam,rekla sam joj kako moj socijalni doktor nije vidio to na uzv-u pa je rekla da vjerojatno nije mogao ako je ultrazvuk stari,ali da je lijevi jajnik jako mala sansa da ce ovulirati sa silnim cistama,a ovaj desni dok jos nesto obavlja funkciju rekla je da se radi na tome. Dala nam je rok 2,3 mjeseca da probamo ostvariti T,a ako ne dode do toga,muz spermiogram,a ja sve hormone vadit,stitnjacu,AMH i OGTT..rekla je samo za 3 dana se primiti posla i nadati se da se mozda uhvati. Cisto mali update da znate sto je bilo. Tuzna sam i sokirana jer nisam ocekivala bas tako tesku dijagnozu i trebat ce mi malo vremena da se dobijem nakon ovoga,a nadam se da do silnih pretraga nece ni doci
Hopeforyou, znam da si jako tužna, da si u velikom šoku. Odtuguj koliko god treba.
Kad se vam malo slegne to, neka vam ovo bude još veći poticaj da se trudite i dalje.
Ima po forumima iskustava trudnica s PCOS, bit će ti lakše kad to pročitaš.
Drži se I držim fige tebi i mužu da uspijete
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Freya ma dobro sam..veselim se sto je sutra već srijeda..koliko zog bila opuštena kako ciklus ide kraju uhvati me nervoza!
Hopeforyou zao mi je zbog današnjeg saznanja! Dobro je što znaš da trebaš hopsati sada i đto je gina dala rok 3 mjeseca, ono da te ne navlači još mjesecima da pokušavate. Vjerujem da ćeš unatoč svemu brzo ostvariti svoj cilj! Drži se❤❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Tommyfame jesi uhvatila pik ili nema naznaka još? 🤞🤞 Vidim ti i ja smo dan za danom za (ne) dobit M. Bit ćemo u grupi za piš piš😂😂
Heeej slatka sestriceee,naravnoooo da ga nisam ulovila 🤣 ali sam ulovila muža pa smo eto odradili jedan ses ^^
Aaa znaci pratimo seee jujujujuju jeste krenuli u akciju? Kako Lh?
Ameliee hahah sad si ti mene nasmijala 🤣🤣 a neka, kome cemo se smijat ako ne boljim polovicama (i samima sebi) ❤
Hopeforyou jaaao sunčice mojaaaa ❤❤ par puta sam procitala tvoj post da ulovim sve.. jel imate kakav plan da se rijese te ciste? Bas mi je neopisivnoooo žao 😔😔 sad odradite ta 3dana najbolje ikadaaa!! Pa da se progura jedna mrvica 🤞🤞💜💜 saljem tii ogroman ogroman hug 😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ameliee joj sad si me podsjetila na moj san od neki dan 🤣🤣
Znaci sanjala sam da sam rodila i da se bila preprehepi jer je beba odmah prihvatila cicu i fino papala..i dosla sestra i uzela bebu a moja cica krenula spricat na sve straneeee!! Zasrala zidove,prozore..mlijecni mlaz!! I nikako nismo to mogli zaustavit haha i onda sam se probudila 🤣🤣 ziher cu rodit nekog žderonju hh
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hopeforyou zao mi je zbog loseg uzva.
Ja imam PCOS i iako je uz njega teze ostvariti trudnocu, nije nemoguce.
Za pocetak cu ti reci da samo 10% zena s PCOS-om ima prirodne ovulacije, a ti ih imas ❤️ Nije sve tako crno.
Zelim ti da se mala mrvica brzo primi.
👦 11/2017 👶 9/2020
Dobro jutro moje dame, kako smo danas?
Hvala vam za riječi podrške, uljepšale ste mi rano jutro. ❤️❤️❤️
Freya hvala za bodi, kolegica taman traži nešto toga tipa pa ću je iznenaditi s jednim. 🥰🥰
Hopeforyou žao mi je zbog dijagnoze, vjerujem da te šokirala i da ju je bilo teško čuti, no glavu gore. Odtuguj koliko ti treba, no kako ti i Lyra kaže, teže je, ali ne i nemoguće. Ono što znaš je da ovulaciju imaš, čeka te 3 dana ludog hopsanja, pa iskoristi ih do onda jaja (doslovno i figurativno 😳🙊😂😂). Nadam se da će se uhvatiti iz prve i da nećete morati na pretrage. 🤞🤞
Tommyfame joooooj sad si ti točno opisala moju situaciju od neki dan. 🙈🙈 Hranim ju na podu dok se igra jer mi cice pucaju, ali je ona prezauzeta da bi normalno jela. Zazvoni interfon, malena prestane jesti, a meni krenuo valjda najjači mlaz ikad. Mlijeka je bilo njoj u oku, po TV-u, komodi, igračkama, podu, ma cirkus... Lovim ju da nastavi jesti, a ona meni govori “Ne, ne, ne...” 😂😂😂😂 Kada uskoro budeš imala svojeg žderonju u rukama, podsjetit ću te na san i malzove i zavjese i zidove hihihihihi ❤️❤️❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutro curke ❤
Hope jako mi je žao, vjerujem da si u šoku nakon saznanja, samo jako ovaj ciklus ❤
Tommy koji san hahaha umirem od smjeha za dobro jutro 😀😀😀
Cure piškilice za vikend, ajmo simptome na sunce?!😍
Nisam baš zadovoljna sa tempicom, a grcevi kao da cu dobiti M, traju konstanto jucer cjeli dan i danas odmah po buđenju, jako su lagani, nista strasno upravo kao pred M i na prvi dan M
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutroo curkeee...kod mene ova tempica uzas poludila 🤷😡
18.01. 36,76
19.01. 36,68
Jutroos (20.01.) 36,89 🤷🤷🤷
Nemam pojma sta i kako vise heheh...nemam nikakav simptom ni da vjestica stize niti da sam trudna...svee miruje...
Sretnoo svimaaa 💋💗 lijep dan zelim 💗💗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji