Freya bodic je preekjut 😍😍😍😍 nek donese srecu 🤞
Gumbica ❤
Stormy ma jos me drma i zivcira. bude bolje, hvala sto brines💕 joj i ja si mislim na Bellu, bas smo mi tri bile tandem za pracenje ciklusa.. javit ce se ona s plusicem ko kuca ☺
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Stvarno je bodić krasan
Moje skoro sve prijateljice imaju bebice, obožavam kad za tu dječicu biram odjeću! Sve je tako slatko
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Stvarno je bodić krasan
Moje skoro sve prijateljice imaju bebice, obožavam kad za tu dječicu biram odjeću!Sve je tako slatko
Inna zeno pitala sam za tebee vec, pa di si 😁 kaj ima kod tebe?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Draga Marty, evo, iako sam rekla da ću se suzdržati do zadnjeg, ipak sam danas popodne pišnula CB digital koji je vrištao od negativnosti xD, i LH trakicu koja je jednaka kao u dane ovulacije (ni tad nije bila onako žarka kako bi trebala).
https://ibb.co/cxtdFDS
Smeđe mrljice i dalje imam, sise i dalje bole...
Pričekat ću još par dana, osim ako me opet ne pukne pa odem izvadit beta-HCG iz krvi
Kako si ti? Jesi pišnula ovih dana? Moram malo prolistati ranije stranice da vidim novosti. :)
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Uspjela sam uloviti da je Traveller bila na pregledu i presretna sam da je sve u redu i na svom mjestu ❤
Stormy glupo te uvjeravati da je sve oke, ma sigurna sam da nije nista strasno...meni je gin jednom rekao da imam sedlastu maternicu i nakon njega nitko nikada mi to vise nije rekao, ZATO...smiri se sestro,samo pozitiva 🙏
Kupovati cemo mi te prekjut bodice ,uskoro drage moje,uskoro!
Neko je pisao da ide na prohodnost jajovoda ? Javi se tko je to bio 🙌 nadam se da je sve proslo u redu!
Mašo kako si ? Jesi se vratila ? ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja sam naručila prošli mjesec ovaj bodi:https://ibb.co/9837D0m i jedva čekam dan kad ću s plusićem na testu iznenadit svog muža 🥰😍
Nadam se uskoro ❤❤❤😊🤞🤞🤞
Freya kako si ti? Baš je sladak bodič😍
Ma body je baš 🔝 kad sam ga vidjela morala sam ga uzet 😂
Dobro sam, još nista od lh trakica, niš se ne nazire, inače mi oko 15dc bude ovulacija pa sad čekam. Hopsamo se, al odlučili polakše ovaj ciklus, nek vojnici čekaju i onda kad trakica počne tamnit, onda u napad 😂😂
Kako si ti? Vidim tempica lijepo raste 😁
Lucija 16.12.2021.💗
Tommyfame jesi uhvatila pik ili nema naznaka još? 🤞🤞 Vidim ti i ja smo dan za danom za (ne) dobit M. Bit ćemo u grupi za piš piš😂😂
Lucija 16.12.2021.💗
Mimi čestitke od srca na plusu! ❤️❤️
Lisa27 ako ja koja inače ništa ne vidim, ovdje vidim nešto ondaaa... 👍🥰 Držim fige! 🤞🤞
Gumbica žao mi je zbog minusa, samo jako dalje. ❤️
Lovely fora majica, uskoro ćeš se u njoj ponosno šetati i šepuriti. 🥰
Lavanya prekrasna ideja sa slikovnicom, ubrzo će ju listati male dječje ručice, ne sumnjam. ❤️
Watson sretno na novom poslu. ☺️☺️
Freya predobar je bodi, odakle si ga naručila?
Tommyfame nemam ništa za reći osim 😂😂😂😂 Jela sam i toliko sam se nasmijala kada sam pročitala tvoj komentar da se zagrcnula i u polusmjehu / poludavljenju pljunula djetetu na potiljak. 🤦♀️😂
Meni nestale sve boljke, mislim da ću 24. popiškiti najbjelji test svih testova. Sinoć sam sanjala kako šetam s malenom i hoću potrčati za njom, ali ne mogu, ne ide, sve nešto teško. Pogledam dolje noge, a ne vidim ih od veeelikog trbuha, tako da sam danas cijeli dan bila baš nešto sjetna.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Lisa, Marty ma nemam sta ni slikat ni simptoma ni nist 😅 nisam nesto optimisticna, al opet nadam se sve do M. 🤞drzim i vama fige na najjace!
Garava ja cu setat sa svojim “food” trbuscicem ako ne bude bebe 😅
👦 11/2017 👶 9/2020
Najdraže moje..stvarno ste divne!
Bas sam se danas nasmijala uz komentare. Majicu jedva čekam obući, a bodić je presladak🥳🥰❤❤❤
Ameliee hej nema tuge dok ne dođe glupača❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji