Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    19. Siječanj 2021. 19:37

Freya bodic je preekjut 😍😍😍😍 nek donese srecu 🤞
    Gumbica
    Stormy ma jos me drma i zivcira. bude bolje, hvala sto brines💕 joj i ja si mislim na Bellu, bas smo mi tri bile tandem za pracenje ciklusa.. javit ce se ona s plusicem ko kuca ☺

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Inna_92
    19. Siječanj 2021. 19:43

Stvarno je bodić krasan

Moje skoro sve prijateljice imaju bebice, obožavam kad za tu dječicu biram odjeću!  Sve je tako slatko

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

▪Marty
    19. Siječanj 2021. 19:49

Inna_

Stvarno je bodić krasan

Moje skoro sve prijateljice imaju bebice, obožavam kad za tu dječicu biram odjeću!Sve je tako slatko

Inna zeno pitala sam za tebee vec, pa di si 😁 kaj ima kod tebe? 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Inna_92
    19. Siječanj 2021. 20:03

Draga Marty, evo, iako sam rekla da ću se suzdržati do zadnjeg, ipak sam danas popodne pišnula CB digital koji je vrištao od negativnosti xD, i LH trakicu koja je jednaka kao u dane ovulacije (ni tad nije bila onako žarka kako bi trebala). 
    https://ibb.co/cxtdFDS

Smeđe mrljice i dalje imam, sise i dalje bole...
    Pričekat ću još par dana, osim ako me opet ne pukne pa odem izvadit beta-HCG iz krvi

Kako si ti? Jesi pišnula ovih dana? Moram malo prolistati ranije stranice da vidim novosti. :)  

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

watson009
    19. Siječanj 2021. 20:14

Uspjela sam uloviti da je Traveller bila na pregledu i presretna sam da je sve u redu i na svom mjestu ❤
    Stormy glupo te uvjeravati da je sve oke, ma sigurna sam da nije nista strasno...meni je gin jednom rekao da imam sedlastu maternicu i nakon njega nitko nikada mi to vise nije rekao, ZATO...smiri se sestro,samo pozitiva 🙏
    Kupovati cemo mi te prekjut bodice ,uskoro drage moje,uskoro! 
    Neko je pisao da ide na prohodnost jajovoda ? Javi se tko je to bio 🙌 nadam se da je sve proslo u redu! 
    Mašo kako si ? Jesi se vratila ? ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

freya_444
    19. Siječanj 2021. 20:14

Stormy ⚡

freya_444

Ja sam naručila prošli mjesec ovaj bodi:https://ibb.co/9837D0m i jedva čekam dan kad ću s plusićem na testu iznenadit svog muža 🥰😍
    Nadam se uskoro ❤❤❤😊🤞🤞🤞

Freya kako si ti? Baš je sladak bodič😍

Ma body je baš 🔝 kad sam ga vidjela morala sam ga uzet 😂
    Dobro sam, još nista od lh trakica, niš se ne nazire, inače mi oko 15dc bude ovulacija pa sad čekam. Hopsamo se, al odlučili polakše ovaj ciklus, nek vojnici čekaju i onda kad trakica počne tamnit, onda u napad 😂😂
    Kako si ti? Vidim tempica lijepo raste 😁

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    19. Siječanj 2021. 20:18

Tommyfame jesi uhvatila pik ili nema naznaka još? 🤞🤞 Vidim ti i ja smo dan za danom za (ne) dobit M. Bit ćemo u grupi za piš piš😂😂

Lucija 16.12.2021.💗

Ameliee
    19. Siječanj 2021. 21:41

Mimi čestitke od srca na plusu! ❤️❤️
    Lisa27 ako ja koja inače ništa ne vidim, ovdje vidim nešto ondaaa... 👍🥰 Držim fige! 🤞🤞
    Gumbica žao mi je zbog minusa, samo jako dalje. ❤️
    Lovely fora majica, uskoro ćeš se u njoj ponosno šetati i šepuriti. 🥰
    Lavanya prekrasna ideja sa slikovnicom, ubrzo će ju listati male dječje ručice, ne sumnjam. ❤️
    Watson sretno na novom poslu. ☺️☺️
    Freya predobar je bodi, odakle si ga naručila?
    Tommyfame nemam ništa za reći osim 😂😂😂😂 Jela sam i toliko sam se nasmijala kada sam pročitala tvoj komentar da se zagrcnula i u polusmjehu / poludavljenju pljunula djetetu na potiljak. 🤦‍♀️😂
    Meni nestale sve boljke, mislim da ću 24. popiškiti najbjelji test svih testova. Sinoć sam sanjala kako šetam s malenom i hoću potrčati za njom, ali ne mogu, ne ide, sve nešto teško. Pogledam dolje noge, a ne vidim ih od veeelikog trbuha, tako da sam danas cijeli dan bila baš nešto sjetna. 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Lyra
    19. Siječanj 2021. 22:01

Lisa, Marty ma nemam sta ni slikat ni simptoma ni nist 😅 nisam nesto optimisticna, al opet nadam se sve do M. 🤞drzim i vama fige na najjace! 

Garava ja cu setat sa svojim “food” trbuscicem ako ne bude bebe 😅 

👦 11/2017 👶 9/2020

lovely
    19. Siječanj 2021. 22:18

Najdraže moje..stvarno ste divne! 
    Bas sam se danas nasmijala uz komentare. Majicu jedva čekam obući, a bodić je presladak🥳🥰❤❤❤
    Ameliee hej nema tuge dok ne dođe glupača❤

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.