Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 10:15

▪Marty

Sanjarka pa ne znam zašto sam sumnjala, svaka ti čast na praćenju i aplikacijama 😂Lyra grlim te, nadam se da je lažna kako i Sanjarka kaže..

Štreber 🤓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ginny
    20. Siječanj 2021. 10:17

jutrooo cure <3 hopeforyou grlim , mogu mislit koji ti je to sok bio, al eto imas neki plan za dalje, i super mi zvuci ;-) ja sam isto negdi citala za dan prije pika ;-) nek bude sretno
    lisa vidi se i dalje <3 
    ostalo nazalost nisam zapamtila , morala sam 10ak str procitat

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    20. Siječanj 2021. 10:18

inna sretno i da nije nista , drzim fige

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

20. Siječanj 2021. 10:37

Inna sretno, držim ti fige da sve bude ok 💞 javi kakav je nalaz 

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Siječanj 2021. 10:55

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarkaevo upravo ga pokusavala uslikat haha, ovako kad gledam u njega izgleda mi otprilike ta sjena ko jucer ali jako teško za uslikatihttps://ibb.co/nzYrsb7

https://ibb.co/ngbp1T3

Vidi se kao i jucer da
    S obzirom da se beta dupla svako 2 dana ocekujem sutra neki pomak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Vidjeti ćemo 🙂 kupim danas i u mulleru onih njihovih trakica da imam

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

▪Marty
    20. Siječanj 2021. 10:58

Hopeforyou

Pozdrav curke,ja evo obavila pregled kod privatnika i trenutno sve sto mogu rec je sok,suza suzu stize dok vam pisem samo da se javim i napravim update. Na uzv-u je vidjela doktorica jasno policisticne jajnike,lijevi kaze da je cista na cisti,krcat cistama i da je on sreden posteno,a na desnom ima dosta sitnih cista,ali svejedno se jos probije koji folikul,danas je 15mm i rekla je da za 5 dana budem spremna na O,s muzem ako radimo na trudnoci za 3 dana raditi akciju sva 3 dana i onda stati,bas sam ju pitala sto kada bude ovulacija sa odnosim,rekla je mozete vi imati odnose,ali ako ih nema prije same ovulacije,odnosno 2 dana prije same ovulacije,sanse su 80% da je ciklus propao jer je gotova stvar s odnosima kad dode do ovulacije,zato je bitno 2 dana prije same ovulacije imati odnose. Uglavnom,u soku sam,rekla sam joj kako moj socijalni doktor nije vidio to na uzv-u pa je rekla da vjerojatno nije mogao ako je ultrazvuk stari,ali da je lijevi jajnik jako mala sansa da ce ovulirati sa silnim cistama,a ovaj desni dok jos nesto obavlja funkciju rekla je da se radi na tome. Dala nam je rok 2,3 mjeseca da probamo ostvariti T,a ako ne dode do toga,muz spermiogram,a ja sve hormone vadit,stitnjacu,AMH i OGTT..rekla je samo za 3 dana se primiti posla i nadati se da se mozda uhvati. Cisto mali update da znate sto je bilo. Tuzna sam i sokirana jer nisam ocekivala bas tako tesku dijagnozu i trebat ce mi malo vremena da se dobijem nakon ovoga,a nadam se da do silnih pretraga nece ni doci

❤❤❤ sigurno da ti je bio šok to čuti, ali glava gore, ima i nade i rješenja i sve bude to dobro vjeruj! ajde lagano na hopsiće, samo pozitiva!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Siječanj 2021. 11:03

mave2024

Lisati testovi su uzas ja po tim trakicama sam bila trudna sto puta… crte mi bile deblhe nego tebi i nista tako da iskreno neznam zasto je to tako

Meni su isto slicno vec pokazivali u pretproslom ciklusu i isto nisam bila T, samo sta su mi se sada te sjene pojavile unutar 10 min, a to prošli put nek kasnije tako da stvarno neznnam ni ja haha ovo mi je vise iz zabave pravo piškenje je 24.1. 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

curka93
    20. Siječanj 2021. 11:05

Curkice citam Vas ali bas u zadnje vrijeme stalno neke lose vijesti ...druga kolegica mi je danas na operaciji otkrili su joj rak dojke i odstranjuju joj obje...uz sve to imamo smrtni slucaj ...strana od 🧔...tako da je ludnica...za 6 dana bi trebala doci vjestica i onda se bacamo na 👶🤰
    Ali bez ikakvog stresa i samo opusteno

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

LazyO
    20. Siječanj 2021. 11:42

curka93

Curkice citam Vas ali bas u zadnje vrijeme stalno neke lose vijesti …druga kolegica mi je danas na operaciji otkrili su joj rak dojke i odstranjuju joj obje…uz sve to imamo smrtni slucaj …strana od 🧔…tako da je ludnica…za 6 dana bi trebala doci vjestica i onda se bacamo na 👶🤰
    Ali bez ikakvog stresa i samo opusteno

Užas :(
    Nadam se da će se kolegica brzo i uspješno oporaviti, a vama želim da nemate više šokova.
    .
    Ja isto očekujem vješticu danas/sutra, pa jedva čekam da prođe i opet krenemo hopsati 💞

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

20. Siječanj 2021. 11:43

Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJ od vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.