Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    19. Siječanj 2021. 13:05

tloza55

lavanya 🌷 🔜🤰

tloza55

lovely

tloza55

Lisa tek na drugoj slici i ja vidim sjenu 😲😲 joooj, kako sam uzbuđenaaaa 🤞🤞🤞
    Mimi čestitaaaaam :) urednu trudnoću ti želim!
    gdje mi je lovely? Jel umišljamo kakve simptome? 😁
    meni se bio pojavio vodenkast iscjedak , trajao 2-3 dana, sise bole i osjetljive, ništa novo i obećavajuće 😁
    ali kad tommyfame kaže da da je beba, družila bi se s njom 😂😂😂😂 🔝

E nemam sta umisljat..aahahah prehladena sam i imam upalu valjda svakog misica od vjezbanja. Novogodisnje odluke 😆😆 blago sam nadrkana i cekam rasplete situacije sljedeci tjedan…

Joj te sise bole i kad treba i kad ne treba. Drzim fige da te bole zbog pravog razloga…

E da naručila sam si neku majicu trudničku jer je bila slatka 😅😅 kao pa trebat će mi jednom!

toooo 😁😁 super za majicu, sad mi se čini da sam jedina na forumu koja još nema ničeg trudničkog ili za bebe. Kad smo se odlučili da nećemo više paziti i dok sam vjerovala u svoju super plodnost, onda sam glefala jaaaako puno kolica, krevetića itd, kao da ću sutra roditi 😂 sad sam se prizvala pameti i više ne tražim ništa

Znate sta ja imam za bebu 🤭🤭 Peter Rabbit slikovnicu, u koju sam nesto i napisala (nadam se samo da ce to imati tko procitati😳😔) i kupila u zari home kids neki bozicni tamburin kad sam mislila da bi bas mogla zatrudnit oko Bozica haha..pa sam ga bas vidjela na zidu u djecjoj sobici🤦‍♀️🙈🙈
    A sta se tice ostale opreme…to,ludakinja, znam u sitnicu sve sta zelim kupit 😂😂

Ma daaaaj, naravno da ćeš imati kome čitati, pokrenut ću peticiju da se takvo što više ne govori na forumu 😁😁 preslatko btw!
    do nedavno sam jako puno razmišljala o načinu kakp bi to priopćila mužu i odlučila sam se na neki bodi, bočicu, dudu ili što već nađem hajdukovom fan shopu (jer hajduk je sve na svijetu 😂😂) i to mu uručiti. Već se vidim sa suzom u oku, neću stići ništa ni reć 😂😂

baš sam ja nedavno isto razmišljala kak ću mu reći.. noooo 99,9% će biti tako da ću izaći iz wc-a i reći mu 'E daaaj vidi jel i ti vidiš ovdje plus?' hahahha
    prije bi na dupe progovorila nego čekala trenutak da mu kažem haha

a od baby stvari.. mama mi je prije par godina kupila baby dnevnik Mama i ja. Uopće nemam pojma kako je došla do toga no eno je meni na polici i čeka da ju krenem popunjavat :)

ai kupila sam neki slatki body na aliju..
    au bookmarksu imam sve hahah od duda do auta hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Monstera
    19. Siječanj 2021. 13:24

Tommyfame tako sam ja napravila sa drugim plusićem, izašla sam iz kupaone, i rekla mu: A ja kao vidim nešto, da li ti isto vidiš?  Zato sam odlučila da ću mu za 3.plus ipak spremiti iznenađenje  
    Ja za sada nisam ništa kupila sa baby odjela, škicam šta trudnice pišu po ostalim forumima pa screenshotam sve, za kad mi bude trebalo  

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    19. Siječanj 2021. 13:51

Zdravooo curkeee mojeee 🤗💗 cestitam na plusicimaaa i sjenicama ( ne pamtim imena,dom sve procitam imena zaboravim 🤦🤷)  zao mi je zaa minuse i vjestice...
    Ja svoju vjesticu ne ocekujem 21.01...grudi me boleeee( uzaaaaaas 😡) ali se nadam da sa razlogom toliko bole...nemam grceve kao da trebam dobiti🤷 nervozna sam uzaas, sve me nervira...i glava me bolii....
    Mislim da ipak vjestica stize...nekako se tako osjecam....

Sretnook svim curkamaaa i da ni jedna vjestica vise ne dodje 🤗💋💗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 13:51

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

ja sam body iskoristila za prvi puta a mislim da cu mu za drugi odmah pocet vristat iz kupaonice

😂😂😂😂👍🏻

Nemam ideju uopce
    Prosli put me svaki dan od O pitao jesam li trudna 
    Pa sam mu 10dpo tutnula sjenu sjenine pod nos 
    Pa je blenuo u to jer se naravno jedva vidilo 🤦‍♀️😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Siječanj 2021. 13:55

Ja još nisam smislila nista, za ove trakice mu ništa ne govorim, a pravi test za vikend ću mu reći pa da skupa tražimo sjene..nisam nešto maštovita 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

lovely
    19. Siječanj 2021. 14:11

https://ibb.co/FKD9Bt5
    Evo majčice ako sam to dobro prenijela 😇

Tomyfame daj Boze da je tako🤞🤞🤞😇🙏

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

19. Siječanj 2021. 14:12

Monstera 🥰🥰🙏
    Tloza55 🥰 muz ce bit odusevljen 😍😍🤩 neka bude cim prije 🤞
    Marty ma odustala sam od neurologa... gin na humanoj mi je rekla da mi je to povezano s endo...pa sad pokusavam malo to krpat s prehranom🤞
    I ja sam isto razmisljala kako bi rekla muzu, ali mislim da ce na kraju biti kako kaze tommyfame 😂😂 vristat cu iz wca...ne znam kako bi docekala tu svecanu objavu 😂

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Siječanj 2021. 14:24

lovely

Tomyfamedaj Boze da je tako🤞🤞🤞😇🙏

Preslatka je 😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

anabelaaaa
    19. Siječanj 2021. 14:25

lovely

😍😍 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tommyfame
    19. Siječanj 2021. 14:38

lovely

aaaaa preslatka jeeee <3 držim fige da ju što prije obučeš 

moj se sad već kuži i u LH trakice i ovulaciju i sve to.. tako da sad već sam računa kad je 14 dana od ovulacije.

i onda tamo od 9dpo..100x dnevno ee kak se osjećaš? jel imaš iscjedak? jesi dobila? eto sad nova..kolka ti je temparatura?

hahahah tak daaa nije ginekolog al bome zna pregledati ahahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.