Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2021. 10:54

Lisa drzim 🤞🤞 da je to to 🙏🙏
    Marty i ja sam dobila maxalt...nikad mi nije nesto specijalno pomogao...a vec duze niti ne pokusavam s njim. Pise da ne bi smijelo ni dok se planira trudnoca.
    Ja sam ovaj mjesec malo promijenila prehranu...pa mislim da je to mozda razlog da me nije oborilo baš nego je bila "samo" jača glavobolja... 
    Mimi čestitam 😊
    Kod mene poplavaaaaa 🤦‍♀️

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Siječanj 2021. 10:58

Monstera

Lisa sjećam se da si to napisala, prošli ciklus kad se i meni to desilo. Ali ti sad po meni imaš jaču sjenu na 8dpo nego šta si imala na 11dpo, tako da imam dobar feeling u vezi tebe

❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 10:58

Lisa27 👶🧸🎀

mašosamo da se održi ta sjenica ❤
    sanjarka to je ta trakica od pretprošlog ciklusa, 24.11.-10 dpo navečer oko 22 h piškila jer me puklo haha
    https://ibb.co/GR6c7dH
    I onda sam ponovila 11 dpo s prvim jutarnjim i umjesto jače cjene bila je slabija sjena koje do 12 dpo više nije bilo nigdje, snješko pravi

Hmmmm
    Da, glupi neki testovi 
    Al ja sam svakako optimisticna sad 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Siječanj 2021. 11:00

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

mašosamo da se održi ta sjenica ❤
    sanjarka to je ta trakica od pretprošlog ciklusa, 24.11.-10 dpo navečer oko 22 h piškila jer me puklo haha
    https://ibb.co/GR6c7dH
    I onda sam ponovila 11 dpo s prvim jutarnjim i umjesto jače cjene bila je slabija sjena koje do 12 dpo više nije bilo nigdje, snješko pravi

Hmmmm
    Da, glupi neki testovi
    Al ja sam svakako optimisticna sad 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Pratimo dalje 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Loza 💙😇
    19. Siječanj 2021. 11:08

lovely

tloza55

Lisa tek na drugoj slici i ja vidim sjenu 😲😲 joooj, kako sam uzbuđenaaaa 🤞🤞🤞
    Mimi čestitaaaaam :) urednu trudnoću ti želim!
    gdje mi je lovely? Jel umišljamo kakve simptome? 😁
    meni se bio pojavio vodenkast iscjedak , trajao 2-3 dana, sise bole i osjetljive, ništa novo i obećavajuće 😁
    ali kad tommyfame kaže da da je beba, družila bi se s njom 😂😂😂😂 🔝

E nemam sta umisljat..aahahah prehladena sam i imam upalu valjda svakog misica od vjezbanja. Novogodisnje odluke 😆😆 blago sam nadrkana i cekam rasplete situacije sljedeci tjedan…

Joj te sise bole i kad treba i kad ne treba. Drzim fige da te bole zbog pravog razloga…

E da naručila sam si neku majicu trudničku jer je bila slatka 😅😅 kao pa trebat će mi jednom!

toooo 😁😁 super za majicu, sad mi se čini da sam jedina na forumu koja još nema ničeg trudničkog ili za bebe. Kad smo se odlučili da nećemo više paziti i dok sam vjerovala u svoju super plodnost, onda sam glefala jaaaako puno kolica, krevetića itd, kao da ću sutra roditi 😂 sad sam se prizvala pameti i više ne tražim ništa

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

19. Siječanj 2021. 11:48

tloza55

lovely

tloza55

meni se bio pojavio vodenkast iscjedak , trajao 2-3 dana, sise bole i osjetljive, ništa novo i obećavajuće 😁

E nemam sta umisljat..aahahah prehladena sam i imam upalu valjda svakog misica od vjezbanja. Novogodisnje odluke 😆😆 blago sam nadrkana i cekam rasplete situacije sljedeci tjedan…

Joj te sise bole i kad treba i kad ne treba. Drzim fige da te bole zbog pravog razloga…

E da naručila sam si neku majicu trudničku jer je bila slatka 😅😅 kao pa trebat će mi jednom!

toooo 😁😁 super za majicu, sad mi se čini da sam jedina na forumu koja još nema ničeg trudničkog ili za bebe. Kad smo se odlučili da nećemo više paziti i dok sam vjerovala u svoju super plodnost, onda sam glefala jaaaako puno kolica, krevetića itd, kao da ću sutra roditi 😂 sad sam se prizvala pameti i više ne tražim ništa

Znate sta ja imam za bebu 🤭🤭 Peter Rabbit slikovnicu, u koju sam nesto i napisala (nadam se samo da ce to imati tko procitati😳😔) i kupila u zari home kids neki bozicni tamburin kad sam mislila da bi bas mogla zatrudnit oko Bozica haha..pa sam ga bas vidjela na zidu u djecjoj sobici🤦‍♀️🙈🙈
    A sta se tice ostale opreme...to,ludakinja, znam u sitnicu sve sta zelim kupit 😂😂 

freya_444
    19. Siječanj 2021. 12:09

Mimi, čestitam 
    Lisa, vidi se sjena na testu baš lijepoo 

Lucija 16.12.2021.💗

Monstera
    19. Siječanj 2021. 12:19

Lavanya jako lijepa ideja to sa slikovnicom, i naravno da će imati tko to pročitati...ubrzo draga 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Loza 💙😇
    19. Siječanj 2021. 12:53

lavanya 🌷 🔜🤰

tloza55

lovely

tloza55

Znate sta ja imam za bebu 🤭🤭 Peter Rabbit slikovnicu, u koju sam nesto i napisala (nadam se samo da ce to imati tko procitati😳😔) i kupila u zari home kids neki bozicni tamburin kad sam mislila da bi bas mogla zatrudnit oko Bozica haha..pa sam ga bas vidjela na zidu u djecjoj sobici🤦‍♀️🙈🙈
    A sta se tice ostale opreme…to,ludakinja, znam u sitnicu sve sta zelim kupit 😂😂

Ma daaaaj, naravno da ćeš imati kome čitati, pokrenut ću peticiju da se takvo što više ne govori na forumu 😁😁 preslatko btw!
    do nedavno sam jako puno razmišljala o načinu kakp bi to priopćila mužu i odlučila sam se na neki bodi, bočicu, dudu ili što već nađem hajdukovom fan shopu (jer hajduk je sve na svijetu 😂😂) i to mu uručiti. Već se vidim sa suzom u oku, neću stići ništa ni reć 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    19. Siječanj 2021. 12:59

lavanya 🌷 🔜🤰

Lisa drzim 🤞🤞 da je to to 🙏🙏
    Marty i ja sam dobila maxalt…nikad mi nije nesto specijalno pomogao…a vec duze niti ne pokusavam s njim. Pise da ne bi smijelo ni dok se planira trudnoca.
    Ja sam ovaj mjesec malo promijenila prehranu…pa mislim da je to mozda razlog da me nije oborilo baš nego je bila "samo" jača glavobolja…
    Mimi čestitam 😊
    Kod mene poplavaaaaa 🤦‍♀️

ako ti ne pomažu, dr bi ti u tom slučaju trebao promijeniti terapiju. meni kao da migrenu oduzme nakon par min, spas mi maxalt :)
    dobra zdrava prehrana sigurno pomaže u tome, meni se to nedaa poboljšati lijena sam baš..
    a tek su za sutra najavili južinu, užas

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.