Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NillaLei
    28. Kolovoz 2019. 21:58

bebalove

Cure jel ima koja od vas "problem" ako se moze tako nazvati tj.rast dlaka oko bradavica i sredina prsa😣 Jel to normalno,dok sam bila curetak tek u pubertetu sa prvom M.ja sam to obrijala 🙈🙈 naravno ne znajuci jel trebalo ili ne,i sada svaka dva-tri dana to moram rjesavati.Ajmee muke …

Povećana dlakavost je normalna popratna pojava u trudnoći 😁

Polly
    28. Kolovoz 2019. 22:24

Kod mene dlačica nema gdje nema 😕 Kad sam vadila razno razne hormone testosteron mi je tik iznad zadnje granice tako daaa, sve jasno i normalno! Hm, nisam nikad razmišljala ima li možda višak testosterona utjecaj na začeće? 🤔 Ginekolog ni nikad nije spominjao ništa za to... 

bebalove
    28. Kolovoz 2019. 22:47

Polly

Kod mene dlačica nema gdje nema 😕 Kad sam vadila razno razne hormone testosteron mi je tik iznad zadnje granice tako daaa, sve jasno i normalno! Hm, nisam nikad razmišljala ima li možda višak testosterona utjecaj na začeće? 🤔 Ginekolog ni nikad nije spominjao ništa za to…

Isto tako,ko da sam majmun svagdje dlacica,na licu imam sitne skroz,blijede neprimijetne to je nirmalno,aliii jedino mi u zadnju godinu-dve izbila na obrazu dlaka SAMO JEDNA koja je bas velika da moram cupati 🙈 Sa prvom M.su mi izbile dlacice i po prsima, stomaku ,oko bradavica ali eto ja sam to "zabarnula" obrijala i sada mucim muku punih 12 godina i cijeli zivot cu da stalno to moram cupkati pincetom i kukati 2h od bola 😑 

Sto se tice povisenog testosterona koliko sam upucena sa prijasnjij procitanih foruma valjda previse visok testosteron sprecava implataciju.Neka me  koja ispravi ako grijesim...
    Ja nikako da se ohrabrim i odem napokon na provjeru hormona a itekako bi pod hitno trebala..

bebalove
    28. Kolovoz 2019. 22:51

NillaLei

bebalove

Cure jel ima koja od vas "problem" ako se moze tako nazvati tj.rast dlaka oko bradavica i sredina prsa😣 Jel to normalno,dok sam bila curetak tek u pubertetu sa prvom M.ja sam to obrijala 🙈🙈 naravno ne znajuci jel trebalo ili ne,i sada svaka dva-tri dana to moram rjesavati.Ajmee muke …

Povećana dlakavost je normalna popratna pojava u trudnoći 😁

To  je tacno,ali nazalost kod mene u ovom slucaju trudnoca nije upitna pa tako daa iskljucujem tu mogucnost..☺

Acqua
    29. Kolovoz 2019. 09:02

Ja si mislim kako nista o ovog ciklusa, nikakvi simptomi nisu prisutni, a danas su me krenuli frkati grcici, oni kao pred mengu. A treba se strpiti jos pet dana.

BaeBee85
    29. Kolovoz 2019. 10:00

Acqua
    -joooj, sretnooo🤩! Ja radila test jucer kad je trebala doc, al - je, a od vampirice ni danas nista, samo cice osjecam i to je to. Ujutro u krevetu nesto grceva, reko sad moram pripremit casicu i ulozak, kad nista nema...
    jelenajelena
    -jep, netko to od gore vidi sve!! Necu se dat stresu😘
    Rita88
    -mislim da je to ona, bas cu zapamtit ak se pojavi opet da pratim price!!
    peggy95
    -super za doktora, jako je vazno vjerovati odabranom ljecniku! Cokolada-tooootalno te kuzim!!🙈🤩😂

BaeBee85
    29. Kolovoz 2019. 10:01

peggy95
    Super mi je tvoj potpis😍😍

Polly
    29. Kolovoz 2019. 11:10

bebalove

Polly

Kod mene dlačica nema gdje nema 😕 Kad sam vadila razno razne hormone testosteron mi je tik iznad zadnje granice tako daaa, sve jasno i normalno! Hm, nisam nikad razmišljala ima li možda višak testosterona utjecaj na začeće? 🤔 Ginekolog ni nikad nije spominjao ništa za to…

Isto tako,ko da sam majmun svagdje dlacica,na licu imam sitne skroz,blijede neprimijetne to je nirmalno,aliii jedino mi u zadnju godinu-dve izbila na obrazu dlaka SAMO JEDNA koja je bas velika da moram cupati 🙈 Sa prvom M.su mi izbile dlacice i po prsima, stomaku ,oko bradavica ali eto ja sam to "zabarnula" obrijala i sada mucim muku punih 12 godina i cijeli zivot cu da stalno to moram cupkati pincetom i kukati 2h od bola 😑

Sto se tice povisenog testosterona koliko sam upucena sa prijasnjij procitanih foruma valjda previse visok testosteron sprecava implataciju.Neka me koja ispravi ako grijesim…
    Ja nikako da se ohrabrim i odem napokon na provjeru hormona a itekako bi pod hitno trebala..

Auuu srećom nikad nisam obrijala te zone koje nisu normalne za brijati, al po licu sve više malih crnih na bradi, leđa su tepih, imam problem s pazuhom i nogama jer ako se često brijem osipam se (pogotovo ljeti), ma koma... Al sve se nekako nadam da testosteron nema velike veze sa začećem već svi ti drugi hormoni koji se luče 😕 Jesmo komplicirane, što sam starija sve više sam ljuta na to što sam žensko 😂😂

Raštika
    29. Kolovoz 2019. 11:54

tufnica1602

Kako ste mi danas? Jel sve tece po planu i programu? Rastika kako si ti? Meni jos 7 dana do menstruacije, u isckivanju plusica..a ako ne bude ooet super jer idemo na urlaub 2 tjedna uzivanja i opustanja, necu da mislim o tome tada. Ovaj mjesec nismo toliko bili za to da mora biti, nego ono ako bude bude…jedino sto smo ulovili ovulaciju pomocu trakica a i prije sam znala kad mi je ovulacija. 😁❤️

U panici sam zbog sutra al ne zbog zahvata, znam da cu ga prezivit 😂 trta me jer sam dobila 3 dana slobodno i ako je gin rekla da mi je bolje otvorit bolovanje bar tjedan dana al da to napravim ovi bi me na poslu istukli po guzici 😂😂😂 tako da sam zvala sad svoju gin otvorit ce mi bolovanje od sutra pa cemo vidit. Ne pada mi na pamet uzimat slobodne dane vec je prica odmah krenula da cu morat vratit ta tri dana odmah sljedeci tjedan tako da cu ja fino napravit sve po zakonu... otvorit bolovanje pa vidjet kad cu moc na posao nazad i briga me vise za sve. Nedjelja mi je radna al ona mi se pise na crno tako da legalno gledajuci bolovanje mi se ne broji za taj dan. Necu se petljat sa slobodnim danima tako da ak ne daj boze dodje do neke situacije da mi ne mogu nista nabit na nos. Imam papir i ne zanima me. 😉
    Lagano mi vec ovi robovlasnicki poslodavci u nasoj drzavi idu na onu stvar. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    29. Kolovoz 2019. 11:57

Cure za testosteron.... ometa zacece, ali pitanje je koliko je u disbalansu. Moja sestra je imala malo povisen i gin joj je rekla da je to cak ok vrijednost za tamnopute zene jer one kao vec po defaultu imaju malo vise muskih hormona i problema s dlacicama. Prvi put sam to cula od nje ali valjda je istina 🤷🏾‍♂️😂 moja sestra je uspjela zatrudnit pa sad... radi na drugom al joj jos ne ide.  
    Trebali bi provjeriti spolne hormone pa vidjet na cemu ste. Prirodno se testosteron i policisticni jajnici rjesavaju kombinacijom borazine i sladica. Uspjesno. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.