Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaybeBaby 😘
    28. Kolovoz 2019. 13:35

Ovo je crta kod onog prijelaza. I stvarno si uranila malo previše, još se nije moglo ni ugnijezdit, implantacija bude od 6- 12 dana od O, ne znam gdje si potrčala toliko, sve radimo ranije, al ne baš tjedan dana

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

BaeBee85
    28. Kolovoz 2019. 14:53

peggy95

Bila sam bolesna sto se tice testova, narucila sam na ebayu ja ne znam koliko komada i sve sam ih potrosila… i tako svaki mjesec sve dok nismo saznali da imamo problem s muzem.. to nas je slomilo. od tada nikakvi testovi, nikakvo trazenje simptoma, ali i dalje postoji nada da cemo uspjeti prirodno… rekla sam da radim testove jedino kad mi pređe 33dc i ovaj mjesec je preslo ali nazalost nije to to. inace pokusavamo vec vise od godinu dana..

Ajoj, zao mi je sto se ovaj mjesec "poigralo" s tobom, a jos vise sto imate dokazan problem i sto to traje toliko dugo.. Jeste isli na potpomognutu ili nesto dalje kad ste saznali?!
    Ja sam imala endometriozu i jedino sto mi pada na pamet su zacepljeni jajovodi i manjak progesterona koji se ocituje smefjarenjem nekoliko dana prije ciklusa, pa sam dobila Utrogestan, ali me strah pocet piti zbog svih iskustava cura na forumima koje sam procitala..

Stvarno se nadam da cete imat srece bar do kraja godine, pa tamo za blagdane mazit trbuscic❣️

BaeBee85
    28. Kolovoz 2019. 14:58

Acqua

Odvrati misli nekako, odi u setnju ili kreni nesto raditi svaki put kad pozelis napraviti test

Hahaha, upalit Stravu i setnja popreko po Zagrebu svaki mjesec tjrdan dana prije M! Nije to losa ideja!! Znala bi sve ljekarne u gradu😂😂
    Skroz kuzim savjet i pokusat cu!! Znam se nekad ubit od citanja foruma, pa mi sve lagano do*izdi i valjda se preforsiram, pa odustanem od citanja i razmisljanja-do drugog dana🤣🙈🤦🏻‍♀️

BaeBee85
    28. Kolovoz 2019. 15:01

Breskvica123

sneguljica1

Breskviceee ima li kakvih novosti??
    Tufnicekad tebi treba da (ne) stigne 👿

Nema nista evo bas sam tetu pitala koliko joj je menga kasnila rekla je 2 tjedna ipak nisu bila 3 nego 2 i bilo negativno za 5 dana pozitivno tako da ja mislim da mi je jos rano za test cekat cu do kraja ovog mjeseca jos

Ja sam danas trebala dobit, redovito dolazi ujutro, nakon par dana smedjarenja, ali nista, napravila test i to onaj sto pokazuje 4 dana ranije, ali naravno nista.. Ak ne dodje, napravit cu za 2-3 dana opet ako se uspijem iskulirat da ne odem u Muller po one jeftine, pa cu svako pisanje jedan zalit🙈😂 Koji stres... Pa se ti opusti - onda se najbolje prima😩

Acqua
    28. Kolovoz 2019. 15:01

Ma tako i ja, veruj mi. Tako sve mi ja mislim. Ali oko testova se trudim kulirati maks, kreni samo nesto drugo raditi kad pozelis, odvrati misli

BaeBee85
    28. Kolovoz 2019. 15:03

Rita88

Curke nadam se da ce uskoro neki plus, drzim svima fige na najjace 🤞🤞mi cekamo sad da prodju dva tjedna, plodni dani prosli i sad odbrojavamo. Nekako sam smirena i optimisticna za opcenito da ce sve to bit super i vjerujem da cu uskoro vidjet svoj plus i to do kraja godine. Svima velika pusa 😊😊😘😘

Ja sam u svom citanju foruma prije, zabrijala da si i ti presla na pozitivnu + stranu.. Ajde mantramo da blagoslovljene trbuscice u blagdansko vrijeme!!❤️

Rita88
    28. Kolovoz 2019. 15:20

BaeBee85

Rita88

Curke nadam se da ce uskoro neki plus, drzim svima fige na najjace 🤞🤞mi cekamo sad da prodju dva tjedna, plodni dani prosli i sad odbrojavamo. Nekako sam smirena i optimisticna za opcenito da ce sve to bit super i vjerujem da cu uskoro vidjet svoj plus i to do kraja godine. Svima velika pusa 😊😊😘😘

Ja sam u svom citanju foruma prije, zabrijala da si i ti presla na pozitivnu + stranu.. Ajde mantramo da blagoslovljene trbuscice u blagdansko vrijeme!!❤️

ma zabrijala sam da je plus al sam dobila onda za par dana tako da nista od toga zasad. Nema vise testica prije kasnjenja 😊 sretno i tebi, da cim prije ugledamo plus 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

peggy95
    28. Kolovoz 2019. 15:24

BaeBee85

peggy95

Bila sam bolesna sto se tice testova, narucila sam na ebayu ja ne znam koliko komada i sve sam ih potrosila… i tako svaki mjesec sve dok nismo saznali da imamo problem s muzem.. to nas je slomilo. od tada nikakvi testovi, nikakvo trazenje simptoma, ali i dalje postoji nada da cemo uspjeti prirodno… rekla sam da radim testove jedino kad mi pređe 33dc i ovaj mjesec je preslo ali nazalost nije to to. inace pokusavamo vec vise od godinu dana..

Ajoj, zao mi je sto se ovaj mjesec "poigralo" s tobom, a jos vise sto imate dokazan problem i sto to traje toliko dugo.. Jeste isli na potpomognutu ili nesto dalje kad ste saznali?!
    Ja sam imala endometriozu i jedino sto mi pada na pamet su zacepljeni jajovodi i manjak progesterona koji se ocituje smefjarenjem nekoliko dana prije ciklusa, pa sam dobila Utrogestan, ali me strah pocet piti zbog svih iskustava cura na forumima koje sam procitala..

Stvarno se nadam da cete imat srece bar do kraja godine, pa tamo za blagdane mazit trbuscic❣️

Nismo.. jos se nadamo da ce biti prirodnim putem... mladi smo pa ne zurimo (ja 24,muz 26) 
    Hmm ne znam za taj lijek nisam nigdje nista citala za njega,ali opet smatram da ne reagira na svakog isto
    Ja imam policisticne jajnike ali su sada uredni,pijem belformin, tj sada siofor (isto je) i folnu kiselinu. Trebalo im je dugo da se ociste ali sada su u redu😊 bila sam na redovnom pregledu kad smo saznali za muzevu dijagnozu da cujem njegovo misljenje,kod mene je sve ok.. pa je rekao da pokusavamo jos godinu dana jer je rekao da je trudnoca moguca, ali teze.. a ako ne dode do trudnoce da bi preporucio IVF s kojim se moj muz bas i ne slaze 😔 
    Koliko vi pokusavate? 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

BaeBee85
    28. Kolovoz 2019. 15:55

Acqua sigurno si u pravu! Valjda u nekom trenutaku dodje kad ti je dosta i testova i simptoma, pa to prestane. 

BaeBee85
    28. Kolovoz 2019. 16:10

peggy95

BaeBee85

peggy95

Nismo.. jos se nadamo da ce biti prirodnim putem… mladi smo pa ne zurimo (ja 24,muz 26)
    Hmm ne znam za taj lijek nisam nigdje nista citala za njega,ali opet smatram da ne reagira na svakog isto
    Ja imam policisticne jajnike ali su sada uredni,pijem belformin, tj sada siofor (isto je) i folnu kiselinu. Trebalo im je dugo da se ociste ali sada su u redu😊 bila sam na redovnom pregledu kad smo saznali za muzevu dijagnozu da cujem njegovo misljenje,kod mene je sve ok.. pa je rekao da pokusavamo jos godinu dana jer je rekao da je trudnoca moguca, ali teze.. a ako ne dode do trudnoce da bi preporucio IVF s kojim se moj muz bas i ne slaze 😔
    Koliko vi pokusavate?

Ajoooj daaa 😍😍 bas ste mladi!!! Ma zaletit ce se sigurno neki plivac kad tad, a onda cete biti sretni, jer je bas taj malisa izabrao vas!! Imam osjecaj da ce to  vase biti jedna jako lijepa prica! Eto, nadam se da je osjecas tocan!!
    Policisticne jajnike nisam imala, ali znam kakvi su problemi vezani uz njih i super ako si se uspjela ocistit👏🏼👍🏼😊. Ovo moje je zbog manjka progesterona. A sto je to sto pijes? Znam za folnu, ja uzimam elenatal, al ak ce to potrajat, bome cu i ja na folnu da ne bankrotiram🙄🙈
    TrudNimo 😏 se 6 mjeseci, al nikako da zatrudnimo, imala sam operaciju, nedostaje dio jajnika, tko zna kakvi su jajovodi, upale mjehura ceste, gljivice ceste, hpv onaj zlocesti i godine sad vec vjerojatno...a valjda ce me ipak pogodit bar jedan +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.