Ma da al kad smo zadnji put radili prije tj dana nije se ama bas nis nis vidilo sad kao da se malo vidi nela jako svijetla linija a pri krajevima je malo crvenkasto
Ma da al kad smo zadnji put radili prije tj dana nije se ama bas nis nis vidilo sad kao da se malo vidi nela jako svijetla linija a pri krajevima je malo crvenkasto
Stigla je slika…mene zeza svjetlo na tel pa ne mogu da prokljuvim sta vidim😁😁..je li se pojavilo u regularnom roku...💞💞💞🤞🤞🤞
https://ibb.co/MhXjwTZ
crtica treba biti blize kontrolnoj ak se ne varam, ispravite me ako grijesim, ne zelim te bedirat al mislim da ovo nije pozitivan test. Jel ti kasni?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ma ne za tj dana ne trebam dobit i ja kakva sam morala sam ic ranije napravit pa zato i saljem slike reko jel se tu treba vidit linija il ja to sam zbog svega umisljam liniju..jer jutros kad sam se probudila kad je muz iso na poso me zeludac zezo kao da mi je muka a dan prije ujutro kao da je pun zraka i moram podrignut a nemogu..
Ma ne za tj dana ne trebam dobit i ja kakva sam morala sam ic ranije napravit pa zato i saljem slike reko jel se tu treba vidit linija il ja to sam zbog svega umisljam liniju..jer jutros kad sam se probudila kad je muz iso na poso me zeludac zezo kao da mi je muka a dan prije ujutro kao da je pun zraka i moram podrignut a nemogu..
Mislim da si baaaas poranila..jedino ako ti je O bila isto dosta rano..sacekaj jos koji dan..
Ivonal to ti je negativan test. Druga crtica ti mora biti na pola centimetra od kontrolne linije. Ovo sto je tebi crveno je prijelaz sa trakice koja upija urin na plastificirani dio trakice gdje su ispisane oznake i predaleko je. Mislim da je tjedan dana jako prerano osim u slučaju vrlo setajucih ciklusa. I prerano ti je za simptom mucnine jer on bude reakcija na hormoni bHCG koji raste a tebi bi se sad negdje tek trebao "stvarati". Eto to je moje skromno znanje. Mislim da trebaš pričekati još bar 3-4 dana. Držim ti fige!
Ivonal slazem se sa Lavica27
Mucninu osjecas vjerojatno zbog prevelike zelje. Ja sam jednom imala ama bas sve simptome trudnoce, kasnila je, povracala sam, bolne grudi i cak i bradavice. Ginekolog mi je rekao da psiha cini cuda u sto sam se i sama uvjerila. Nakon njegove potvrde da nije trudnoca ja sam odmah dobila. Cure, imajte malo vise strpljenja, znam da zelite to isto kao i ja ali nemojte si to radit da prerano radite testove i skiljite i gledate ga iz svih mogucih kuteva. Pricekajte bar 2-3 dana prije menge ako ste vec toliko nestrpljive 😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
To je negativan test nazalost. Tako sam se ja scimala s prvim ikad napravljenim testom. 🙈😂😂 druga crtica mora bit bliza ovoj koja se pojavila.
Drzim fige da za tjedan dana bude test pozitivan 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji