Na ovoj drugoj slici mi se cini da ima neka crtica ali jaaaako slaba!! 😀😀
Mrvicak, rano je, ali ja ti od srca cestitam, ja je vidim, kao i kod mene kad sam prvi test uradila, ponovi obavezno za dan dva :)
https://ibb.co/94NrGL1
Evo link za test trakicu. Pod određnim kutemse vidi crvena linija,.uživo je vidljivije.
Mrvicak ja nazalost ne vidim nikakvu crticu ☹
Kad trebas ne dobiti? Mozda ti je jos rano!
Ma ja sam manita skroz. Nikako pričekati, izludi cu samu sebe. Odmah sve moram zvat. Jednostavno sam takva. Za 3 dana
Ma tako je i meni!! Ja bi najradje vec sutra napravila test a ne treba doci tek 7.11. Jel imas kakvih simptoma?
Kasnija je ovulacija bila sigurno. Od 17.-22.10. Ne znam kada nisam mjerila, al mislim da je u tom periodu
https://ibb.co/94NrGL1
Evo link za test trakicu. Pod određnim kutemse vidi crvena linija,.uživo je vidljivije.
Mrvicak ja nazalost ne vidim nikakvu crticu ☹
Kad trebas ne dobiti? Mozda ti je jos rano!
Ma ja sam manita skroz. Nikako pričekati, izludi cu samu sebe. Odmah sve moram zvat. Jednostavno sam takva. Za 3 dana
Ma tako je i meni!! Ja bi najradje vec sutra napravila test a ne treba doci tek 7.11. Jel imas kakvih simptoma?
Apsolutbo ništa. Jedino me jučer uhvatila luda glad, al za svom hranom, sve mi se jelo. Grudi ispuhane ne bole ništa, napuhana jesam, ali to mi je uvijek i u pms. Prošlu trudnoću nisam znala za sebe od bolova u dojkama, pa zato sada u sve sumnjam. Izgorit cemo od prevelike želje 🤦♀️🤦♀️
Kasnija je ovulacija bila sigurno. Od 17.-22.10. Ne znam kada nisam mjerila, al mislim da je u tom periodu
A tebi je onda tek prije dan-dva implantacija bila. Nije ni cudo da se tako jako slabo vidi. Probaj sutra ujutro ponovit. Vjerujem da se neces moci strpiti do prekosutra 😁
A tebi je onda tek prije dan-dva implantacija bila. Nije ni cudo da se tako jako slabo vidi. Probaj sutra ujutro ponovit. Vjerujem da se neces moci strpiti do prekosutra 😁
Hahaha teško 🤦♀️😂😂
A vidit cemo kako ce se ovo sve zavrsiti. Neću se previše nadati. Ispričavam se što sam vas malo zgnjavila s ovom mojom možda umišljenom drugom crticom
Ma kakvi ugnjavila!! Tu smo da pomazemo jedni drugima!! I uvijek nam je drago vidjeti crtice i plusice 😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji