Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    29. Listopad 2019. 15:06

Na ovoj drugoj slici mi se cini da ima neka crtica ali jaaaako slaba!! 😀😀

Amy2019
    29. Listopad 2019. 15:08

Mrvicak, rano je, ali ja ti od srca cestitam, ja je vidim, kao i kod mene kad sam prvi test uradila, ponovi obavezno za dan dva :) 

• ela32
    29. Listopad 2019. 15:09

mrvičak

ela32

mrvičak

https://ibb.co/94NrGL1
    Evo link za test trakicu. Pod određnim kutem se vidi crvena linija,.uživo je vidljivije.

Mrvicak ja nazalost ne vidim nikakvu crticu ☹
    Kad trebas ne dobiti? Mozda ti je jos rano!

Ma ja sam manita skroz. Nikako pričekati, izludi cu samu sebe. Odmah sve moram zvat. Jednostavno sam takva. Za 3 dana

Ma tako je i meni!! Ja bi najradje vec sutra napravila test a ne treba doci tek 7.11. Jel imas kakvih simptoma?

29. Listopad 2019. 15:09

Znači nisam luda 🤪 hahha

29. Listopad 2019. 15:10

Kasnija je ovulacija bila sigurno. Od 17.-22.10. Ne znam kada nisam mjerila, al mislim da je u tom periodu 

29. Listopad 2019. 15:12

ela32

mrvičak

ela32

mrvičak

https://ibb.co/94NrGL1
    Evo link za test trakicu. Pod određnim kutem se vidi crvena linija,.uživo je vidljivije.

Mrvicak ja nazalost ne vidim nikakvu crticu ☹
    Kad trebas ne dobiti? Mozda ti je jos rano!

Ma ja sam manita skroz. Nikako pričekati, izludi cu samu sebe. Odmah sve moram zvat. Jednostavno sam takva. Za 3 dana

Ma tako je i meni!! Ja bi najradje vec sutra napravila test a ne treba doci tek 7.11. Jel imas kakvih simptoma?

Apsolutbo ništa. Jedino me jučer uhvatila luda glad, al za svom hranom, sve mi se jelo. Grudi ispuhane ne bole ništa, napuhana jesam, ali to mi je uvijek i u pms. Prošlu trudnoću nisam znala za sebe od bolova u dojkama, pa zato sada u sve sumnjam. Izgorit cemo od prevelike želje 🤦‍♀️🤦‍♀️

Acqua
    29. Listopad 2019. 15:13

mrvičak

https://ibb.co/hm3BLvS

Slabo, ali nesto se vidi. Barem ja vidim 

• ela32
    29. Listopad 2019. 15:15

mrvičak

Kasnija je ovulacija bila sigurno. Od 17.-22.10. Ne znam kada nisam mjerila, al mislim da je u tom periodu

A tebi je onda tek prije dan-dva implantacija bila. Nije ni cudo da se tako jako slabo vidi. Probaj sutra ujutro ponovit. Vjerujem da se neces moci strpiti do prekosutra 😁

29. Listopad 2019. 15:19

ela32

mrvičak

A tebi je onda tek prije dan-dva implantacija bila. Nije ni cudo da se tako jako slabo vidi. Probaj sutra ujutro ponovit. Vjerujem da se neces moci strpiti do prekosutra 😁

Hahaha teško 🤦‍♀️😂😂
    A vidit cemo kako ce se ovo sve zavrsiti. Neću se previše nadati. Ispričavam se što sam vas malo zgnjavila s ovom mojom možda umišljenom drugom crticom

• ela32
    29. Listopad 2019. 15:21

Ma kakvi ugnjavila!! Tu smo da pomazemo jedni drugima!! I uvijek nam je drago vidjeti crtice i plusice 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.