Breskviceee ima li kakvih novosti??
Tufnice kad tebi treba da (ne) stigne 👿
Breskviceee ima li kakvih novosti??
Tufnicekad tebi treba da (ne) stigne 👿
Nema nista evo bas sam tetu pitala koliko joj je menga kasnila rekla je 2 tjedna ipak nisu bila 3 nego 2 i bilo negativno za 5 dana pozitivno tako da ja mislim da mi je jos rano za test cekat cu do kraja ovog mjeseca jos
Ja se nadam da ce ipak to sve biti na kraju ok!! Nadam se najboljem 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏😊😊😊😊 Malo me kao da bole bradavice tu i tamo na dodir nadam se da je to dobar znak
Ja se nadam da ce ipak to sve biti na kraju ok!! Nadam se najboljem 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏😊😊😊😊 Malo me kao da bole bradavice tu i tamo na dodir nadam se da je to dobar znak
Nadajmo se da je dobar znak..jesi procitala da ciklus racunas od prvog dana menstruacije do prvog dana sledece memstruacije,napisala sam ti neki dan...drzimo fige i cekamo 😍😍
Još samo tjedan dana da izdrzimoooo i sve ce bit super 😊😊😊😊 svako jutro kad ustanem kazem joj samo da nedobijem mengine grcevee pliizzzzzz
Još samo tjedan dana da izdrzimoooo i sve ce bit super 😊😊😊😊 svako jutro kad ustanem kazem joj samo da nedobijem mengine grcevee pliizzzzzz
🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏💖💖💖
Hello!!
Kao prvo, cestitke svim curkama koje su ugledale plusice nedavno!!
Kao drugo, pozitivne vibrice ~~~~ onima koje chekaju iste takve plusice!!❣️
Kao trece, kako pobogu uspjevate izdrzati bez testa prije M?!😩 Svaki mjesec zadnja 3-4 dana nisam normalna!! Zanima me dal imate kakve metode za suzdrzavanje!! Ja, hvala Bogu, kuci imam 3 testa, otvorene kutije (ne vrecica s testom) , procitana uputstva i u niskom startu..i znam da cu cim napravim test dobit taj dan ili dan kasnije i svaki mjesec takvo razocaranje, ali ne mogu kao pas masem repicem kad sam u ljekarni.
Iskreno, kao da gubim volju postepeno nakon pola godine pokusavanja. Znam da vas ima koje imate puno duzi staz.
Ja imam samo jedan test onaj plasticni i on je kao bolji premda svi su isti samo drugo pakovanje al eto i onda njega kao cuvam kad bude pravo vrijeme da napravim snjim ali nekako dobro je dok imam samo taj a sve nekako vuce me da idem u muller uzet onaj obicni kosta 13kn najbolje nemat test nema testa nema napete situacije svako malo
Al evo ne znam ni sama sta cu imam blizu i ljekaru nadam se da sutra ujutro necu otic u ljekaru hahahah
Takoder svako jutro govorim to 🤣
Iscekujem plus, nadam se iskreno. I svaki dan se borim da ne radim test prije vremena 😂
Nadam se da cemo uskoro sve ugledati plusice ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji