Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    26. Prosinac 2020. 12:48

lovely

Lisa27

Cure evo ja piškila, negativan 😆 nije bilo u dežurnoj ljekarni onog testa za ultra rano nego ovaj koji pokaže plusić
    https://ibb.co/kD22xXq
    Ne znam da li da sutra opet idem kupit neki drugi, za sad nema nikakvih naznaka da dolazi M

Lisaa kad trebas dobiti?
    Ja sam jucer radila onaj iz mullera. Isto negativan ali se jako nadam :D (trebam dobit danas)

Vidjela. Sutra! Nista nije izubljeno🥰🎅

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Bella🌟
    26. Prosinac 2020. 12:51

Traveller

Stormy, žao mi je, drži se. 😔
    Bella, jesi čitala onu knjigu It starts with an egg? Dosta se spominje endio tamo. Možda stvarno pokušati sa savjetima iz knjige.

Nisam no znam za tu knjigu i neke dijelove iz nje. Al budem ju skicnula,Hvala ❤ moram pronaći neki free pdf.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    26. Prosinac 2020. 12:52

Lisa bas kako cure kazu, ništa nije izgubljeno🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mia333
    26. Prosinac 2020. 12:54

Drage moje, vidim da su neke od vas jucer bile losije raspolozene...razumijem vas potpuno.
    Jucer smo mm i ja saznali od njegovog rodjaka da mu je zena trudna (drugi puta, imaju vec curicu). Pogodilo mas je oboje, osjetila sam to i kod njega. Kaze rodjak da nije ni znao do prije par dana, da otkud je on znao zasto ona ide doktoru. Meni su prosle u tom trenutku sve scene, od pracenja temperature, lovljenja pika, biljezenja, racunanja, obavijestavanja muza svaki dan pred mengu o temperaturi, nadanju i sva razocaranja, da sam jedva suzdrzala suze. Drago mi je zbog njih, ali je tuga zbog nas bila u tom trenutku jaca. Trpila sam citav dan i onda kad smo legli u krevet pustila sam suze, muz me tad zagrlio i onda sam oplakala, skupa snjim. Uzasna tuga i bol, ali je danas bolje, kako god, moramo hrabro dalje. Ne preostaje nam nista drugo...
    I meni je ovaj mjesec temp. u folikularnoj relativno visoka u usporedbi s prijasnjim mjerenjima i kad sam isla na wc pojavila se, oprostite na opisu, sluz koja je visila i imala u sebi zilicu svjeze krvi i osjecam pomalo neke lagane grceve u donjem dijelu trbuha, mjesto boli ne mogu odrediti. O ne moze biti jer je temp. konstanto povisena (36,30-36,45), a isto tako ni od odnosa jer ga sinoc nismo imali. Jako cudno, jos nisam imala takav ciklus...

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• Mayiiica
    26. Prosinac 2020. 13:02

Lisa27

Mayiiica

Lisa27

Cure evo ja piškila, negativan 😆 nije bilo u dežurnoj ljekarni onog testa za ultra rano nego ovaj koji pokaže plusić
    https://ibb.co/kD22xXq
    Ne znam da li da sutra opet idem kupit neki drugi, za sad nema nikakvih naznaka da dolazi M

A kad trebas dobit? Meni je prvi test bio negativan a bila sam trudna. Probaj opet. Sretno❤️❤️❤️❤️

Sutra trebam dobiti, a danas je 13DPO ❤ hvala ti

Super.☺️☺️ napravi sutra test. Ako ti pokaze negativno, onda za par dana. Drzim figice ❤️❤️

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

• Mayiiica
    26. Prosinac 2020. 13:03

Mia333

Drage moje, vidim da su neke od vas jucer bile losije raspolozene…razumijem vas potpuno.
    Jucer smo mm i ja saznali od njegovog rodjaka da mu je zena trudna (drugi puta, imaju vec curicu). Pogodilo mas je oboje, osjetila sam to i kod njega. Kaze rodjak da nije ni znao do prije par dana, da otkud je on znao zasto ona ide doktoru. Meni su prosle u tom trenutku sve scene, od pracenja temperature, lovljenja pika, biljezenja, racunanja, obavijestavanja muza svaki dan pred mengu o temperaturi, nadanju i sva razocaranja, da sam jedva suzdrzala suze. Drago mi je zbog njih, ali je tuga zbog nas bila u tom trenutku jaca. Trpila sam citav dan i onda kad smo legli u krevet pustila sam suze, muz me tad zagrlio i onda sam oplakala, skupa snjim. Uzasna tuga i bol, ali je danas bolje, kako god, moramo hrabro dalje. Ne preostaje nam nista drugo…
    I meni je ovaj mjesec temp. u folikularnoj relativno visoka u usporedbi s prijasnjim mjerenjima i kad sam isla na wc pojavila se, oprostite na opisu, sluz koja je visila i imala u sebi zilicu svjeze krvi i osjecam pomalo neke lagane grceve u donjem dijelu trbuha, mjesto boli ne mogu odrediti. O ne moze biti jer je temp. konstanto povisena (36,30-36,45), a isto tako ni od odnosa jer ga sinoc nismo imali. Jako cudno, jos nisam imala takav ciklus…

Totalno te kuzim. I ja sam jucer proplakala 😂. Normalno je to sve.
    A ovo sto kazes.... Moguce da imas 2 ovulacije u mjesecu. To je rijetkost ali se događa... 🤷🏻‍♀️

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

26. Prosinac 2020. 13:12

Mia333 razumijem skroz. Mi smo isto nedavno saznali da je od muza sestra trudna. I naravno da smo presretni....ali opet ...ostaje ta nasa tuga, zelja, ceznja...

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Prosinac 2020. 13:16

lovely ništa piškimo onda sutra skupa? 😍 neznam baš mi je čudno sve nekako uopće neman osjećaj da ću dobiti M, baš ništa
    Mayiiica hvalaa ❤❤❤
    Bella ti onda odustaješ od piškenja? Nikad se nezna 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

freya_444
    26. Prosinac 2020. 14:02

Boook cure! Nadam se uživate u blagdanima🎅🎅
    Ja sam zbunjena malo. Prije dva dana radila lh trakicu jer sam po sluzi pretpostavila da bi mogla uhvatit pik i izgledalo je tako, no danas ujutri uocim ja egg white sluz i sad išla radit lh trakicu i kad ono opet tamni. Po temperaturi ne bi rekla da je još nastupila O, možda sutra 
    Sto kazete?🤞🤞🤞
    https://ibb.co/rpSCGPV

Lucija 16.12.2021.💗

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Prosinac 2020. 14:25

freya_444

Boook cure! Nadam se uživate u blagdanima🎅🎅
    Ja sam zbunjena malo. Prije dva dana radila lh trakicu jer sam po sluzi pretpostavila da bi mogla uhvatit pik i izgledalo je tako, no danas ujutri uocim ja egg white sluz i sad išla radit lh trakicu i kad ono opet tamni. Po temperaturi ne bi rekla da je još nastupila O, možda sutra
    Sto kazete?🤞🤞🤞
    https://ibb.co/rpSCGPV

Mogao bi pik sutra 🙂 pisni još jednu večeras pa sutra da ti ne promakne 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.