Cure evo ja piškila, negativan 😆 nije bilo u dežurnoj ljekarni onog testa za ultra rano nego ovaj koji pokaže plusić
https://ibb.co/kD22xXq
Ne znam da li da sutra opet idem kupit neki drugi, za sad nema nikakvih naznaka da dolazi M
Lisaa kad trebas dobiti?
Ja sam jucer radila onaj iz mullera. Isto negativan ali se jako nadam :D (trebam dobit danas)
Vidjela. Sutra! Nista nije izubljeno🥰🎅
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Stormy, žao mi je, drži se. 😔
Bella, jesi čitala onu knjigu It starts with an egg? Dosta se spominje endio tamo. Možda stvarno pokušati sa savjetima iz knjige.
Nisam no znam za tu knjigu i neke dijelove iz nje. Al budem ju skicnula,Hvala ❤ moram pronaći neki free pdf.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Lisa bas kako cure kazu, ništa nije izgubljeno🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Drage moje, vidim da su neke od vas jucer bile losije raspolozene...razumijem vas potpuno.
Jucer smo mm i ja saznali od njegovog rodjaka da mu je zena trudna (drugi puta, imaju vec curicu). Pogodilo mas je oboje, osjetila sam to i kod njega. Kaze rodjak da nije ni znao do prije par dana, da otkud je on znao zasto ona ide doktoru. Meni su prosle u tom trenutku sve scene, od pracenja temperature, lovljenja pika, biljezenja, racunanja, obavijestavanja muza svaki dan pred mengu o temperaturi, nadanju i sva razocaranja, da sam jedva suzdrzala suze. Drago mi je zbog njih, ali je tuga zbog nas bila u tom trenutku jaca. Trpila sam citav dan i onda kad smo legli u krevet pustila sam suze, muz me tad zagrlio i onda sam oplakala, skupa snjim. Uzasna tuga i bol, ali je danas bolje, kako god, moramo hrabro dalje. Ne preostaje nam nista drugo...
I meni je ovaj mjesec temp. u folikularnoj relativno visoka u usporedbi s prijasnjim mjerenjima i kad sam isla na wc pojavila se, oprostite na opisu, sluz koja je visila i imala u sebi zilicu svjeze krvi i osjecam pomalo neke lagane grceve u donjem dijelu trbuha, mjesto boli ne mogu odrediti. O ne moze biti jer je temp. konstanto povisena (36,30-36,45), a isto tako ni od odnosa jer ga sinoc nismo imali. Jako cudno, jos nisam imala takav ciklus...
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Cure evo ja piškila, negativan 😆 nije bilo u dežurnoj ljekarni onog testa za ultra rano nego ovaj koji pokaže plusić
https://ibb.co/kD22xXq
Ne znam da li da sutra opet idem kupit neki drugi, za sad nema nikakvih naznaka da dolazi M
A kad trebas dobit? Meni je prvi test bio negativan a bila sam trudna. Probaj opet. Sretno❤️❤️❤️❤️
Sutra trebam dobiti, a danas je 13DPO ❤ hvala ti
Super.☺️☺️ napravi sutra test. Ako ti pokaze negativno, onda za par dana. Drzim figice ❤️❤️
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Drage moje, vidim da su neke od vas jucer bile losije raspolozene…razumijem vas potpuno.
Jucer smo mm i ja saznali od njegovog rodjaka da mu je zena trudna (drugi puta, imaju vec curicu). Pogodilo mas je oboje, osjetila sam to i kod njega. Kaze rodjak da nije ni znao do prije par dana, da otkud je on znao zasto ona ide doktoru. Meni su prosle u tom trenutku sve scene, od pracenja temperature, lovljenja pika, biljezenja, racunanja, obavijestavanja muza svaki dan pred mengu o temperaturi, nadanju i sva razocaranja, da sam jedva suzdrzala suze. Drago mi je zbog njih, ali je tuga zbog nas bila u tom trenutku jaca. Trpila sam citav dan i onda kad smo legli u krevet pustila sam suze, muz me tad zagrlio i onda sam oplakala, skupa snjim. Uzasna tuga i bol, ali je danas bolje, kako god, moramo hrabro dalje. Ne preostaje nam nista drugo…
I meni je ovaj mjesec temp. u folikularnoj relativno visoka u usporedbi s prijasnjim mjerenjima i kad sam isla na wc pojavila se, oprostite na opisu, sluz koja je visila i imala u sebi zilicu svjeze krvi i osjecam pomalo neke lagane grceve u donjem dijelu trbuha, mjesto boli ne mogu odrediti. O ne moze biti jer je temp. konstanto povisena (36,30-36,45), a isto tako ni od odnosa jer ga sinoc nismo imali. Jako cudno, jos nisam imala takav ciklus…
Totalno te kuzim. I ja sam jucer proplakala 😂. Normalno je to sve.
A ovo sto kazes.... Moguce da imas 2 ovulacije u mjesecu. To je rijetkost ali se događa... 🤷🏻♀️
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Mia333 razumijem skroz. Mi smo isto nedavno saznali da je od muza sestra trudna. I naravno da smo presretni....ali opet ...ostaje ta nasa tuga, zelja, ceznja...
lovely ništa piškimo onda sutra skupa? 😍 neznam baš mi je čudno sve nekako uopće neman osjećaj da ću dobiti M, baš ništa
Mayiiica hvalaa ❤❤❤
Bella ti onda odustaješ od piškenja? Nikad se nezna
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Boook cure! Nadam se uživate u blagdanima🎅🎅
Ja sam zbunjena malo. Prije dva dana radila lh trakicu jer sam po sluzi pretpostavila da bi mogla uhvatit pik i izgledalo je tako, no danas ujutri uocim ja egg white sluz i sad išla radit lh trakicu i kad ono opet tamni. Po temperaturi ne bi rekla da je još nastupila O, možda sutra
Sto kazete?🤞🤞🤞
https://ibb.co/rpSCGPV
Lucija 16.12.2021.💗
Boook cure! Nadam se uživate u blagdanima🎅🎅
Ja sam zbunjena malo. Prije dva dana radila lh trakicu jer sam po sluzi pretpostavila da bi mogla uhvatit pik i izgledalo je tako, no danas ujutri uocim ja egg white sluz i sad išla radit lh trakicu i kad ono opet tamni. Po temperaturi ne bi rekla da je još nastupila O, možda sutra
Sto kazete?🤞🤞🤞
https://ibb.co/rpSCGPV
Mogao bi pik sutra 🙂 pisni još jednu večeras pa sutra da ti ne promakne 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji