Traveller idemo dalje uskoro nam ti piškiš ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Traveller, Anci ❤ al kako Lisa kaže idemo dalje💪 iako Lisa, mislim da tebi još može biti plus,tek za 4 dana bi M ne trebala doći,zar ne?
Netko je pitao za clearblue testove. Meni su bili ok. Onaj s plusom mi je u prvoj T odmah pokazao plus, dan nakon što je M trebala doći.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro cure☕☕
Bella Lisa Sanjalica ajme tako mi je zao!! Pa dobro sta se to vise dogada 😔😭
Ne znam vise sto reci 😔
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bella u nedjelju bi trebala ne dobit a mozda i subotu ako bude malo kraći ciklus ko prošli, piškit ću u nedjelju opet ako ne dobijem, al nekako mislim da bi se već vidjelo na ovom najosjetljivijem
Jana bome ovaj mjesec nam nikako ne ide.. sad čekamo vas koje piškite za Novu godinu 🙂
Traveller ti su uhodana s tempicom pa ti ni ne trebaju testovi 😀 nadam se da ću se i ja ušaltat kroz idući ciklus
Joj cure, kiselina drugi dan 😰🤮 pa od cega mi se to dogada 🤢
Ma piskit cu vraga hahah bas mi je niska ovaj mj tempica hahah al aj datcu noj malo vremena 😄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Lisa a koji si DPO danas
11
O pa onda još ima šanse ❤️❤️❤️
Ma piškit ću ja sigurno opet 🙂
Joj cure, kiselina drugi dan 😰🤮 pa od cega mi se to dogada 🤢
Ma piskit cu vraga hahah bas mi je niska ovaj mj tempica hahah al aj datcu noj malo vremena 😄
Ja neznam vise, sve može biti simptom a i ne mora..
Jutro ☕
Sanjalice žao mi je što je tako ispalo ma kraju ☹️ Ipak stiže novi mjesec, nova godina i nadam se da će opet ubrzo biti ➕.
Moja curka sinoć dobila temperaturu 😥😥 Sirup je povratila. Cijelu noć sam morala biti u jednom položaju, sve me boli. I jutros isto sve, neće jesti ni piti... Tako da će mi Božić očito biti vesel.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ajme isla sam na wc sad, obrisem se a na papiru svijetlo crvena krv. Uzbuna za ginekologa ili pozeljno?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji